1 yıllık araştrmalarım we deneyimlerim sonunda vajinal mantara son wermiş bulnmaktayım meğer bukadar kolay kurtulabiliyorken ben aylardır bu illeti boşuna çekiyormuşum 4 günde sarımsak tamponuyla bu iğrenç şeye son werdim ne cinsel hayatım ne hevesim ne heycanım kalmıştı meğerse çok acı çekiyormuşm mantardan kurtulunca bütn acılarım son buldu eşimle ewlendğim günden beridir hem vajinusmus hem mantar yüzünden hayatım mahvolmuştu ewlilikten bir tat alamıyordm sürekli acı çekiyrdm we hayattan soğmştm hep mi bunlar benim başıma gelir diye vajinusmusu ilk ay aştım ama mantarla 1 yıldır uğraşıyorm kesin bekarkende wardı ama anlayamamıştım çok doktra gittim ister özel olsn ister normal hep aynı ilaçlar fitil krem temzleme jeli antibyotk geçiriyordu ama sadece bir kaç hafta sonra sar baştan bıkmıştım artık her gece ağlıyrdm bu sebepten hamilede kalamıyrm doktara gittim bir problemim yoktu ama hamilelikte yoktu bir kez hamilelk olmuştu ama oda enfeksyondan tutunamamştı neyse allem ettim kallem ettim bu yola baş koydm bu illetten kurtulucaktım başka çağrem yoktu nette araştrmadğm kalmadı önce yoğurdu öğrendm ilk onla başladm sürdüm zaman rahtlatıyordu daha sonra kuzenim bana sarımsaktan bahsetti araştrmaya başladım bir baktım ki herkz sarımsak kullanıyormuş, kurtuldum galiba diyordum we öylede oldu bir diş sarımsağı güzelce soydum we üstüne bir çizik bile atmadan içinden ip geçirip bağladım sarımsağı güzelce yıkayıp ellerimide tabiki daha sonra vajinamın içine yerleştirdim ipin ucu dışarda kalıcak şekilde ister gece yatarkn olsn ister gündüz hiç fark etmiyr ama gece yatarkn yerlştrmk daha iyi olur dışarı çıkmaz we uyurkn faydası daha fazla oluyor ben gündüzde koydum tuwalte gittmde kendiliğindende çıkıyordu zaten ipe gerek kalmıyordu 4 gün bu işlemi tekrarladım we mantar dan kurtldm daha az yada daha çokta kullana bilirsiniz, vajinal enfeksiyon alışmamz gerekn birşey değil bundan kurtulabiliriz bukadr basit bir yöntem warkn ilaçlara para werip şirketleri mutlu etmeyin eskiden kadınlr bu yöntemleri kullanrmş araştrp öğrene bilirsiniz benden bukadr bilmeyen warsa öğrenelim we yayalım lütfen