• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarışın olur mu🤣🤪

perilisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2021
52
31
38
Eskişehir
Merhaba anneler 22 haftalık gebeyim bebeğimin sarışın olup olmayacağını çok merak ediyorum 😄 eşim sarışın doğmuş şuan da sarışın ama saçları kumrala dönmüş bende beyaz tenliyim saçlarım kahverengi sizce bebeğim sarışın olur mu 🤣🤣

Merhaba anneler 22 haftalık gebeyim bebeğimin sarışın olup olmayacağını çok merak ediyorum 😄 eşim sarışın doğmuş şuan da sarışın ama saçları kumrala dönmüş bende beyaz tenliyim saçlarım kahverengi sizce bebeğim sarışın olur mu 🤣🤣
Hadi inşallah Allah gönlünüze göre versin inşallah sarışın bi bebeğiniz olur🙏🥰

Beyaz tenliyim ama kara kaş kara göz kara saçlıyım.
Eşimde bebekken sapsarıymış ama gözleri kahverengiymiş, büyüdükçe kararmış oda.
Sarışın yeşil gözlü bi sarı papatyamız oldu çok şükür. Ama benim babamdan geliyor sarışın yeşil gözlü, halalarımda aynı.
İnşallah siz de gönlünüze göre sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ben beyaz tenliyim, yesil göz, turuncu saç.
Oglum bitter cikolata. Babasi da sari saç, mavi gözlüydü halbuki.

Ben esmerim kocam da esmer büyük kızım sarışın yeşil gözlü 🤣 allah gönlünüze göre versin

Eşim esmer hatta baya esmer😂ben sarışınım oğlum sapsarışın öyle ki kas saç belli olmuyo sariliktan

Bence olur. 😉 bn esmerim eşim sarışın bnm kız sarışın mavi gözlü. Şok oldum ama baya sapsarı. Bu senin kızın mı diyolar 😅😅😅

Ben esmere yakınım eşim bebekken altın rengi saçlıymis sonra kumrala donmuş ilk oğlumda çok dua ettim esmer olsun diye tam esmer doğmadı ama saçlı esmere yakın doğdu oda ben gibi simdi yine hamileyim ve bu da erkek çok dua ediyorum sarışın renkli gözlü olsun diye annem ve tarafı öyle hoc bir torunu çocuğu çekmemiş insallah bu ceker hayırlısı ile sürekli dua ediyorum

Ben esmere yakınım eşim bebekken altın rengi saçlıymis sonra kumrala donmuş ilk oğlumda çok dua ettim esmer olsun diye tam esmer doğmadı ama saçlı esmere yakın doğdu oda ben gibi simdi yine hamileyim ve bu da erkek çok dua ediyorum sarışın renkli gözlü olsun diye annem ve tarafı öyle hoc bir torunu çocuğu çekmemiş insallah bu ceker hayırlısı ile sürekli dua ediyorum
Niye birine sarışın olsun, diğerine esmer olsun diye dualar ediyosunuz ki bölüştürmek mi istediniz🤣

Back