• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarımı Roflemi Karamelmi Kumralmı?? (Resimli) Lütfeen Yardımm

Hangisi Daha Çok Yakışmış ??

• Platin

OY: 34 29,3%
  • Rofle

OY: 19 16,4%
  • Karamel

OY: 34 29,3%
  • Kumral

OY: 7 6,0%
  • Kahve Köpüğü(Turuncu tonları)

OY: 28 24,1%

• Ankete Katılan
    116
canım hepsi çok yakısmıs ama doğal olmak istersen bence kahve köpüğü i, ddialı olmak istersen platin sarı cok hoşş:)

karameli tek geçerim. normalde doreli olur, çağla şıkelinki gibi ama snn karamel adlı fotondaki renk kumrala daha çok benzio. neyse işte ben o resimdeki rengi çok beğendim, çok da güzelmişsin maşallah:nazar:

röfle haricinde hepsinide çok beğendim canım platinden sonra pişman oldun mu :Dsırnaşık şey

karameli tek geçerim. normalde doreli olur, çağla şıkelinki gibi ama snn karamel adlı fotondaki renk kumrala daha çok benzio. neyse işte ben o resimdeki rengi çok beğendim, çok da güzelmişsin maşallah:nazar:

teşekkür ederm kuşum o karameli yaptığımda altta kumral vardı ve açık karameldi bilmiyorum napsam kafam dahada karıştı =)

şekercim röfleyi beğenmedim bende. kahve köpüğü hoş olmuş doğal olmuş. yaşın genç daha kahve köpüğü uyar sana. ama en çok neyi beğendin dersenn platin derim. biraz iddialı ama daha hoş geldi gözüme. çok esmer değilsen kaşların çok koyu renk değilse platin düşün derim. gerçi gözlerinde renkli koyu da süper olur.

karamelle kumral doğal olmuş kendi saçın gibi:asigim: Tatlım hangi markayla boyadın saçlarınızemuszemus

ben karameli yakıştırdım. diğer renkler suratını kapatmş. bence karamel saç güzel. yalnız allığı şeftali tonunda terracota kullanmanı öneririm :) farını da daha pastel renklerde :)

Back