• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarjlı el süpürgesiii

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
kızlar merhabaa;

sarjlı el süpürgesi almayı düşünüyorum çeyiz için alan veya kullanan varmı önerdiğiniz marka veya modeller neler paylaşabilirmisiniz :)

Genelde sarjlı el süpürgeleri için işe yaramadı gibi bi ön yargı var ama ben küçük seyler için kullanışlı olabilecegini düşünüyorum .

Önerdikleriniz varsa şimdiden teşekkürlerrr :):31:

Açıkçası ben hiç almayı düşünmüyorum. Annemde,kayınvalidemde ve başka bir sürü kadının evinde gördüğüm üzere bu şarjlı el süpürgeleri mütemadiyen şarj oluyor.
Ama ne hikmetse pek kullanılması tercih edilmiyor. Hem şarjı da az gidiyor, iki gıdım yeri çekene kadar sesi gidiyor makinanın.

Ah garibim bu aleti ilk üreten ne heveslerle üretmiştir Allah bilir.

kızlar merhabaa;

sarjlı el süpürgesi almayı düşünüyorum çeyiz için alan veya kullanan varmı önerdiğiniz marka veya modeller neler paylaşabilirmisiniz :)

Genelde sarjlı el süpürgeleri için işe yaramadı gibi bi ön yargı var ama ben küçük seyler için kullanışlı olabilecegini düşünüyorum .

canım biz evde fakirin şarzlı el süpürgesini kullanıyoruz $Fakir-MRC36-Sarjli-Supurge__60264118_0.webp

pek bir işe yaradığı söylenemz emiş gücü çok az saatlerce şarzda kaldığı halde bir iki dakka güzel çekiyor sonra gücü hemen düşüyor

o yüzden ben $1377519675778.webp de bu eelektrikli el süpürgesini aldım. arkadaşlarım kullanıyorlar memnunlar emiş gücüde boyutuna göre gayet iyi.

canım biz evde fakirin şarzlı el süpürgesini kullanıyoruz Eki Görüntüle 876031

pek bir işe yaradığı söylenemz emiş gücü çok az saatlerce şarzda kaldığı halde bir iki dakka güzel çekiyor sonra gücü hemen düşüyor

o yüzden ben Eki Görüntüle 876035 de bu eelektrikli el süpürgesini aldım. arkadaşlarım kullanıyorlar memnunlar emiş gücüde boyutuna göre gayet iyi.

canım markası modeli ne bunun

kızlar merhabaa;

ben aldım. murphy richards , İngiliz markası. en yüksek emiş gücü olduğu için bu markayı tercih ettim. çalışan bir bayanım o yüzden çok lazım oluyor. akşamları elime alıp süpürüveriyorum mutfağı. 7 aydır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı. :34:

Back
X