Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme Yöntemlerisarımsakla göğüs büyür mü yahu?
kızlar nette dolaşırken bi yazı okudum ve şaşırdım.diodu ki yaklaşık olarak;sarımsağı ezin göğüs ucuna sürün,2 ye kesin göğüs ucuna sürün diodu,k.renkli kısmına.denesek mi kifisfisfis
havuç patates sarımsak östrojen kaynağıymış.ben yaptım ama dışına taşırmadım.zaten saniyeler aldı.olmucak biliorum.çörekotunuda denemiştim olmamıştı.oo ben neler denedim ama sonuç kocaman bi sıfırrrr
canım ben büyütmek için bir krem almıştım doktordan(, ama çok fayda etmez demişti .Etmedi de zaten) Kremin kullanma kulavuzunda göğsün kahverengi kısmına kesinlikle değdirmeyin yazıyordu. Ondan yola çıkarak sana şunu söyleyebilirim ki: Bu tarz şeyler göğsün kahverengi kısmına değmemelidir.Aksi halde orasının hacmi büyür. Artı göğsünde büyümez.
bu tip bi başlk daha önce açlmştı galiba ama deneyenlerden bir yada birkaçınn gögüs cunda yaralanmalr oldu sanırım o yzdn kapatldı mı kapandı mı yle bşey oldu zararlı olablr.. onun yerine çörek otu yada çemen yagıyl masaj yap birde bi hareket var onu yaparsn belki birazda olsa bir faydası olur
Touch me göğüs sıkılaştırıcı salyangoz özlü krem sabun hediyeli aldım 80 gram kullanıyorum toparlama özelliği kazndı fakat en az 2 aylık süre geçmesi gerkiyormuş arkadşlar benim bugun 28 gün baya etkili sarkmalar için özwellikle tavsiye ederim hemde çok uygun fiyata aldım gülünç bir rakama 25 tl ye sabunu ile birlikte barkodlu bandrollü ama teşekkürler
ben sarımsaıı kaşlarım uzasın die kulanmıştım ve kaşlarım hemen uzamıştı sarımsak saç kırandada kulanılıyor aynı zamanda hem bunu kulanırsan göğüs bölgesndeki tüyleri besleyip kıl yapabilir