İlk 6 ay su bile içirmeyin diyor doktorlar şekerli su hiç olur mu? Doktorunuz önermedikçe yapmayın benceOğlumun sarılık değeri 11.5 ve 15 olursa kuveze alınır deniyor. Sarılık olmaması için bize bir tatlı kaşığı suya şeker karıştırıp vermemizi söyledi büyükler. Bunu yapan var mı? Fayda gören? Bende yapayım mı?
Ben sarıligi çözemedim. Değeri 11.5 çıktı. Gözleri sarı gibi. Teni de ama hastaneye yatırmadilar. O zaman az bir sarılık var ve benim düşürmem lazım anladımTabiki de öyle bişey yapmayın. Diğer konunuzda sarılık olmasın diye mama veriyorum demişsiniz burda da sarılık demişsiniz. Hem emip hem mama yiyormus zaten idrarla atacak o sarılığı. Bizimki de aynı degerdeydi sadece emerek attı mama bile yoktu. Sık sık da tamamen soyup güneşe yatırdık.
Güneşe yatırmadim hiç. Hava soğuk cami açıp camdan gelene yatırsam olur muBen sarıligi çözemedim. Değeri 11.5 çıktı. Gözleri sarı gibi. Teni de ama hastaneye yatırmadilar. O zaman az bir sarılık var ve benim düşürmem lazım anladım
Sarılık öyle korkunç bişey değil. Çoğu bebek oluyor. Eşinizle kan uyusmazliginiz varsa kacinilmaz oluyor hatta genelde. Bizim oyleydi. Emip çiş yaptıkça düşecek zaten. Doktor soylemedikce mama takviyesi vermeyin. Sık sık emzirin. Hem sütünüz de artar böylelikle. Sağlıkla büyüsün.Ben sarıligi çözemedim. Değeri 11.5 çıktı. Gözleri sarı gibi. Teni de ama hastaneye yatırmadilar. O zaman az bir sarılık var ve benim düşürmem lazım anladım
Bize doktor direk güneş daha iyi ama cam arkası da olur demiştiGüneşe yatırmadim hiç. Hava soğuk cami açıp camdan gelene yatırsam olur mu
Evet kan uyuşmazlığımız varmış kilo aldırmama rağmen maalesef sarılığı geçmedi Normalde kilo vermesi gereken zamanlar Ama ben o kadar besledim ki kilo dahi aldı ama yine de şu an Mavi Işık veriyor hastanedeyzSarılık öyle korkunç bişey değil. Çoğu bebek oluyor. Eşinizle kan uyusmazliginiz varsa kacinilmaz oluyor hatta genelde. Bizim oyleydi. Emip çiş yaptıkça düşecek zaten. Doktor soylemedikce mama takviyesi vermeyin. Sık sık emzirin. Hem sütünüz de artar böylelikle. Sağlıkla büyüsün.
Bize doktor direk güneş daha iyi ama cam arkası da olur demişti
Eskilerin 30 dk da bir emzirme şansları yoktu, doktor yoktu hastane yoktu. Allah a emanet kim ne derse onu yapiyorlardi. Sen bol bol emzir. Uyanmazsa ayaklarını falan ovala uyandir. Gecmis olsun.Oğlumun sarılık değeri 11.5 ve 15 olursa kuveze alınır deniyor. Sarılık olmaması için bize bir tatlı kaşığı suya şeker karıştırıp vermemizi söyledi büyükler. Bunu yapan var mı? Fayda gören? Bende yapayım mı?
Işık tedavisiyle hemen atlatır inşallah. Geçmiş olsunEvet kan uyuşmazlığımız varmış kilo aldırmama rağmen maalesef sarılığı geçmedi Normalde kilo vermesi gereken zamanlar Ama ben o kadar besledim ki kilo dahi aldı ama yine de şu an Mavi Işık veriyor hastanedeyz