en güzel platin röfle doğal rengin üzerine atılandan çıkar..... renk asla kızıllaşmaz. ama boyanın üstüne atılanda kızıllaşma olabilir. ben dip boyası yaptırmam. röfleden röfleye giderim .
resminizi gördüm çok güzel gözler ve yüz yapısı sarı saçın yakışacağını düşünüyorum ama kızılımsı sarılar değilde daha platinimsi sarılar hoş olacaktır emin bir ellerde de düzgün bir röfle yada balyaj yapılırsa tarzınızada değişiklik katmış olacaksınız baktığınız beğenmediniz yada sıkıldınız açık renk saçı koyultmak çok kolay üstüne 2 boya attınızmı koyulaşacaktır yeni seneye yeni imaj neden olmasın...
Sarı saç yakışmasına yakışır bencede ama sarı saç zahmetlidir sürekli makyaj ister eğer makyaj yapmayı fazla sevmiyorsanız soluk benizli gibi dolaşabilirsinizde kişiden kişiye değişiyor kimisinde çok doğal durduğu için absürt olmasada kimisindede makyajsız çok sönük kalabiliyor. Birde fazlaca küllü olan sarılar olduğundan yaşlı gösteriyor insanı.
Ben olsam sarı ya geçiş yapmak için yaz aylarına yakın bir zamanı tercih ederdim.
canım resmini gördüm gerçekten maşallah, ama sana bir örnek vereyim mesela, seda sayanda yeşil gözlü ve sarışın boyatırsan onun gibi sürekli makyaj yapman gerekiyor, karamel gölge attır bence daha havalı olursun hemde doğallığının dışına fazla çıkmazsın..
valla ben sarı saçı kullandım bende ela gözlü,beyaz tenliyim ama çok makyaj istiyor yoksa soluk görünüyor yüzün.bide fönlemeyince güzel durmuyor.yinede sen bilirsin ama bence daha koyu rengi terch etmelisin canım.
bu kadar tesadüf olur..benim de saçlarım bakır kızıldı bu haftasonu gittim platin sarı röfle yaptırdım..ben de beyaz tenli yeşil gözlüyüm..ne yalan söyliyim gören herkes hayran kaldı yeni saçıma..bence hiç düşünme..harika oluyor...:teytey:
bence kesinlikle koyu saçtan vazgeçme, fotonu gördüm ve sarı seni cidden solgun gösterir (makyajlı gezerim hep diyorsan ayrı, o zaman hoş olur :lepi:) sarı yaptırcaksan da platin değil de sarının daha koyu tonlarını düşün derim. bide bence ne renk yaptırmaya karar verirsen ver kesinlikle tek renk yaptır. yaşı büyük gösteren en büyük etkenlerden biri röfle bence, hiç beğenmiyorum genç insanlarda. kafamçokkarıştı