Konu bitti benim icin gec kaldim kuzum.Yazdigim benim yorumumdur buyur sende kendi yorumunu yap bana laf yetistirecegine.yani evla pes!
sen olayı PKK'nın yaptığını düşünüyorsun ama emniyet 2 gündür İŞID evlerini basıyor.
herifler sağda solda Kıyama Kalkın diye video paylaşıyor.
burada hedef gösterme falan yok.
Akit olacak o paçavra için
"belki de en ünlü rolü o olduğu için öyle yazmıştır" diye evirip çeviren sen, kalkmış burada insanları hedef gösteriyorlar diyorsun.
ayıp.
ay bunu da yeni huy çıkardınız ha. arkadaş alıntılanmak istemiyorsanız, yazmayın foruma. yazıyorsanız da canım ne zaman isterse o zaman alıntılarım.Konu bitti benim icin gec kaldim kuzum.Yazdigim benim yorumumdur buyur sende kendi yorumunu yap bana laf yetistirecegine.
Laf yetistirecegine dedi yaKonu bitti benim icin gec kaldim kuzum.Yazdigim benim yorumumdur buyur sende kendi yorumunu yap bana laf yetistirecegine.
ben de su an merak ettim siz de pkk yi mi savunuyorsunuz ha isid ha pkk ikisi de saf ve masum amaclar ni besliyor ne biri kürt halkını düşünüyor ne de diğeri islami savunuyor bi oyun oynanıyor biz gibiler de iki kötünün arasında tercih mi yapıyoruz ne işidi savunan ne depkk yi savunan masum olamaz bu ülkede canlar gidiyor yaa olen askerlerin yarısı kürt bu mudur halkini düşünmek kafası kesilenlerin hepsi musluman kimlikli bu mudur islamiyeti korumak.. geldiğimiz hale bak pkk bayragi varsa ortada kimse empati sempati beklemesin hala at gözlüğü var kimilerindeyani evla pes!
sen olayı PKK'nın yaptığını düşünüyorsun ama emniyet 2 gündür İŞID evlerini basıyor.
herifler sağda solda Kıyama Kalkın diye video paylaşıyor.
burada hedef gösterme falan yok.
Akit olacak o paçavra için
"belki de en ünlü rolü o olduğu için öyle yazmıştır" diye evirip çeviren sen, kalkmış burada insanları hedef gösteriyorlar diyorsun.
ayıp.
Bravoooo bende bunu anlayabilmiş degildimben de su an merak ettim siz de pkk yi mi savunuyorsunuz ha isid ha pkk ikisi de saf ve masum amaclar ni besliyor ne biri kürt halkını düşünüyor ne de diğeri islami savunuyor bi oyun oynanıyor biz gibiler de iki kötünün arasında tercih mi yapıyoruz ne işidi savunan ne depkk yi savunan masum olamaz bu ülkede canlar gidiyor yaa olen askerlerin yarısı kürt bu mudur halkini düşünmek kafası kesilenlerin hepsi musluman kimlikli bu mudur islamiyeti korumak.. geldiğimiz hale bak pkk bayragi varsa ortada kimse empati sempati beklemesin hala at gözlüğü var kimilerinde
ne demek efendim ha pkk? ha işid?ben de su an merak ettim siz de pkk yi mi savunuyorsunuz ha isid ha pkk ikisi de saf ve masum amaclar ni besliyor ne biri kürt halkını düşünüyor ne de diğeri islami savunuyor bi oyun oynanıyor biz gibiler de iki kötünün arasında tercih mi yapıyoruz ne işidi savunan ne depkk yi savunan masum olamaz bu ülkede canlar gidiyor yaa olen askerlerin yarısı kürt bu mudur halkini düşünmek kafası kesilenlerin hepsi musluman kimlikli bu mudur islamiyeti korumak.. geldiğimiz hale bak pkk bayragi varsa ortada kimse empati sempati beklemesin hala at gözlüğü var kimilerinde
Sabah beri o alıntı yapıyor.ay bunu da yeni huy çıkardınız ha. arkadaş alıntılanmak istemiyorsanız, yazmayın foruma. yazıyorsanız da canım ne zaman isterse o zaman alıntılarım.
isterseniz hangi saatler arasında alıntı yapabileceğimizi de yazın, tam olsun.
Bazı mahalle kadınları olur ya onlara dedim çarpıtma, bu cümleyi herkes kullanır da senin çarpıtmana şaşırmadım.
Evet bende ama celiksili birazabowwww. kendi aranızda halledin anacım. ben göğüs muayenesi yapıyorum bir konuda. neyseki temiz çıktı memişler..
En son okyp yazdm okonuyla olgili kapattim ben aciklanmasini beklicem.Sabah beri o alıntı yapıyor.
Bazı mahalle kadınları olur ya onlara dedim çarpıtma, bu cümleyi herkes kullanır da senin çarpıtmana şaşırmadım.
aman dikkat et. ihmall etme sakın. umarım çıkmazda sen yinede baktırEvet bende ama celiksili biraz
Bu ay check up var insallah bisey cikmaz.Kanser cok yayildi
Sgl cnm baktiricam tarihi gelince.aman dikkat et. ihmall etme sakın. umarım çıkmazda sen yinede baktır
Saldırabilir kapısını sonuna kadar açan biziz suriyeyeBoyle bir goruntu ne gordum ne duydum.Goruntuler nerede acaba ha er kaynagindada yok.
Isidliler cubbe giymiyor.Her sakallinin dedem olmadigi gibi.Isidin Turkiyeye saldirma girisiminde bulunacagini dusunmuyrm.Surucuda pkk genclik kollari ustlendi.Sonra iside baglandi.
Celiskili saptirmalar bunlar.
Hay ağzın bal yesin neyin peşinde bunlar anlamıyorum bazen korkuyorum acaba aramızda bu katillerin yandaşları varmıdır diye konuşmaya çekiniyorum vallaha pkk ha ışid. aynı yolun yolcusu, kanka bunlar.
terörist işte ötesi var mı?
tam da bu olayın peşinden pkk nın ateşkes ilan etmesi ne tesadüf.
pkk, kck, dhkpc, hdp, bdp, el kaide, ışid, pjak vs vs. isim ayrı, eylem aynı. hepsi de ülkemizde ve çevre ülkelerde terör eylemleriyle görevlendirilen eğitimli katiller.
ne gereksiz laf sokma peşindesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?