‘Sarıklı ve cübbeliydi’

Konu bitti benim icin gec kaldim kuzum.Yazdigim benim yorumumdur buyur sende kendi yorumunu yap bana laf yetistirecegine.

Konu bitti benim icin gec kaldim kuzum.Yazdigim benim yorumumdur buyur sende kendi yorumunu yap bana laf yetistirecegine.
ay bunu da yeni huy çıkardınız ha. arkadaş alıntılanmak istemiyorsanız, yazmayın foruma. yazıyorsanız da canım ne zaman isterse o zaman alıntılarım.
isterseniz hangi saatler arasında alıntı yapabileceğimizi de yazın, tam olsun.

ha pkk ha ışid. aynı yolun yolcusu, kanka bunlar.
terörist işte ötesi var mı?
tam da bu olayın peşinden pkk nın ateşkes ilan etmesi ne tesadüf.
pkk, kck, dhkpc, hdp, bdp, el kaide, ışid, pjak vs vs. isim ayrı, eylem aynı. hepsi de ülkemizde ve çevre ülkelerde terör eylemleriyle görevlendirilen eğitimli katiller.
ne gereksiz laf sokma peşindesiniz.

Laf yetistirecegine dedi ya )) hepimizin derdi sendin hadi cahil çocuk gibi laf yetiştirelim dedik ))) o zaten orda senin düşünce! Dediğini sorguluyor, sana.mahalle kadını gibi laf yetistirmeye çalışmıyor.

ben de su an merak ettim siz de pkk yi mi savunuyorsunuz ha isid ha pkk ikisi de saf ve masum amaclar ni besliyor ne biri kürt halkını düşünüyor ne de diğeri islami savunuyor bi oyun oynanıyor biz gibiler de iki kötünün arasında tercih mi yapıyoruz ne işidi savunan ne depkk yi savunan masum olamaz bu ülkede canlar gidiyor yaa olen askerlerin yarısı kürt bu mudur halkini düşünmek kafası kesilenlerin hepsi musluman kimlikli bu mudur islamiyeti korumak.. geldiğimiz hale bak pkk bayragi varsa ortada kimse empati sempati beklemesin hala at gözlüğü var kimilerinde

Yanı isid mis hdp mis hepsi Allahindan bulsunda ben şunu anlamadım neden HDP yı savunuyosunuz.isid yapmadı HDP dır diyenleri anladım tepkileri HDP yı savunanlarada(çünkü bu topraklarda onların yüzünden kaç masum insan oldu).HDP yapmamıştır bakın cuppeliymis sarikliymis diyenleri dunden buyana hdp yi savunanlari anlayamadim..

Bravoooo bende bunu anlayabilmiş degildim

ne demek efendim ha pkk? ha işid?
o zaman fark etmiyorlarsa şehit edilen askerler için gitsinler 3-5 tane İŞID'li öldürsünler, madem ikisi de terör örgütü?
bunu kabul eder misiniz?
ben etmem, şahsen.
o gencecik çocuklarının kanına giren PKK'nın peşine düşülmelidir.
bu olay da aynı.
olayın vehametinin farkında mısınız?
ülkenin başkentinde bomba patladı. ellerinde silah olmayan insanlar 95 tane insan havaya uçtu, parçalandı.
siz bugün kendinizi onlar PKK'lıydı, ondan oldu diye avutabilirsiniz
ama yarın IŞİD tıpkı Suriye'de yaptığı gibi pazar yerlerine bomba koyduğunda siz de öleceksiniz, çocuklarınız da ölecek.
ve ben o gün gelip diyeceğim ki, sizin yüzünüzden, siz o gün bize PKK'lı dediniz, oradaki insanların ölümünü, sırf sizden olmadıkları için geçiştirilmesine göz yumdunuz, ölenler sizden olmadığı için şehrin göbeğinde bomba patlamasına sesinizi çıkarmadınız.
şimdi ölenlerin kanı sizindir.
diyeceğim bunu.
PKK elbette bir terör örgütü.
vallaha pes dedirttiniz artık.
günlerdir elim nasır tuttu, PKK'yı savunmuyorum, demekten.
ben PKK'yı savunmuyorum. hiç savunmadım. şunu bana yazdırmanız bile benim için zul.
PKK yaptıysa çıkarılsın ortaya.
öyle bir yazıyorsunuz ki, siz ve sizin gibi düşünenler, sanki bizler PKK'nın yaptığı bir eylem İŞID'in üzerine yıkılsın diyoruz.
eğer İŞID sempatizanları ve diğer islami kesimler, herhangi bir radikal İslamcı tarikat koyun buraya, Şeriat gecesi düzenlese ve PKK o geceye saldırı düzenlese o insanları havaya uçursa
ben onlar için de yazarım ki aynı şeyi.
vatandaş illegal bir örgüte sempati besleyebilir ama böyle bir durumda devlet o vatandaşın ölümünü ortaya çıkarmakla mükellef.
bu kadar mı zor bunu anlamak.
benim ana derdim
ellerinde, silah, bomba olmayan insanların, her kesimden sol örgütün bir araya geldiği bir toplantıda havaya uçması ve bunun mimli bölgelerden birinde değil, ülkenin başkentinde olması.
biz tehlikenin farkında olduğumuz için bu kadar tepiniyoruz.
sizler farkında mısınız?

Laf yetistirecegine dedi ya )) hepimizin derdi sendin hadi cahil çocuk gibi laf yetiştirelim dedik ))) o zaten orda senin düşünce! Dediğini sorguluyor, sana.mahalle kadını gibi laf yetistirmeye çalışmıyor.
Aaaaa aaaaa mahalle kadinini neden asagiliyorsun simdi O okypete ban ne dedi

Sabah beri o alıntı yapıyor.
Aaaaa aaaaa mahalle kadinini neden asagiliyorsun simdi O okypete ban ne dedi
Bazı mahalle kadınları olur ya onlara dedim çarpıtma, bu cümleyi herkes kullanır da senin çarpıtmana şaşırmadım.

abowwww. kendi aranızda halledin anacım. ben göğüs muayenesi yapıyorum bir konuda. neyseki temiz çıktı memişler..

Sabah beri o alıntı yapıyor.

Bazı mahalle kadınları olur ya onlara dedim çarpıtma, bu cümleyi herkes kullanır da senin çarpıtmana şaşırmadım.
En son okyp yazdm okonuyla olgili kapattim ben aciklanmasini beklicem.
Vallaaa ben bilmem asagilayici geldi tavrin bana

Onlarca kameradan bitanesinde yokmuymuş sarıklı cuppeli dikkat çeken bir adam ?

Saldırabilir kapısını sonuna kadar açan biziz suriyeye

Hay ağzın bal yesin neyin peşinde bunlar anlamıyorum bazen korkuyorum acaba aramızda bu katillerin yandaşları varmıdır diye konuşmaya çekiniyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…