Sarımsak ile vajinal mantara son!

Kbr20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
402
205
103
1 yıllık araştrmalarım we deneyimlerim sonunda vajinal mantara son wermiş bulnmaktayım meğer bukadar kolay kurtulabiliyorken ben aylardır bu illeti boşuna çekiyormuşum 4 günde sarımsak tamponuyla bu iğrenç şeye son werdim ne cinsel hayatım ne hevesim ne heycanım kalmıştı meğerse çok acı çekiyormuşm mantardan kurtulunca bütn acılarım son buldu eşimle ewlendğim günden beridir hem vajinusmus hem mantar yüzünden hayatım mahvolmuştu ewlilikten bir tat alamıyordm sürekli acı çekiyrdm we hayattan soğmştm hep mi bunlar benim başıma gelir diye vajinusmusu ilk ay aştım ama mantarla 1 yıldır uğraşıyorm kesin bekarkende wardı ama anlayamamıştım çok doktra gittim ister özel olsn ister normal hep aynı ilaçlar fitil krem temzleme jeli antibyotk geçiriyordu ama sadece bir kaç hafta sonra sar baştan bıkmıştım artık her gece ağlıyrdm bu sebepten hamilede kalamıyrm doktara gittim bir problemim yoktu ama hamilelikte yoktu bir kez hamilelk olmuştu ama oda enfeksyondan tutunamamştı neyse allem ettim kallem ettim bu yola baş koydm bu illetten kurtulucaktım başka çağrem yoktu nette araştrmadğm kalmadı önce yoğurdu öğrendm ilk onla başladm sürdüm zaman rahtlatıyordu daha sonra kuzenim bana sarımsaktan bahsetti araştrmaya başladım bir baktım ki herkz sarımsak kullanıyormuş, kurtuldum galiba diyordum we öylede oldu bir diş sarımsağı güzelce soydum we üstüne bir çizik bile atmadan içinden ip geçirip bağladım sarımsağı güzelce yıkayıp ellerimide tabiki daha sonra vajinamın içine yerleştirdim ipin ucu dışarda kalıcak şekilde ister gece yatarkn olsn ister gündüz hiç fark etmiyr ama gece yatarkn yerlştrmk daha iyi olur dışarı çıkmaz we uyurkn faydası daha fazla oluyor ben gündüzde koydum tuwalte gittmde kendiliğindende çıkıyordu zaten ipe gerek kalmıyordu 4 gün bu işlemi tekrarladım we mantar dan kurtldm daha az yada daha çokta kullana bilirsiniz, vajinal enfeksiyon alışmamz gerekn birşey değil bundan kurtulabiliriz bukadr basit bir yöntem warkn ilaçlara para werip şirketleri mutlu etmeyin eskiden kadınlr bu yöntemleri kullanrmş araştrp öğrene bilirsiniz benden bukadr bilmeyen warsa öğrenelim we yayalım lütfen

evet bu doğru olabilir ama malesef bekarlar bundan faydalanamıyor :( :(

Mantar beni sistit yapti resmen civan percemi gerçekten ise yariyor m? Kaynatip suyunu mu icmem gerekiyor ?

Mantar beni sistit yapti resmen civan percemi gerçekten ise yariyor m? Kaynatip suyunu mu icmem gerekiyor ?
Ewet ister kaynatıp suyunu iç ister kaynatıp bir kaba koyup üstüne otur geçer arkadşm yoğurtta sürebilirsin oda çok azaltıyo

Bu konuyla ilgili bende çok araştırma yaptım. Maalesef hiç bir sonuç alamadım. Sizin yazdığınız üzere sarımsağı dün gazetede okudum. Şimdi sizde yazınca ikna oldum. hamileyim ve inanılmaz arttı bu sorun bende. Hamileyken yapsam bi zararı olur mu acaba:( kurtulmak istiyorum artık şu illetten :(

Bu konuyla ilgili bende çok araştırma yaptım. Maalesef hiç bir sonuç alamadım. Sizin yazdığınız üzere sarımsağı dün gazetede okudum. Şimdi sizde yazınca ikna oldum. hamileyim ve inanılmaz arttı bu sorun bende. Hamileyken yapsam bi zararı olur mu acaba:KK43: kurtulmak istiyorum artık şu illetten :KK43:
Hamileyken kullanmanı önermiyorum, Allah korusun bebişe bişi olur biraz daha dişini sık doğurdktan sonra yaprsın ama yoğurt sürebilirsin kaşıntın vs warsa

Ben bir kere yaşadım, çok kötü :/ günlük ped kullanmıyorum, iç çamaşırlarımı ütüleyip giyerim hep. Şükür bir daha yaşamadım.
Evlilerde erkeğin de tedavi olması lazım diye duymuştum. İlişkiden dolayı bulaşabiliyormuş.

Bir.hamile arkadaşıma kadın doğum uzmanı elma sirkesini yarı yarıya sulandırın bir enjektörle vajene sıkın demiş ayrıca bu su ile her tuvalet sonrası vajeni yıkarsan mantarı geçiriyor bunu denedim çok işe yarıyor

Konuyu görünce yazmadan edemedim bende 2 yıllık evliyim son 1 yıldır tekrarlayan mantar sorunum vardı 4 aydır çokkkkk rahatim şükür akintilarim bile düzeldi
Tabiki nasıl kurtulduğumu yazicam hemen .:KK9:
Taze (bahcede yetisen) maydonuzu yine bildiginiz saf temiz tereyağında hafit bi kavurun.. maydanozlar az bisey ölsün ( 1-2 dk kadar ) sonra bu karışımı ince bi beze sarın ve gece yatmadan önce vajene yerleştirin ileriye itebildğniz kadar itin hicbisey olmaz
Ben bunu üç gün boyunca her gece yaptım cokkk faydasini gördüm
Ayrica Truflucan diye bi mantar ilacı var tablet şeklinde reçetesiz 30 tl.ye almistim haftada bir kere iciliyo inanin kökten çözüm tabiki bende çevreden duyup çaresizlikten deneyerek kurtuldum Belki biraz açık bi şekilde anlattım ama inşallah arayan olursa işine yara bu yöntem ;) ;)
S.a.

Back