Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba anneler 22 haftalık gebeyim bebeğimin sarışın olup olmayacağını çok merak ediyorum eşim sarışın doğmuş şuan da sarışın ama saçları kumrala dönmüş bende beyaz tenliyim saçlarım kahverengi sizce bebeğim sarışın olur mu
Merhaba anneler 22 haftalık gebeyim bebeğimin sarışın olup olmayacağını çok merak ediyorum eşim sarışın doğmuş şuan da sarışın ama saçları kumrala dönmüş bende beyaz tenliyim saçlarım kahverengi sizce bebeğim sarışın olur mu
Beyaz tenliyim ama kara kaş kara göz kara saçlıyım. Eşimde bebekken sapsarıymış ama gözleri kahverengiymiş, büyüdükçe kararmış oda. Sarışın yeşil gözlü bi sarı papatyamız oldu çok şükür. Ama benim babamdan geliyor sarışın yeşil gözlü, halalarımda aynı. İnşallah siz de gönlünüze göre sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Ben esmere yakınım eşim bebekken altın rengi saçlıymis sonra kumrala donmuş ilk oğlumda çok dua ettim esmer olsun diye tam esmer doğmadı ama saçlı esmere yakın doğdu oda ben gibi simdi yine hamileyim ve bu da erkek çok dua ediyorum sarışın renkli gözlü olsun diye annem ve tarafı öyle hoc bir torunu çocuğu çekmemiş insallah bu ceker hayırlısı ile sürekli dua ediyorum
Ben esmere yakınım eşim bebekken altın rengi saçlıymis sonra kumrala donmuş ilk oğlumda çok dua ettim esmer olsun diye tam esmer doğmadı ama saçlı esmere yakın doğdu oda ben gibi simdi yine hamileyim ve bu da erkek çok dua ediyorum sarışın renkli gözlü olsun diye annem ve tarafı öyle hoc bir torunu çocuğu çekmemiş insallah bu ceker hayırlısı ile sürekli dua ediyorum