Saç Rengi ve Saç Boyama sarışın tonlar ? yardım

çok beğendim bu halini cnm çok yumuşak ve çok yakışmış çarpıcı bir hali var bence durmak yok bu renge devam cnm

bu da röfleli halim

bence kesınlıkle eskı halıne don yuzun tam gorunmese de ben cok yakıstırdım röfleyı sana.. hem sarı saca roflesız ulasmak dıye bırsey yok. röfle olmasa bile illaki saçın yıne acılacak bıraz saç tonu acılmadan kahve sacın ustune sarı boya ıstedıgın kadar sur kızılımsı olur ancak sadece kotu bır ton bırakır. kuafore sorarsanız onlarda soyler zaten.. saç rengini açma işlemi her halukarda yapılır acık renk bır boya ıstıyorsan.. o sekılde yaptıracagına sadece rofle yaptır akma derdı de yok uzun vadelı kullanırsın... eskısı kadar sık attırmayadabılırsın az daha seyrek yaptırırsın dıpler cıkınca cok dıkkat cekmez... ben gercekten cok yakıstırdım roflelı halını...

sağol canım teşekkür ederim bende aynen senin gibi düşünüyorum artık

saçım acayip oryal yedi minumum 1 ay bekleyecek ondan sonra röfle yaptırıcam inş

canım ben sacıma ultra acıcı sac boyası uyguladım dun lorealın urunu.. fakat dıpten 2 3 santım acıldı sarı oldu ama sıyah boyalı yerler kaldı sıyah sımdı yarın gıtsem kuafore oryal vurdurtsam yanarmı sen bılırısn?

canım yüksek ihtimalle yapmaz bekletir açıcı vurmuşsun çünkü ama oranı fazla değilse yapadabilir.

En iyisi sen kuaförle birebir görüş

benim saçım kahveyken 45 dakka bekledi diplerim oryalli

yarım saatte uçlarım bekledi o yüzden ben bu kadar beklicem, ama şimdi senin durumun farklı

git belki sadece diplere yapabilecekleri bişi vardır

ama iyi bi kuaföre git ki saçın elinde kalmasın allah korusun

çünkü ben röfle istediğimde kuaför kopmle saçı kopar o yüzden röfle şuan imkansız demişti

saol canım yardımların ıcın ... sen benım sacı gorsen suan zaten koparsın yanı tam manayla dıpler sapsarı altlar sıyah yok boyle bırsey sankı sarısınmısımda alttan sıyah boyam ıcın dıpboyam gelmıs gıbı garıp bı goruntu var

ne güzel yaa benimde diplerim röfleli röfleli gelse

kuaför okadar para bayılmasam ne güseeeelll oluy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…