- 23 Mayıs 2014
- 244
- 41
- 68
- Konu Sahibi BayramSekeri
-
Benim yegenim icin de aynisi dediler hemen yogun bakima alin yok bilmem ne diye ama abim asla izin vermedi. Ben cocugumu annesinden ayirmam para icin yapiyorsunuz dedi. Ve cok şükür altinli suyla yikadilar gecti masallah masallah o kadar zeki o kadar akilli bir yegenim var ki da 1.5 yasinda olmasina ragmen uzun uzun cumleler kuruyor her seyi anliyor. Yengem gebeyken hic ilac falan da kullanmadi. Ben buna bagliyorim.İyi akşamlar. Arkadaşım doğum yapalı bir hafta oldu bebeğin de sarılık varmış bugün hastaneye yoğun bakıma almışlar yeni doğan bebeklerde sarılık olduğunu annemden felan duyduğum olmuştur da yoğun bakıma alacak kadar kötü birşeymi ki bu hastalık çok üzgünüm ya o daha minicik
Maşallah Rabbim annesine babasına bagislasin inşallah.. içim içime sığmıyor öğleden beri hastanedeler aklım onlarda sürekli dua ediyorum Allah'tan o küçücük bebek için şifa istiyorum çok zor bi durum Allah kimseyi evladıyla sinamasin inşBenim yegenim icin de aynisi dediler hemen yogun bakima alin yok bilmem ne diye ama abim asla izin vermedi. Ben cocugumu annesinden ayirmam para icin yapiyorsunuz dedi. Ve cok şükür altinli suyla yikadilar gecti masallah masallah o kadar zeki o kadar akilli bir yegenim var ki da 1.5 yasinda olmasina ragmen uzun uzun cumleler kuruyor her seyi anliyor. Yengem gebeyken hic ilac falan da kullanmadi. Ben buna bagliyorim.
Yeni doğan cocuklarda sarılık olur, abartiyorlar..
Teşekkürler sağolun valla hastane köşelerinde perişan oldular ya inş dediğiniz gibi olur.uzulcek bişe yok..yeni doğan sarılığı o,çok sık olan bişe yenidoganlarda..
bızım kızda ucundan dönmüştü..uzulmesın annesi,bol bol emzırsın çıkınca..gecmiş olsun
Allah razi olsun. Amin insallah şifa bulur da annesinin memesine tutunur. Uzulmesin herkeste olan bir seydir bu. Allah sifa versin insallah..Maşallah Rabbim annesine babasına bagislasin inşallah.. içim içime sığmıyor öğleden beri hastanedeler aklım onlarda sürekli dua ediyorum Allah'tan o küçücük bebek için şifa istiyorum çok zor bi durum Allah kimseyi evladıyla sinamasin inş
bızım kızın sarlık olma ıhtımali %20 arttı dıye,karı koca salya sümük ağlıyorduk hastane koşelerınde..evlat bu kolaymı..halbukı her bebege olan bişe nerdeyse,bunu şimdi idrak edıyosun tabiii:)Teşekkürler sağolun valla hastane köşelerinde perişan oldular ya inş dediğiniz gibi olur.
bızım kızın sarlık olma ıhtımali %20 arttı dıye,karı koca salya sümük ağlıyorduk hastane koşelerınde..evlat bu kolaymı..halbukı her bebege olan bişe nerdeyse,bunu şimdi idrak edıyosun tabiii:)
Benim yegenim icin de aynisi dediler hemen yogun bakima alin yok bilmem ne diye ama abim asla izin vermedi. Ben cocugumu annesinden ayirmam para icin yapiyorsunuz dedi. Ve cok şükür altinli suyla yikadilar gecti masallah masallah o kadar zeki o kadar akilli bir yegenim var ki da 1.5 yasinda olmasina ragmen uzun uzun cumleler kuruyor her seyi anliyor. Yengem gebeyken hic ilac falan da kullanmadi. Ben buna bagliyorim.
Yeni doğan cocuklarda sarılık olur, abartiyorlar..
bu sarılık o sarılık değilben doktor değilim ama benim bildiğim kadarıyla sarılık çok tehlikeli.eğer doktorunuz hastaneye yatsın diyorsa yatırın.ilerde karaciğer hastalıklarına (siroz) ve hapatit hasatalıklarına yol açabilir.allah korusun.başka doktorlara gösterin.hepsi hastaneye yatırın diyorsa demek ki bir bildikleri var.sarılık şakaya gelmez.
allahtan bebecik kernikterus filan olmamış Allah korumuş resmen
konu sahibi arkadaşım yenidoğan sarılığı sık görülür belli bir değerden sonra fototerapi ve çok ileri seviyedeyse kan değişimi gerekir.
zaten yenidoğan olduğu için yenidoğan yoğunbakıma alınmıştır birkaç güne değerleri inerse taburcu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?