- 26 Ağustos 2007
- 3.898
- 4.111
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün akşam sarımsak yağı,defne yağı,ısırgan otu yağı aldım..Akşam eve gelince sarımsak yağını açılan bölgeme ve saç diplerime sürdüm ama derim kızarana kadar ovdum..Daha sonra kalanını saç uçlarıma yedirdim saçımı seraladım ve iki üç saat beklettim..Ardından saçlarımı leaf action şampuanla yıkadım..Banyodan çıktıktan sonra ne jöle nede sprey hiç bişi kullanmadım fönde çekmedim kurutup yattım kendi halinde kalsın hava alsın diye..Saçlarım kabarmış ve gür görünüyor :) İnşallah hep böyle olur ve diplerim gelir..Saçlarım sarı olduğu için sanırım hemen anlayabilirim bende resim çekip takip etmek istiyorum..Çünkü aktar bu şampuanı çok önerdi..İçinden de 4 tane kür çıkıyor kürlerin içinde dolu yağ varmış hepsi de safmış..Pazar günü de o kürlerden deneyip yıkacayağım..Bakalım nasıl olacak![]()
canım bu yaptığın şey saç derini mahveder, öyle kızarana kadar ovalamak falan, benim saçımda bir dönem strese bağlı saç dökülmesi olmuştu, hemen mahalle usulü tedavi dediler ki sarımsağı al dökülen bölgeye kızarana kadar sür, yaşım daha 18 o zaman kim ne derse inanıyorum, 3 ay yaptım baktım olacak gibi değil, bir doktora gitmek lazım, nur içinde yatsın rahmetli babam hiç kıyamazdı bana, kolsuz agop diye bir doktora götürdü beni adam çok meşhur, 15 gün sonraya randevu veriyor hiç unutmam o zamanın parası muayene 200 milyon lira, muayene etti, kafana sarımsak sürdün dimi dedi, ben doğru bişey yapmış gibi evet dedim, oda bir gürledi o sarımsağı önerenler alsın g.tüne sürsün diye bir bağırdı, meğer birçok insan bu yüzden saç derisini mahvedip çıkacak saçları da çıkmaz hale getiriyormuş.
sonuç itibariyle bütün şampuanlar aynıysa genede içlerinden elbette birileri daha iyidir..bu insanların saç döküntüsüne iyi geliyosa bazı şampuanlar demekki kötülerinde az da olsa iyileri var...bütün şampuanlar kötü olsa yine yapacak bişe yok yine şampuanla yıkıcaz...o yüzden biz kötünün kötüsünü degilde kötünün iyisi bulmaktır amacımız kız<lar..o yüzden arastırmaya devam![]()
fiyto nival iyi mecitefendide sls olduğu için sildim listeden zaten köpürüyodu bende ordan anlamalydım ama nival ve fiyto denemelerimde memnun kaldım köpürmüyo bile tertemiz olmasına rağmen saçım denedim onayladım ben bu konuda hassasımdır bu arada sarımsak saçı mahveder kelimesi bence lafdan ibaret saçı mahvediyorsa saçkıranda kel kısıma sürdükçe basdırdıkça çıkan saçlara ne diyeceksiniz yani sarımsak saçın bir numaralı ilacıdır kim ne derse desin bazı doktorlara ünlü bile olsa inanmıyorum ben iş ticariye dökülüyor kendi bağlı oldukları ilaç firmalarını tavsiye ediyolar bunu çok yakından biliyorum bu işler böyle yani fiyto sampuanın ginsenglisi sarımsakdan daha güzel kokuyor ve oda saç çıkarmada hele helede uzamada acayip etkiliymiş denedim köpürmüyo birde banyodan sonra kuruttum saçım 1 2 gün boyunca inmedi bi havalı olduki iyice hava aldığına inandım saçınız eğer yapışıyorsa deriniz havasız ve silikon v.s gibi şampuan maddeleriyle kapalı demekdir arındırmak içim elma sirkeli su kullanın son surulamada ama bitkisel şampuanları tavsiye ediyorum özelliklede fiyto ve nival ve mümkün oldukça saç kremi kullanmayın onun yerine bitkisel saç maskeleri varya onları kullanın ben bir ara saç kremi almamışdım evde saç maskem vardı watsonsun her duşda maske yapdım saça inanın kırıklar gitti saç kaymak gibi dümdüz kırıksız olmuşdu yani krem değil maskeler daha iyidir suan habiboğlu bide dfn garlı saç maskem var uçlara uyguladığınız saç kremleri ama maskeler diplere dahi sürülüyor burdan anlayabilirsiniz daha doğal olduklarını ve daha çok işe yaradıklarını![]()
Kızlar ben leaf action sarımsaklı şampuanını aldım ilk defa kullanacağım için merak içerisindeyim..Deneyenler var mı aranızda..
