• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sarilik!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebeğim doğduktan 1 gün sonra sarılık belirtisiyle hastaneye gittik 1 gün fototerapi cihazında kaldı ve sarılığı bitti. Günler sonrada yüzündeki sari beniz yok oldu . Sizin bebeginiZ bu kadar yuksekken neden doktorlar bisey yapmamis gerçekten çok ilginç. Size düşen ise bol bol anne sütü vermek bebek diskilamayla aticaktir vücudundan

1.hafta kontrolünde sıkıntı yok kan almaya gerek yok dediler, 10.günde sarılığımız 23 tü! hiç bizimki kadar yüksek değer duymamıştım.24 saat fototerapide kaldı bebeğim ve o değerle bile iyi oldu.
Ama bizimki çok enteresan, hiç öyle çok uyumadı,hep çok fazla emdi..demek bi de emmeseymiş yavrum hali nice olurdu.Allah ım şükürler olsun.25 te kan değişimi yapıyolar zaten.

Benim bebeğim de 8 günlukken kontrole gittik tahlil sonucunda sarılık 18 çıkmış yatmasi gerekiyormus. 1 gece hastanede kaldık. 24 saat yatmasi gerekirken sadece 20 saat dayanabildi yavrum cok agladi huysuzlandi biz de hastaneden cikmak zorunda kaldık suan 2 saatte bir emziriyorum karni bazen doymuyo agliyo ek olarak mama veriyorum artik kakasini gunde 5 kere yapmaya basladi ilk basfa gozlerinin ici sariydi fakat simdi yok duzeliyo galiba inşallah da düzelir

Bebegim 5 gunlukken sarilik degeri 14.8 di bi hafta sonra 15 e yukseldi. Su anda 24 gunluk oldu.Doktor birdaha kan testi istemedi 2 haftadir kontrole gidiyoruz Fakat bir daha kan testi istemedi.Sarilik olan cocugun rengi tamamen ne zaman normale doner
16 dan snrası yatıs yapılıyo genelde bır gece ıkı saatte bır emzir doktorm bana sarılık yüzde baslar vücütta yayılır biterkende ilk vucuttan atar yüzde biter demişti cok sarı duruyorsa ve yeternce beslıyorsan belkıde anne sütü sarılıgıdr ama aklnda kalmasn baska doktora gözükün bnce

Biz 18 dereceyken doktora gittik fototerapiden sonra 7 ye düşmüş surekli kaka ve cis yapiyo tekrar artar mi sizce daha cok düşer mi arkadaslar korkuyorum ya ben ..... :(
16 dan snrası yatıs yapılıyo genelde bır gece ıkı saatte bır emzir doktorm bana sarılık yüzde baslar vücütta yayılır biterkende ilk vucuttan atar yüzde biter demişti cok sarı duruyorsa ve yeternce beslıyorsan belkıde anne sütü sarılıgıdr ama aklnda kalmasn baska doktora gözükün bnce

Biz 18 dereceyken doktora gittik fototerapiden sonra 7 ye düşmüş surekli kaka ve cis yapiyo tekrar artar mi sizce daha cok düşer mi arkadaslar korkuyorum ya ben ..... :KK43:
Bızımde 7 ye düşmüştü doktor gectı bak dedi ıkı hafta snra tekrar kontrole gel dedı gittik kılo boy fln baktı sarılıgı sordum gectı yok dedi

Back
X