Saç Rengi ve Saç Boyama Sarımı Roflemi Karamelmi Kumralmı?? (Resimli) Lütfeen Yardımm

Hangisi Daha Çok Yakışmış ??

• Platin

OY: 34 29,3%
  • Rofle

OY: 19 16,4%
  • Karamel

OY: 34 29,3%
  • Kumral

OY: 7 6,0%
  • Kahve Köpüğü(Turuncu tonları)

OY: 28 24,1%

• Ankete Katılan
    116
Platin çok hoş durmuş.Evet insanı daha olgun gösteriyor ama güzelde gösteriyor, iyi bir yapabilirsen değer bence.

karamel ya da platini düşünmelisin cnm ama kahve köpüğü olmamış kapatmış yüzünü sıradanlaştırmış kumral belki.. saçların şu an uzun mu karamelin güzel gelmesinin sebebi belki bize saçın yapılı makyaj var gözlerin belli belki ondan güzel geliyordur ama platinde çok hoş olmuş teninle uyuşmuş daha yaz aylarındayız bence koyu değil açık renkler olmalı platine boya kışa doğru karamele ya da kumrala geçebilirsin...

platinle karemel arasında kararsız kaldım cnm..ikiside çok yakışmış..platinde yüzün tam anlaşılmıyo diye kesin bşy söyleyemiyorum ama karamel yüzüüne baya yakışmış:)

platin çook iddialı ammmaaa velakin çok da yakışmış ama saçlarını yıpratmaya değer mi bilemem

bende bunu merak ettim??

kızlar uzun süredir giremiyodum tşkkr ederm hepnz ayrı bi renk yakıştırmışsnz ama boyadım saçlarımı hemde kahve rengiye =) bi süre bu şeklde dinlensin platini evde yapıp yapmadıığımı soranlara saçımda rofle vardı sonra palettenin yoğun renk açıcılarınla açtık sonra tekrar kolestonun yoğun açıcısıyla açtık oldu ama saçlarım çok yıprandı yani koyu bi renkten dönmedim ama koyudanda dönenler var zamanla süper bi renk oluyo ama çokta yıpratıo aklınızda bulunsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…