Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar size bir tavsiye daha verecem bilmişlik taslamak istemem sadece bildiklerimi ve öğrendiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum onun için nediyor bu çok bilmiş demeyin haaa :))dediğimi bir deneyin yapmazsanız yapmayın sabahları veya öğle akşam hangi vakit olursa ama en iyisi sabah kahvaltısında 2.3veya istediğinize bağlıkaç tane yiyebilirseniz biber yani acı biber yiyin ve o gün bakın ev işi yaparken farketmez ne iş yaparsanız yapın nasıl ter dökeceksiniz.Ter bezleriniz çok güzel çalışacak terledikce vücudunuzdan yağ atacaksınız ve ayrıca acı biberin yağ yakma özelliği var benim eşim üç öğün acı biber yer yıllardır ne kadar çok yerse yesin kilo almaz sarmısağı yapıyorsanız bunuda denemenizi isterim terliyemiyen arkadaşlar sizlere duyrulur ben normalde bir damla terliyemiyen biriyim ama ne zaman biber yesem terden su içinde kalıyorum bol ter bol kilo atmak demek sarmısağı mutlaka deneyin derim bir ara sizlere 35kiloyu nasıl verdiğimiayrıntısıyla yazmak isterim hepinize selamlar
ya arkadalar sarımsak diyorsunuz da bu tansiyonu düşürmüyor mu.. ben biberiyeli bitki çayı denedim çok fazla tuvalete çıkarıyor ama çok fazla su içmek geriyor yoksa o kadar su kaybı sürekli wc ölüme bile götürür. benim tansiyonum düşmeye baladı çayı içtikçe bıraktım . sarımsak düşünüyuorum ama tansiyon yüzünden korkuyorum