Saç Rengi ve Saç Boyama sarışın tonlar ? yardım

çıkın çıkın gelin anacımmm çıkın çıkın gelinn

yok yav abartmayın sizde bildiğiniz röfle yani kuaföre gidiyordum röfle olacak diyordum çıkıyordum

isterseniz bi kaç tane daha örnek resim ekleyebilirim fikir olur sizede

İİ olur vallla

Abartmıyorum canım bunu becerebilen çok az sayıda kuaför var emin olabilirsin sen şanslıymışsın tabi üstüste yaptrmanın da faydası da var ama tonu çok güzel ayarlamış genelde çiğlik bırakıyorlar da

bencede o resimdeki röfle en az 3 kez yapılmıştır ama çok güzeldi yeni resimler bekliyoruz cnm bu arada leylass sendende resim bekliyorum ama merak ediyorum nasıl oldu :81::81::81:

canım sana her renk gider bence çünkü ten rengin açık ve belli ki hoş bi siman var maşallah. ayrıca da saçların çok kaliteli görünüyor ve sağlıklı maşallah diyeyim

bencede o resimdeki röfle en az 3 kez yapılmıştır ama çok güzeldi yeni resimler bekliyoruz cnm bu arada leylass sendende resim bekliyorum ama merak ediyorum nasıl oldu :81::81::81:

o resimde oğlum 7.ayına girmişti yani geçen sene çekilmiş bi fotoğraf yani 25 yaşındayken

ben 19 yaşımdanberi röfle yaptırıyorum hangi 3 kaçıncı 3

ama mesla o günki başka bi pozda saçlarım daha koyu çıkmış baktımda ışığa flaşa göre değişiyor ya

bu arada ben bugün saçımı boyattım kızlar sarı istiyorum dedim adama olmaz asla kopar didi

bende didim ozaman kumral yap. saçlarım bal rengi sarı karışımı bişi oldu güsel oldu yani

1/5 2 ay sonrada röfle yaptırıcam

Son düzenleme:
bu arada açılan konular nasıl siliniyor kötü içerik olarak bildirin diyor bi yerde öle deyiverdim

sizinki de arada kaynamış olabilir kötü içerik diye D

ama açıklama yaptım konu sahibiyim konuyu silin diye

silinir heralde ?

Son düzenleme:
maşallah canım ya saçlarının yapısı çok güzel ne renk yapsan yakışmış ama röfleli haline bayıldııııımmm

sağol hayatım ya bende aslında ki yüksek ihtimalle dönücem şimdi oryal sürüldüğü için baya bi beklemem lazım

aslında çok istiyorum röfle görüntüsü itibariyle bi yandan da çok uğraştırıyo yıpratıyo ne bilim bilemedim yani

bakim artık kullanıcam 1 ay belki memnun kalırsam sadece dip yaptırırım röfle yaptırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…