‘Sarıklı ve cübbeliydi’

Aaaa ne kadar ayip sizlerden cok kullaniyorsnuz ama bu soozleri . Toplu halde terbiyesisiz o zmn ..

Siz kim ya? Milletin ne soyledigi beni alakadar etmez.Kimseye bu sekilde ne terbiyesizlik ve seviyesizlik yaptim.Az nefes al bakalim.Aciklama yaptik terbiyesizlik yapip ettigin lafa bak.Senin gibi gencler yetistiriyoruz ya bize de yaziklar olsun.Becerememisiz bu isi biz..

En azindan sığ dusunceli degilim

Haaaaahh iste bu kastetdigim dombik . Akillarinca cb erdogan baskanlik sistemini getrcek osmanli devrine doncez ya hani , oradan dem vurarak hedef osmanli sarigi ile sarayi işaret.etmek .
ooooo. kırk yıl düşünsem aklımının ucuna gelmez ,
yeminle gelmez bunlar..
yeminle gelmedi.
.. ben okuyunca adam işidten demekki dedim kendi kendime. pes valla

Kızlar niye tartışıyosunuz bi bulunsun şu canlı bombalar sonra konuşalım. Millet tahmin yüzünden birbirine girdi.

ooooo. kırk yıl düşünsem aklımının ucuna gelmez ,
yeminle gelmez bunlar..
yeminle gelmedi.
.. ben okuyunca adam işidten demekki dedim kendi kendime. pes valla

Senin aklina gelmeye bilir ama bir cok kisinin aklina gelir . Ozellikle direk sarayi isaret edenlerin .

İnsanların patlama şoku sonrası ettiği lafları cımbızlayarak hesap sormak ne kadar avamca...
Yok sarayı işaret etmişler sözleriyle yok sarık ile cüppe ile ne işimiz varmış falan da filan da...
Durun sizin laflarınız ile geleyim size: başınıza saray kadar baş düşsün

Amin rabbim o sarayin icindeki guzel.insani basimizdan eksik etmesin ins .

o değil de hangi sarık modeliymiş merak ettim :)

diyanet sarığı var.
osmanlı sarığı var.
nakşibendi sarığı var.
aczmendi sarığı var.
hindu sarığı var.

o değil de hangi sarık modeliymiş merak ettim :)

diyanet sarığı var.
osmanlı sarığı var.
nakşibendi sarığı var.
aczmendi sarığı var.
hindu sarığı var.

Saray sarigi amann pardon dilim sürştu osmanli sarigi

Ah ah orada olsa gitmem mi hic

demokrasilerde çare tükenmez.
madem bu kadar göresin var. Toplanıp gidelim.
onlar da biz halkını seve seve kabul eder ne olsa.
Sarık dediniz durdunuz. İmam sarığı istegi canım. Senin mutfağa ilgin de var yaparsın reisine bir tepsi imam sarığı. Tatlı yer, tatlı konuşuruz hem.
çay da içeriz. Hem bu sebeple 4000 liralık çay Nasıl oluyor tatmış okuruz malum bir daha nerede ne zaman iceriz onu değil mi?
Oda da bol, 1150 oda sonuçta. Gitmişken kalırız birkaç gün.

Kahkaha attim komiksin evet .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…