Bak hem karamel tonu hem yeşil göz
burda saçlarım siyahtı. gölgede olduğum için ten rengimde biraz soluk çıkmış. şuan daha açık karamel gibi, kendi pc mde değilim, ancak bu resmimi bulabildim... aralarda platin sarıları olan bir röfle düşünüyorum..küllü renkleri pek sevmiyorum..yada tek renk mi olsa diye kararsız kaldım...:dance:kafamçokkarıştı
Bak hem karamel tonu hem yeşil göz
selam arkadaşlar....
kendimde bi değişiklik yapmak istiyorum saçlarımı boyamaya karar verdim gerçi zaten boyalıydı ama rengini değiştiricem ve sarışın olmayı düşünüyorum....
ama korkuyorum ya yakışmazsa diye..aslında zaten açık kumral biriyim, yeşil gözlüyüm, beyaz - hafif buğday arası bir ten rengine sahibim..etrafımda ki herkes eşimde dahil sarı saç çok yakışır diyo ama 22 yaşındayım ve yaşımdan olgun gözükmek de istemiyorum...kararsız kaldım yani.......sizce nasıl olur en azından bir fikir verirseniz çok sevinirim.....hihoyyyt:CüvCüv:
ya yakışırmı cidden...bende röfle diye düşünüyorum ama çok açık , çok koyu gölgeler değilde daha birbirine yakın renklerde olsun istiyorum bide platin sarısına yakın bişeyler çok hoş duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?