- Konu Sahibi karamelli_turta
-
ne demişler sarışının adı esmerin tadııııı........hiç canını sıkma ..üzrine gidersen aranızdaki iletşim bozulur sana her söyleyeceği kelimede acaba yıne aramız acılırmı dıye dusnur ve gıderek suskunlasan tvde uyuklayan bırı halıne gelır......çok istiyosa yapay sarısın oluverırsın:):):)
konuyu durup dururken o actı işte o sarısın bayanı gördüm bugün ne kokoş süslü bişey yaaa dedi
durup dururken hemde..düşüne düşüne söyleyecek onu mu buldu bana bende anlamadım
kıllandım işte ne bileyim yaaa
Sırf o sarışın begeniyor diye sarı olmam asla!
yapaccagım en son şey olur bu ..
beni oldugum gibi kabul etmeli çünkü beni bu şekilde begendiğini söylüyordu
Hayatta sarı yapmam saclarımı !!
ayrıca su da var sarısınları yada sarı saclıları yerden yere vurmak manasız..bana sarı sac daha cok yakısıyor ve ben daha cok begenıyorum her renk herkese yakısmaz zaten genelde ulasılmayan ete mındar denmıyormu? onemlı olan sac dııl ıcınde tasıdıgı beynı ve kalbı!! sunu da soyleyım kadın olsun erkek olsun bırılerının arkasından kotu tabırler kullanmak ne fayda saglıyor anlamıyorum kokos vs denmıs hele busozlerı bı erkek soyleyınce bana cok tuhaf gelıyor kendı esının arkasından boyle tabırler kullanılsa acaba nası bı tepkı verırdı buda ayrı bı boyut
sarışınlar üstüne alınmasın sakın ama sarı saçı pek sevmem
eşim istiyor diyede yapmam senemin dediği gibi,
ama canım bence eşinin içinde kötü bişey yok
eğer olsadı sana bunu anlatmak yerine içinde tutardı diye düşünüyorumm..
ama böyle şeyler insanın sninirini bozuyor değilmi
benimde bozardı doğruyu söylemek gerekirse....
ama eşinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum canımyerimseniben
ister sarışın olsun,ister esmer,ister kumral...
Yeri geliyor ben bile aşırı süslü püslü,boya kazanına düşmüş gibi dolaşan,bütün parfümü üstüne boca etmiş hemcinslerimden tiksiniyorum,itici geliyor.
Banu Alkan gibi dolanıyorlar ortalıkta.
Her şeyin bir adabı var.
Büyük ihtimalle eşin çok itici bulmuştur, rahatsız olmuştur bu sebeble dalga geçmek istemiştir.a.s
Eşinden eminsen hiç şüphe etme derim ben.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?