Saç Rengi ve Saç Boyama sarışın olsam mııı

xexberna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
39
2
86
İstanbul
selam arkadaşlar....

kendimde bi değişiklik yapmak istiyorum saçlarımı boyamaya karar verdim gerçi zaten boyalıydı ama rengini değiştiricem ve sarışın olmayı düşünüyorum....
ama korkuyorum ya yakışmazsa diye..aslında zaten açık kumral biriyim, yeşil gözlüyüm, beyaz - hafif buğday arası bir ten rengine sahibim..etrafımda ki herkes eşimde dahil sarı saç çok yakışır diyo ama 22 yaşındayım ve yaşımdan olgun gözükmek de istemiyorum...kararsız kaldım yani.......sizce nasıl olur en azından bir fikir verirseniz çok sevinirim.....hihoyyyt:CüvCüv:

Sarıya boyatırsan emin ol ki yaşından dahada olgun gözükürsün beyaz tenlisin yüzüne karışır soluk gözükürsün sürekli makyaj isteyen bir saç tonu çünkü....bence karamel tonları sana daha uygun diye düşünüyorum hele bide yeşil gözlüysen harika olur.. ..

Son düzenleme:
sarı saçlar bu sene pek moda değil genç sanatçılar bile saçlarını koyulttular ama içinde kalacaktır nasıl oldu diye istersen yaptır ama sarı saç daha çok makyaj ister soluk gösterir ve yaş olarakda daha olgun gösteriyor ama sarı saçın tonu çok onemli civciv gibi bağıran tonlar yakışmaz yaşına...

cnm artık sarı saçın bir özelliği kalmadı,esmerler bile sarı boyatıp kendini sarışın diye tanımlıyorlar :roflol:
Bence bu sene kahveden kumrala dönülecek yani doğal saç daha çok moda olacak kaydirigubbakcemile2
Yani sarı ve kızıldan gınaaa gelmiş durumda heryer sarı ve kırmızı kafalarla dolu
bende artık boyatmayıp kendi kumral rengime dönmeye karar verdim
senin gibi gözlerim yeşil tenim beyaz bende sarıya boyatıyordum ama çok makyaj yapmam gerekiyordu yüzüm hasta gibiydi bence bizim ten rengimize kumral yakışır hem göz rengi saç ne kadar koyu olursa o zaman ön plana çıkıyor yerimseniben

değişiklik istiyorsan olabilir yaşını genc gösteren güzel birde kesim yaptırısan deneyebilrsin cnm. hevesini almış olursun eşinde mutlu olur

benn arkadaşlarr gibi düşünmüüyormm.. anlattığına göre beyaz tenlisinn yeşill gözlüsün. e daha ne olsun. sarı saç senden başka kime gidebilir kii:) bence kesnlikle boyaamalısın. eğer direk boyadan korkuyorsan röfle yaptır. ama ben sana yakışacağına inanıyorum. öyle her zaman makyaja da gerek yok inan. ben çok makyaj yapan bi insan değilimdir. ben de beyaz tenli ve renkli gözlüyüm. gayet de hoş duruyo. hem 22 yaşındasın. sarı saçı kullanmak için en ideal yaşlar. ben mesela 18 yaşındaym beni 20 gibi göstermesi normal:) ama seni 30larda biri gibi göstermeyecektir:) eğer karar verirsen renk konusunda yardmc olurmm
öpüldün:)

ben de senin gibi düşünerekten sarışın olma yolunda bir adım attım.Saçım şu an koyu sarı..sırf hevesimi alayım diye boyatmıyorum ama bir kaç ay sonra karamel falan yaptırcam.Soluk ve olgun gözüküyor insan ama taşıyan da çok güzel taşıyor.

aslında bernanın kendisini gormek lazım belki de çok güzel duracak sarı saç çünkü çok güzel taşıyan bayanlar var... photoshop programları falan var orda saç rengide değişiyor orda denesen nasıl duracağını da görmüş olurdun...

resim koyabilirim aslında ama yeni üyeyim nasıl resim ekleyebilirim...renk konusunda kararsızım çünkü resim olunca belki daha iyi fikir verebilirsiniz

hmm resim koyarsan harika olursüprizzzzz

bak şimdi çok kolay:

1 imageshack.us adresine gireceksin.

2 bi sayfa açılacak.yanda browse yazar(gözat) ona tıkla bilgisayarındaki dosyalar açılır.ordan resmini seç

3 alttaa host it yazar. ekle anlamında. ona tıkla yeni bir sayfayla karşılaşacaksın

4 çıkan sayfada en altta + show advanced linking yazıyor. ona tıklarsan altında bi şey çıkacak

5 http:// ile başlayan o kutuyu komple kopyala. sonra bu siteye gel. cevap yaz dediğin yerde sarı kutuda dağ resmi gibi bi şey var yukarda. ona tıkla http:// diye bi şey çıkcak. onu sil ve kopyaladığını yapıştırsositososito:1hug:

burda saçlarım siyahtı. gölgede olduğum için ten rengimde biraz soluk çıkmış. şuan daha açık karamel gibi, kendi pc mde değilim, ancak bu resmimi bulabildim... aralarda platin sarıları olan bir röfle düşünüyorum..küllü renkleri pek sevmiyorum..yada tek renk mi olsa diye kararsız kaldım...:dance:kafamçokkarıştı

kesinliklee boyattt:sm_cool::sm_cool:

ama röflee ile başla istersen:1closedeyes:

ya yakışırmı cidden...bende röfle diye düşünüyorum ama çok açık , çok koyu gölgeler değilde daha birbirine yakın renklerde olsun istiyorum bide platin sarısına yakın bişeyler çok hoş duruyo

renkleriniz bence sarı saç için çok uygun. ancak sarı saç bir 5 yaş daha koyuyor bazılarına. onuda düşünün bence....

resmini şimdi gördüm. çok güzelmişsiniz. size kesinlikle yakışır bundan eminim

benmm saçlarımm açık kumralldıı gittiim birdenn platinn yaptmmhihoyyyt ya benim yaptığım çok radikal bi değişikikti. bence seninki de öyle olur direk platin yaparsan:jeyyar: seni bi kaç konuda bilgilendrmek istiyorum. mesela platini kuaför sana ilk boyadığında onun sarı değl de beyazmş gibi bi renk olduğu duygusuna kapılırsın. çünkü kuaför saçlarnı oryalle açacak ve oryal saçları açarken saç diplerini de açar.bembeyaz yapar.işlem bitinceee yaşlıı kadınn saçına benzetirsin saçlarını.süprizzzzz bir de karamelin üstüne boyatacaksın.ufak bi ihtimal de olsa tekrar boyamak zorunda kalabilirsin rengin oturması için.röfleye gelince;röfle doğal saçın üstüne harika durur bu bir gerçektir.boyanın üstüne röfle gerçekten ya tutmuyo ya da pek hş durmuyo.ama birbirine yakın renkler diyorsan.röflede genelde biri kumral diğeri sarıdır bu renklerde birbirine pek yakın değildir.sana tek renk de yakışacaktır:) ama platin biraz sıkıntılı bi renktir:) tercih senninna.s:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…