Sarılıktan yatış yapıldı bebeğimi ne zaman alabilirim?

Toyumvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
1.389
547
123
26
Bugün sarılıktan bebeğimi hastaneye yatırdık. 19 du değeri çok uğraştım düşsün diye sürekli emzirdim elimden gelen her şeyi yaptım ama 19a kadar yükseldi sabah yatış yapıldı. Doktor yarın değeri düşerse yarın çıkar dedi yarına kadar bu değerin düşme ihtimali ne ve kaça kadar düşünce taburcu olabilir. Lütfen dua edin.

Kuzenimin oğlu da yatmıştı, birkaç aylık bebekti. Enfeksiyon mu ne çıktı da ilaçla hızlıca toparladı. 1 hafta kalmamıştı diye hatırlıyorum. Sizin evladınız da toparlar inşallah en kısa zamanda

Biz 3 günlükken 17.45 değerle yatışımız yapıldı ama biz eşimle beraber bebeğimizle aynı odada kaldık 2 saate bir mama verildi ben de sütümü sağdım onunla da destekledik onun dışındaki sürelerde fototerapi ile ışık aldı ve serum verildi. Zaten rengi gittikçe pembeleşti sabaha karşı 8e düştü alnında hafif kaldı sonrasında alnındaki sarılık da azaldı doktor tekrar test yapmadı ertesi günü taburcu olduk. Yani 1 gece kaldık

Bizim değerimiz 10 falandı sanirim 1 gun kaldık doktorumuz evde düşürebilirsen çıkarıcam demisti sukur atlattik

Çok teşekkür ederim allah razı olsun

Kilosu ve doğum haftası önemli.eğer kan uyuşmazlığı , enfeksiyon vs yoksa iyi de beslenirse sabaha değeri düşer, taburcu olur. Geçmiş olsun

Sarı ışıkla, örtüyle alakalı değil bebeğinizin sarılık olması, havalar çok sıcak. Yeterli beslenmedi ise sıvı kaybı sarılık değerinin artmasına sebep oluyor.
Çok güzel emzirdim oysa hatta bi gittik sıbırda çıktı değer ben hırslandım çocugu uyutmadım emzirdim 45 dk da bir yarım saatte bir bazen 2 saati buluyordum. Sıcaktan bencede arttı değeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…