- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
-
- Konu Sahibi HaklisinHocam
Şarkı başka süpürge denediniz miKesinlikle dyson v15 sanırım son süpürgeyi ben aldım ve stoklar bitti ne zaman gelir bilmiyorum ama bence diğerleri süpürge değil kullanınca o kadar iyi anladım ki.
Şarjlı olanlar için olabilir 4 yıl bataryası içindir. 9 yıl olacak nerdeyse dyson kablolu kullanıyorum bi sorunu yokdyson için 4yıl ömrü var diyorlar ya ne derece doğru bilmiyorum ama alerjik bir aileyiz o yüzden kablolu tercih edicem sanırım
Yok denemedim robot süpürgede var evde şuan ikisyle gerçekten mükemmel bir temizlik oluyorŞarkı başka süpürge denediniz mi
Dyson v8 absolute kullaniyorum 3 sene oluyor sanirim gercekten cok guzel cekiyor süpürüyor bence dysonun üst modellerine cokta gerek yok evinin m2sine uygun bi dyson alsan yeter sarji tüm eve yeterli olsun en üst modeli olmasada olur kablosuz olmasi büyük kolaylık motorlu basliklari olmadan cekim gücü öyle cokta süper degil dysonu dyson yapan motorlu basliklari benceBaşlıktan da anlaşılacağı gibi kararsızlığın zirvesindeyim, dyson mı alsam Philips mi? Gerçi dyson piyasa da yok, kendi üretici firmasında bile stokta yok, zaten bu yüzden kafam karıştı, olsa alacaktım ama muhtemelen stoğa girince daha da zamlı girecek, Philips şarjlı süpürge kullanan var mı, memnun musunuz?
Dogru . Biz de Big bal animal pro var , sap bir yerden hava aliyor bantladim, parke basligi kirildi yenisini aldik ve artik Eskisi gibi cekmiyor. Ha bi de kablosu ben temizlik yaparken Sürekli icine kaciyor tam delirtmelik. 5 sene boyunca ama golden retriever tüyü temizledi evden. Yine de o kadar paraya degmezmisdyson için 4yıl ömrü var diyorlar ya ne derece doğru bilmiyorum ama alerjik bir aileyiz o yüzden kablolu tercih edicem sanırım
Size öyle denk gelmesi şanssızlıkDogru . Biz de Big bal animal pro var , sap bir yerden hava aliyor bantladim, parke basligi kirildi yenisini aldik ve artik Eskisi gibi cekmiyor. Ha bi de kablosu ben temizlik yaparken Sürekli icine kaciyor tam delirtmelik. 5 sene boyunca ama golden retriever tüyü temizledi evden. Yine de o kadar paraya degmezmis
Ablam da v15 var. Birkaç kez denedim gerçekten mükemmel bir ürün.Başlıktan da anlaşılacağı gibi kararsızlığın zirvesindeyim, dyson mı alsam Philips mi? Gerçi dyson piyasa da yok, kendi üretici firmasında bile stokta yok, zaten bu yüzden kafam karıştı, olsa alacaktım ama muhtemelen stoğa girince daha da zamlı girecek, Philips şarjlı süpürge kullanan var mı, memnun musunuz?
Buldum dyson aldım ama v12 inşallah iade edilen sorunlu bir ürün değildir şu an tedirginlik içindeyim hayırlısı bakalımAblam da v15 var. Birkaç kez denedim gerçekten mükemmel bir ürün.
Ben Philips speedpro Max aldım. İki hafta falan oldu. Çekim gücü mükemmel Dyson a o kadar para vermeye gerek yokmuş dedirtti bana. Genelde 2. Ayarda süpürüyorum. Turbo ayarında çok yapışıyor halılara zorlanıyorum. Şarj süresi de beklediğimden iyi. Evim büyük ama rahatça yetiyor. Dip köşe temizlikte bile kablolu açmadım. Tek olumsuz yorumum kılları Dyson parçalıyor. Bunda başlığa dolanıyor. Düzenli başlık temizliği yapıyorum. Tavsiye ederim
Dün stoğa girdi bende aldımm canım v15 alayım dedim ama stokta yok eğer girerse v15 alıp v12 iade ederim gibi hazne kısmı düşündürüyor benide ama tuşsuz kullanım açısından hafif olması tabikide cezbettiBuldum dyson aldım ama v12 inşallah iade edilen sorunlu bir ürün değildir şu an tedirginlik içindeyim hayırlısı bakalım
Katılıyorum onca zaman v12 yi beğenmedim almışken 15 alayım dedim, stoğa girince kaptım hemen 12 yi inşallah pişman etmezDün stoğa girdi bende aldımm canım v15 alayım dedim ama stokta yok eğer girerse v15 alıp v12 iade ederim gibi hazne kısmı düşündürüyor benide ama tuşsuz kullanım açısından hafif olması tabikide cezbetti
İnşallah canım bugün gene girdi stoğa bakalımKatılıyorum onca zaman v12 yi beğenmedim almışken 15 alayım dedim, stoğa girince kaptım hemen 12 yi inşallah pişman etmez