Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlıktan mavi-siyaha geçtim(resimli) :(

Sarı saÇ daha hoŞ daha doĞal duruyormuŞ ..daha uyumlu yÜzÜne tenııne...ama sıyah da kÖtÜ durmamıŞ..
Artı sıyah daha genÇ gÖstermıŞ ..sarı saÇlı daha olgun gÖrÜnÜyorsun..

görende saçların yandı kazıttın sanacak güzelim kaç yaşındasın sen bunun için balkona çıkamamak çok saçma ne bülent ersoyu yok artık daha neler sen bana güven fıstık olmuşsun yaaaa :lepi:

ooo siyah süper olmus ya cok begendim..
sari saclida cok hossun ama siyah gözlerini daha bi ortaya cikarmis ve daha genc gösdermis bence hic üzülme kullan biraz zamanla sikilrsan yine dönersin sariya

Arkadaslar inanın her yorumunuzu dikkate alıyorum,tşk ederim :uhm:
Günışığı yok yok kumralım aslında ben. Kaşlarım ondan açık renk. Eğer haftasonu saç rengimi açtırmıcaksam kaşlarımı koyu boyatıcam cnm :gitme:

ben siyah renk aşığı biri olaraktan:kedi: siyah saçlı halinizi çok beğendim..bence size çok yakışmış..zemuszemus siyah saç sizi daha genç göstermiş..hihoyyyt
ama tabii yine de karar sizin..uzun yıllar sarı kullandıysanız alışamamanız normal:1hug:

ben de onu diyecektim.hani sarı için açtırdıysan kendi haline gelmesini bekle daha iyi olabilir diyecektim meğer doğalmış.aslında hiç oynamasan da olur ama bilmiyorum bi ton koyu da fena durmayabilir.sen önce bi siyahta kesin karar kılda :)

kesinlikle mavi siyah daha güzel canım bi 10 yaş fark atmış resmen
sarı seni olgun gösteriyor ten rengin çok güzel siyahla mükemmel durmuş ve saçların daha bakımlı görünüyor siyahla

kıslar siiyahla ilgili olumlu yorumlarda yapınca kalkıp aynaya bakasım geldi birden :kedi: belkide saçlarımı açtırmamda boşuna yakmamış olurum be cnm :kedi:

biraz da olsa pişmanlık yaşıyorsan,sarıya ya da kumrala falan geçmeyi düşünüyorsan da biraz bekle derim ben canım.art arda yıpratma saçlarını.siyah saçını sevmeye bak,ki kötü durmamış yani ben daha çok sevdim sarıdan.olumlu yanlarını düşün.durmadan dip boyan gelmeyecek.daha genç görünüyorsun.saçların daha bakımlı görünüyor.teninle daha iyi durmuş siyah saç vs.. yerimseniben

canım çok işine karışmak gibi olucak ama bence şu aşağıda eklediğim resimlerdeki tonlar sana çok yakışır.hani siyahı bi süre kullan bence.ama akmaya başladığında şu tonlardan birini denemelisin.çok yakışacağını düşünüyorum ama tekrar sarışın olma çünkü çok olgın gösteriyormuş seni.şimdi tekrardan resimlerine baktım da böyle düşündüm yani :) sakın balkona falan çıkmamazlık yapma gayet iyisin şu an ama bikaç ay sonra şu tonlardan herhangi birini düşün derim:)

bence kesinlikle siyah
harika durmus ya tek kelime ile harika
tenin gozlerin felan acayip hava katmis.
sarisin halin seni dha yorgun gostermis.

hakikaten bu renklerde çok yakışır eee güzele ne yakışmaz :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…