Duru bu saldırıyı pkk veya işid in yapmış olması neyi değiştirecek sizin için?Allahım nolur Işıd yapmış olsun,nolur nolur pkk yapmış olmasın amin
KafasınaOsmanlı şeyi takan var ya
Tam buraya takildim niyeyse .
sarığın adını blmiyor,osmanlıda padişahlar takıyor ya ,oradan aklında kalmış, öyle betimlemiş. takılacak şey yok.Tam buraya takildim niyeyse .
teşekkürler..
artık öyle bir duruma geldik ki öküzün altında buzagı arıyoruz.Az otesinde patlama olmus 97 kisi hayatini kaybetmis ve canini kurtarmis.Adam şoktan ne diyecegini sasirmis.Dili tutulmadigina sukredecek kalkmis buna takiliyorsun.Bravo sana.
valla kusura bakma,bir şey senin kafana takılmış bende açıklamasını yaptım.O degilde bu gun ne kadar topike baktysam Ak partili secmenleri sikistirmislar bir kesim uye arkadaslar . .
bide gecip Ak partililere troller, gruplasip geliyorlar . Koyun suruleri .
He he kisi kendinden bilirmis megerse lafi neee kaaaa nee kaaa doğruymuş
Az otesinde patlama olmus 97 kisi hayatini kaybetmis ve canini kurtarmis.Adam şoktan ne diyecegini sasirmis.Dili tutulmadigina sukredecek kalkmis buna takiliyorsun.Bravo sana.
sarığın adını blmiyor,osmanlıda padişahlar takıyor ya ,oradan aklında kalmış, öyle betimlemiş. takılacak şey yok.
adını bulamamış sarığın kısaca
valla kusura bakma,bir şey senin kafana takılmış bende açıklamasını yaptım.
ha bunu sıkıştırma olarak görüyorsan sen hiç sıkıştırılmamışsın cimcime. :)
ne alaka. bak günahımı aldın şimdi..Sana demedim oky hemn ustune alinma .
Ama yok bende akp li secmeni yakaladim mi dalgaya vuruyorum alay geciyorum diyorsan ustune alabilirsin sekerim
Benm kastetmek istedigimi anlayamiyacak kapasitedesin . Az otede oyna .
ne alaka. bak günahımı aldın şimdi..
Az otede oyna? Yurek yemis gelmis bunlar.. Sana aciklama yapan da hata.Sabahtan beri seviyesizliginizi oyle belli ediyorsunuz ki.Ciddi anlamda terbiyenin sonradan ogretilemeyecek bir olgu oldugunun kanitisiniz.
Ilginc. Sokakta yürürken dahi sakallı birisine saldıran bakışlarıyla taciz eden insanımız bu kişilere karşı nasıl sakin kalmışlar. Hayret! İnandırıcı değil bide osmanlı sarığıymış. Hey gidi hey !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?