Ayrıca hangi marka olursa olsun sarımsaklı şampuan kullanıp saçlarım gürleşti,uzadı,çıktı vs diyeniniz var mı ?![]()
Elma sirkesini nasıl kullanıcaz. bide herhangi bi marketten aldıgımız sirke olur mu acaba? ben de kullanmak istiyorum da bi zararı olur die korkuorum
elma sirkesi çok ucuz ürünler olmasın orta kararda bir marka alın bunu sulandırıcaksınız temiz bir banyo kabına (tasına) banyoya girmeden göz kararı dibini aldırcak kadar elma sirkesi koyun banyoda en son çıkmadan bunu ılık suyla karışdırın tas dolsun saçınıza yukardan aşağıya dökün durulamayın kokusu kuruduğu gibi uçar ve pırıl pırıl saçlarınız olur
ayrıca sirke saç diplerinde oluşabilecek bakteri mikrop sivilce vs gibi durumlara karşıda birebirdir egzama kepek kaşıntı gibi durumlarda ispatlanmış kanıtları vardır mantarlaşma olur saç diplerinde zamanla bunada çok iyi gelir yani sirke su ile karışıp uygulandığında saça devadır sirke saç dökmez
aynen katılıyorum..birgün merak ettim şampuan ile sıvı sabun arasındaki faerkı...kutuların içindeki içeriklerine baktım bir iki şey dışında hepsi aynı..şampuandan çok fazla şey beklememek lazım, sonuçta saçınızda 1 bilemedin 2 dakika duran bir köpük, ben bu konulara çok meraklıydım, bir gün bize kpss sınavına girmek için misafirliğe bir kız geldi kimyager, o bana anlatmıştı, bu şampuanlardaki şu özü bu özü denen şey %1 i geçmediğini söyledi, şampuan denen şey köpürtücü ve yumuşatıcı içerir gerisi pazarlamak için konulan ad dedi. yani sarımsaklı şampuanda sarımsak oranı en fazla %1 gerisi köpürtücü, asıl mesele şampuanın temizlemeyi nasıl sağladığı, yani sls, dimethicone, proplen glicol, nacl, cocamide mea, tea v.b. varsa bu şampuanın yarardan çok zarar sağlıyacağı açık. konu bu kadar, üreticilere gelince, yukarıdaki madddelerle şampuan yapmak kolay ve ucuz olduğu için yapıyorlar. aynı kimyager kız ben söylediklerini anlamayınca, banyoya götürdü beni, sıvı sabunu ve şampuanı aldı eline, içindekiler kısmını gösterdi, birbirlerine o kadar benziyorlardı ki, yani anlayacağın sıvı sabunla şampuan hepsi birbirisinin aynısı demişti, sıvı sabunun içine, bemix, e vitamini ve iki damla yağ koy al sana bitkisel şampuan demişti. işte budur bütün gerçek. forumda başlık var onu okuyun görürsünüz.
http://www.kadinlarkulubu.com/sampu...uanlar-nedir-nasil-onlem-alabilirsiniz-6.html
hangi şampuanı kullandın canımben sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve çok memnunum. saçlarımın dökülmesini durdurdu. saçlarım ince tellidir buna rağmen hacim kazandırdı. ayrıca benim kepek sorunum vardı sarımsaklı şampuanla kepek sorunum sa kalmadı.... kısacası benim için vazgeçilmez :)