• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarışınım ama tüylerim çok güçlü!

Scarlet89

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
1.708
2.810
733
kızlar herkes dışardan bana özenir sarışın olduğum için " ah ne rahat senin tüyler zayıf zaten gözükmüyodur" derler ama nerde...:14: küçükken jilet yaptığımdan mıdır nedir düzenli ağda serüvenim olmadı ama 1 senedir aksatmadan her ay sire gidiyorum, buna rağmen tüylerim sarı ama fırça gibi çıkıyor, ve bir o kadar da batığım var. ağdacım bile en sıkıntılı kıl cinsi sarı ama kökü kuvvetli olanlar demişti. lazere veya iğneliye gitmek istiyorum ama çoğu kişi görmez tüyleri diyor..:26: ağdada çekilen beze bakınca tüy kökleri beyaz yağ gibi geliyor o derece güçlüler. ağdayo yapan kişi karınca yumurtası yağı bulursan sürelim ağdadan sonra dedi ama piyasadaki ürünlerin hepsi fos sahteydi. acaba benimle aynı dertten müzdarip olup da kısmen olsa çözüm bulan var mı? :44:

Benim kız kardeşim de seninle aynı derten muzdarip, o da sir ağdaya gidiyor. Aslında annem bir dönem aktardı ve karınca yumurtası yağı kullanan müşterileri çok memnundu. En iyi aktardan en iyi markayı denedin mi?

Çünkü o dönem ben de kullanmıştım bir süre ama sonra uğraşamadım, ben esmerim maymun gibiyim :9:

Koltuk altımda ilk denemeleri yapmıştım ve işe yaradı aslında baya bir azaldı, çok seyrek var tam bitmedi ama olsun:)

Lazer de benim bildiğim sarı tüyleri iyi görmüyormuş ama yeni bir teknoloji çıktıysa bilemiyorum

Benim kız kardeşim de seninle aynı derten muzdarip, o da sir ağdaya gidiyor. Aslında annem bir dönem aktardı ve karınca yumurtası yağı kullanan müşterileri çok memnundu. En iyi aktardan en iyi markayı denedin mi?

Çünkü o dönem ben de kullanmıştım bir süre ama sonra uğraşamadım, ben esmerim maymun gibiyim :9:

Koltuk altımda ilk denemeleri yapmıştım ve işe yaradı aslında baya bir azaldı, çok seyrek var tam bitmedi ama olsun:)

Lazer de benim bildiğim sarı tüyleri iyi görmüyormuş ama yeni bir teknoloji çıktıysa bilemiyorum

ya bende de aynı problem var sarısın olan arkdasınki gibi.ben de esmerim ve siyah siyah diken diken cıkıyorlar :( bıktım artık 2 gunde cıkmalarından.acaba senin kullandıgın karınca yumurtası hangi markanındı hem annen de aktarmıs en dogrusunu kullanmıssındır ki zaten etkisini de görmussun biz de onu kullanalım

ya bende de aynı problem var sarısın olan arkdasınki gibi.ben de esmerim ve siyah siyah diken diken cıkıyorlar :( bıktım artık 2 gunde cıkmalarından.acaba senin kullandıgın karınca yumurtası hangi markanındı hem annen de aktarmıs en dogrusunu kullanmıssındır ki zaten etkisini de görmussun biz de onu kullanalım

ahh ahh hepimizde aynı dert kızlar aynen bende beyaz tenliyim kollar falan sarı çok güzel ama o yer nasıl köklü simsiyahh sanki bu kızın vücudu degl dersnzz .s

Back