• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Sarıklı ve cübbeliydi’

işid olduğu kesin bu durumda
hedef şaşırtma yöntemi olabilir terorist gruplar işid'i hedef almaları için cübbe ve sarıklı bir canlı bomba planı yapmıs olabılır diye düşünüyorum,ayrıca ikiside terörist gruptur

hedef şaşırtma yöntemi olabilir terorist gruplar işid'i hedef almaları için cübbe ve sarıklı bir canlı bomba planı yapmıs olabılır diye düşünüyorum,ayrıca ikiside terörist gruptur
biliyoruz. pkkda terörist işiddte. ikiside en kanlı terör örgütleri.
pkk terörist değil diyen oldumu bu konuda

bence kesin hdpkk. yardımcısı da ışid.

demokrasilerde çare tükenmez.
madem bu kadar göresin var. Toplanıp gidelim.
onlar da biz halkını seve seve kabul eder ne olsa.
Sarık dediniz durdunuz. İmam sarığı istegi canım. Senin mutfağa ilgin de var yaparsın reisine bir tepsi imam sarığı. Tatlı yer, tatlı konuşuruz hem.
çay da içeriz. Hem bu sebeple 4000 liralık çay Nasıl oluyor tatmış okuruz malum bir daha nerede ne zaman iceriz onu değil mi?
Oda da bol, 1150 oda sonuçta. Gitmişken kalırız birkaç gün.

Evet canm mutfaga ilgim vardir , imam sarigida en sevdim tatlilrdan biridir ,
eee napalim atalarimizda satafati severdi canm . Tayipcigmin atalarimizdan ne farki var ki
:KK64:
lutfen cariyeleri yok die igrenc bir espri yapmayin . :KK14:

Evet canm mutfaga ilgim vardir , imam sarigida en sevdim tatlilrdan biridir ,
eee napalim atalarimizda satafati severdi canm . Tayipcigmin atalarimizdan ne farki var ki
:KK64:
lutfen cariyeleri yok die igrenc bir espri yapmayin . :KK14:

Cariyesi mariyesi beni bağlamaz.
herkesin kendi özel hayatı.
Sen bu misafirlik teklifini düşün gerisini boşver.
Anlayan anladı gerisini berisini :KK51:

IŞİD ve PKK?
bu mümkün değil, sınırın az ötesinde birbirlerini vuruyorlar.

hahaha diye bir kahkaha attım :)
bunların danışıklı döğüşü ya da çıkar çatışması yaşaması neyi değiştirir?
ortak hedef kan dökmek olduktan sonra gün gelir "çak" yaparlar.

ortak hedef kan dökmek olduktan sonra gün gelir çak yaparlar.

Yanlis hatirlamiyorsam kahvalti haberlerinde bir unifotma , bir bayrak degstr hop pkklisin hop isitlisin diniyordu :KK56:

Cubbe ve sarigin altina siginip nice pisliklere bulasan insanlar var , olabilir mi ?olabilir.
ama cubbeli ve sarikli muminleri karalama calismalarindan biri de olabilir .
Yapilan algi operasyonlari amacina ulasmis durumda ,
eskiden sarikli adam gorunce 'zarar gelmez ' algisi olusurken ,
simdi sarikli ,sakalli adamlarin ' muhtemel dehdit ve tehlike 'olarak benimsendigi cok acik.
taşi uzaga atmamak lazim , bende sarikli adamlara cekinerek bakiyorum.
Din ,iman ,islam ...adi altinda her turlu cirkinligin yapildigi su donemde , neye guvenip neye guvenmeyecegimizi sasirdik.

ve bi not :
isid tehdidi ve tehlikesi altinda oldugumuz bu kritik donemde , isidi andiran ve acikca risk teskil eden bi sahsin kalabaligin icine rahatca karismasi buyuk bi ihmalin gostergesi BENCE.

ortak hedef kan dökmek olduktan sonra gün gelir çak yaparlar.
iyi de ortak hedef kan dökmek değil ki?
ortak hedef toprak paylaşmak, orada aynı topraklara hükmetmeye çalışıyorlar.
bakın benim kanıtım var, daha bir kaç ay öncesine yönelik YPG'nin elindeki Kobani'yi bombaladıklarını açıkladıkları kaynak gösterebilirim.
peki sizin İŞID ve PKK'nın işbirliği yaptığına dair, ne gibi bir kanıt verebilirsiniz, ikisi de terör örgütü demekten başka?
ikisi de terör örgütü
evet
ama ikisinin çıkarları çatışıyor.
mesela Hizbullah da terör örgütü ama çıkar ortaklığı olduğu ve İŞID daha güçlü olduğu için biat etti.
ama YPG çatışıyor.
bunlar öylesine söylenmiş laflardan ötesi değil.

arkadaşlar biraz ortadoğuyla ilgilenin orada bu iki terör örgütü ölümüne savaşıyor. bari bunları yazmayın.
yok oky.
hayır İŞID değil, PKK diyemiyorlar ya şimdi, bari PKK'yla bir yapmış olsun diyorlar.
PKK'nın nasıl kan emici bir örgüt olduğunu biliyoruz zaten de yani kargalar güler PKK ve İŞID ortak iş tutuyor lafına.

