Saç Rengi ve Saç Boyama sarışın tonlar ? yardım

iLkNuRRRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
213
0
96
İstanbul
kızlar bilgisi olanların fikrine ihtiyacım var. röfle yaptırmadan sarışın olunurmu? bugün kuaföre gittim bi nedenle, bunu da sormayı unuttum.

ben sarı tonlarda boyattıcam ama röfle istemiyorum.

Son düzenleme:
olunur cnm neden olmasın ama resim eklesen sarının tonunu söylemek daha kolay olurdu kaşın gözün ten rengin yüz oranlarına göre bir sarı tonlarında boyatabilirsin

ay çoksevindim iyi bari röflede saatlerce bekliyodum şimdi bekleyemem oğlum var

bu tonlarda mesela bu belli röfle ama bu sarı tonlarında yani istiyorum. 8 senedir röfle kullandım döndür çevir derken kahve oldum röfleden sonra bi kaç ay içinde

ama tekrardan sarı yaptırıcam röfle istemiyorum

sarışın halimi özledim.

cnm ben kendi resmini demiştim bu zaten röfle ama sarının tonu güzelmiş tabi kızda güzel

bu benim son halim

bi tuhaf oldu rengim ya her resimde başka renk çıkıyo burda güneşteki hali evin içinde açık kahve ne rengim bilmiyoprum yani

burdan gördüğüm kadarıyla kaşların siyah o sarı tonu olmaz cnm ancak balyaj şeklinde hoş olur düz boya şeklinde yakışmaz bence onun bir ton koyusu bal köpüğü tonlarına boyat önce gözün alışsın sonra yakışırsa daha açık sarıya boyatırsın cnm

evt doğru diyosun düz sarı çok çiğ olur kaşlarımı zaten kırdırıcam ama yinede çiğ kalır yanında

koyu sarı tonlarında yada kumral sarı karşımı bişi

ay bi boyatsaydım çok heyecan yaptım bi an önce kurtulmak istiyorum bu renkten :18:

sağolun kızlar beğenmenize sevindim dediğim gibi ben 8 senedir röfle yaptırdığım için uçlar bildiğiniz sarı oldu üstlerde taban renk görünüyordu. kendi rengim açık kahve ama açık kahveden eser yok tabi saça taban renkte atıyorlardı kuföre gittiğimde. 2 ay olmuştur röflemi değiştireli kapatmaya çalıştım ama içime sinmedi yine röfle olmasada sarı tonlarda boyatıcam saçımı cuma günü bakalım olmadı bu resmimide götürürüm

Son düzenleme:
röfle yaptırmadan bu rengi düz renk olarak yapabilirler heralde ?

ya ben yıllardır girerim kuaföre çıkardım röflemle paşa paşa 3/4 ay kullanırdım o yüzden ne renk nasıl olur neyle olur hiç bilmiyorum

röflesiz düz renk olarak bunu yapabilirlermi onu bile bilmiyorum

Son düzenleme:
iyi bir kuaför bulunca leylass aramızda kızlar tur düzenleyelim o kuaföre gidelim o gün hepimizin saçlarını boyasın hem grup indirimide alırız hem tanışmış oluruz hemde o şehri o gün gezer geri döneriz nasıl fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…