- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
-
- Konu Sahibi HaklisinHocam
Aldım artık dyson inşallah pişman olmamDyson sadece isim yapmış bataryası bi süre sonra bitiyo şuan rekabet var çünkü herkes çok reklamını yaptı bizde geçen gün philps dyson arasında kalmıştık philps süpürüp silenini tercih ettik kesinlikle philips almalısın zaten iade edebiliyosun beğenmezsen
Philips speed pro max hangi ürününü aldınız? 7043/01 almak istiyorum ama yorumlarda plastik ve metalin birleşim yerinden kırıldığı yönünde sikayet görünce emin olamadimAblam da v15 var. Birkaç kez denedim gerçekten mükemmel bir ürün.
Ben Philips speedpro Max aldım. İki hafta falan oldu. Çekim gücü mükemmel Dyson a o kadar para vermeye gerek yokmuş dedirtti bana. Genelde 2. Ayarda süpürüyorum. Turbo ayarında çok yapışıyor halılara zorlanıyorum. Şarj süresi de beklediğimden iyi. Evim büyük ama rahatça yetiyor. Dip köşe temizlikte bile kablolu açmadım. Tek olumsuz yorumum kılları Dyson parçalıyor. Bunda başlığa dolanıyor. Düzenli başlık temizliği yapıyorum. Tavsiye ederim
Bende 7043 var, herhangi bi yeri kırılması. 2 senedir kullanıyorum sabitlemediğim için günde 8 kere düşüyorPhilips speed pro max hangi ürününü aldınız? 7043/01 almak istiyorum ama yorumlarda plastik ve metalin birleşim yerinden kırıldığı yönünde sikayet görünce emin olamadim
Bende 7043 var, herhangi bi yeri kırılması. 2 senedir kullanıyorum sabitlemediğim için günde 8
Xc8049 aldım aşırı memnunum. Kırılma vs olmadı. Herkese de tavsiye ediyorum.Philips speed pro max hangi ürününü aldınız? 7043/01 almak istiyorum ama yorumlarda plastik ve metalin birleşim yerinden kırıldığı yönünde sikayet görünce emin olamadim