Duru bu saldırıyı pkk veya işid in yapmış olması neyi değiştirecek sizin için?
100 kişi Türkiyenin başkentinde,şehir merkezinde öldü,3 ay önce Suruçta 32 kişi öldü.Son iki ayda 80 şehit verdik.1 yıl önce Reyhanlıda 52 kişi öldü.Bunların bir kısmının sorumlusu PKK bir kısmının İŞİD,ne farketti sorumlunun kim olduğu.
İnsanlar ölüyor,yarın senin,benim veya bir yakınımızın ölüp ölmeyeceğini bilmiyoruz.
Sorumlu kim değil,bu teröristler nasıl elini kolunu sallayarak gezebiliyor sorusunu sormamız gerek miyor mu?
Bu ülkede daha kaç tane PKK veya İŞİD li terörist var,bunlar bu ülkeye nasıl girdiler,nasıl bu kadar palazlandılar?İlk cevaplanması gereken soru bu değil mi?

Neden beni alıntıladın anlamadım parkon...Bu kadar insan ölmüşken,benim için birşey farketmeyecek kimin yaptığı,zira al birini vur ötekine...Bunu pkk.da yapmış olabilir,ışid.de başka bir örgütte,hiç birine kesin şu yapmamıştır diyemiyorum ben...Keşke her fırsatta pkk.yı bu konuda aklamak adına araya ışidi sıkıştırıp " hah işte kesin ışid,kanıtlandı gördünüz mü" tarzında yorum yapanları alıntılayıp sorsaydın,ne farkedecek diye.

iyi de ortak hedef kan dökmek değil ki?
ortak hedef toprak paylaşmak, orada aynı topraklara hükmetmeye çalışıyorlar.
bakın benim kanıtım var, daha bir kaç ay öncesine yönelik YPG'nin elindeki Kobani'yi bombaladıklarını açıkladıkları kaynak gösterebilirim.
peki sizin İŞID ve PKK'nın işbirliği yaptığına dair, ne gibi bir kanıt verebilirsiniz, ikisi de terör örgütü demekten başka?
ikisi de terör örgütü
evet
ama ikisinin çıkarları çatışıyor.
mesela Hizbullah da terör örgütü ama çıkar ortaklığı olduğu ve İŞID daha güçlü olduğu için biat etti.
ama YPG çatışıyor.
bunlar öylesine söylenmiş laflardan ötesi değil.
ben aynı toprakları paylaşmak için çıkar çatışması yaşadıklarını düşünmüyorum.
çıkar çatışmasını illegal para kazanma yöntemleri ve sermaye üzerinden yaşarlar en fazla.
toprakların paylaşılması devletlerin önceliklik hedefidir, eskiden devletler kendi askerleriyle girerdi ülkelere, artık akıllandılar, maşa kullanarak hem iti kopuğu temizliyorlar, hem de diğer ülkelerle araları bozulmuyor, aralarında çıkar çatışması yaşandığında maşaları üzerinden birbirlerine mesaj gönderiyorlar.
siz çok romantiksiniz terör ve eylemleri konusunda.
onların birbirlerinin kafalarını kesmesi de, gerekince birlikte hareket etmesi de mantıklı gerekçelere bağlı değil.
ya bir devletin ya da devletlerin emri öyledir ya da para kaynaklarını paylaşımı sorunudur.

yok oky.
hayır İŞID değil, PKK diyemiyorlar ya şimdi, bari PKK'yla bir yapmış olsun diyorlar.
PKK'nın nasıl kan emici bir örgüt olduğunu biliyoruz zaten de yani kargalar güler PKK ve İŞID ortak iş tutuyor lafına.
beni kastediyorsanız bana farketmez diyorum.
ha pkk ha ışid.
ikisi de aynı fabrika ürünü.
dün pkk yaptı, bugün ışid, yarın dhkp c.
örgüt adlarının değişmesi bir şey ifade etmiyor yani.

Back