- 12 Mart 2010
- 2.351
- 230
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küçük mini şarjlı el süpürgelerinin kullanımı merak ediyorum bende acaba çeyize alsammı diyorum ama kullanan arkadaşlar fikirlerini yazarsa kafamdaki kararsızlık sona ermiş olur idikey süpürgeleri almam çünki aynı elektrik süpürgesi gibi kocaman ben öye istemiyorum küçük olsun hemen elimin altında olsun istiyorum
valla ikinci kırmızı olan süper kullanışlı görünüyor ufak tefek yere dökülenler için küçük süpürge olması süper bişi çünkü kocaman elektrikli süpürgeleri çıkarmak çok zor oluyor normal gırgırlada alınamıcak seyler dökülebiliyo yere örneğin çay posası gibihemde büyük süpürge oluyo ay ne bileyim çok beğendim
![]()
canım bunun markası ve fiyatı nedir acaba?? bir de ozelliklerini yazarsan sevinecegimrengi de kırmızısymıs tam benlik:)
canım fotoğrafa tıklayınca büyüyor ve özellikleri yazıyor bak ekledim.
Eki Görüntüle 454839
ilk önce marka ve model beni aldattı ama çekiş gücünü görünce inanamadım. 2 yıl garantisi var. Şu an hepsiburada sitesinde satiliyor.
KDV Dahil : 59,90 TL Havale / EFT : 57,50 TL (KDV Dahil)
Kargo ücreti semte göre değişiyor.
Ama ben Beylikdüzünde bir yer var annemin aldığı oradan alacağım, o da 70 demişler ama 60a almış.
Eğer şarjlı süpürge aldıysanız ek olarak bunu almanıza gerek yok bence... Kırıntılar için aldığınız şarjlı düpürge yeterli genel temizlik için zaten büyük süpürge açmanız gerek dikey süpürgeyi daha sonra alabilirsiniz...
walla canım ben de bu supurge işini dusunmekten yoruldum:)) surekli karar degiştiriyorumonce sulu supurge alayım dedim genel temizlik için..sonra dusundum bi kırıntı dokulse suyu doldur bosalt en iyisi yanına sarjlı sup.alıyım demiştim.sonradan vazgectim philips maraton alayım dedim anacım onlar da 600 den asagı degil filtresi de pahalıymıs.e ben de faranjit de var ne yapcam bilmioreum:44::18:
şarjlıya bir arkadaşımın ihtiyacı vardı, ona vereceğim için bunu alayım dedim, şarjlı olarak kullanılabilme özelliği de olduğundan. bir de dediğiniz gibi genel temizlik için normal süpürge alırım. mesela bunda yere bişey döküldü dikey olarak, koltuğa döküldü mini şarjlı olarak kullanırım, büyüğünü açmaktansa diye düşündüm.
O halde güle güle kullanın diyeyim... Ben bir tane şarjlı varken ikincisi gereksiz diye düşünmüştüm madem elden çıkaracaksınız dikey süpürge iyi fikir![]()