Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım artık daha nelerAlman:))
insan kökeninden bence. Siz ne düşünüyorsunuz?Doğu Anadolu da sarışın mavi gözlü olanlar var onlar hangi köken olabilir sizce?
Insan olduğunu bende biliyorum herhaldeinsan kökeninden bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
Tam olarak merak ettiğiniz kökeni mi cidden?Insan olduğunu bende biliyorum herhalde
Bende sarışınım mavi gözlüyüm çünkü yaa ondan merak ettimTam olarak merak ettiğiniz kökeni mi cidden?
Kıskançlık kokuları sezdimBiraz balık mı tüketsek acaba![]()
Siz ciddi misiniz?Kıskançlık kokuları sezdim
Bukadar kıskanç olduğunuzu gerçekten belli etmeseniz siz kara iseniz biz ne yapalım gelip burada esmerler hakkında soru soracak değilim
Her yerdesiniz zaten ha bu arada sarışın herzaman her yerde bir adım öndedirçünkü sarışınım diye demiyorum ama az olan değerlidir kızıllar da öyle
))
Evet üzgünüm ama gerçekler acı =))Siz ciddi misiniz?![]()
Ciddisiniz yani. Keşke dalga geçiyor olsaydınız...Evet üzgünüm ama gerçekler acı =))
Vallahi Allah bana bu soruyu ciddi yazmayı nasip etti.Esmer değilim =)Ciddisiniz yani. Keşke dalga geçiyor olsaydınız...![]()
Senin amacın ne ? Yoksa rahatsız mi oldun gerçekleri okuyuncaAmacın ne canim?![]()
Senin amacın ne ? Yoksa rahatsız mi oldun gerçekleri okuyunca
Kıskançlık kokuları sezdim
Bukadar kıskanç olduğunuzu gerçekten belli etmeseniz siz kara iseniz biz ne yapalım gelip burada esmerler hakkında soru soracak değilim
Her yerdesiniz zaten ha bu arada sarışın herzaman her yerde bir adım öndedirçünkü sarışınım diye demiyorum ama az olan değerlidir kızıllar da öyle
))
Evet en azından farklıyım cicim :))))Ciddi misiniz siz ?Sarışın olunca ne oluyor ? Başınız göğe mi eriyor? Yaş kaç? 15 falan mı ?
![]()