‘Sarıklı ve cübbeliydi’

Tabiki yapmazdim genelleme ayri kiskirtma ayti yesil ceketli 5 adam var ama bu ulkede cubbeli sarikli bir cok insan var.Sadece cubbe ve sarik takiyor diye onlara uzayli gibi bakan dar zihniyetler doluyken etrafta elbette kiskirtici bulurum.Olayin iside cevirilir saptirildigini ve pkk nin yaptigini dusunuyrm.Kendi ayaklarina sıkîyorlar.Cenazelere pkk bayraklari serildi dun.Bir cenazenin oglj kaldirdi bayragi onlar yuzunden oldu diye.

Dini bir simgeyle normal bir kiyafetin arasindaki farki anlamayacaksaniz saptiracaksaniz yorumlarinizi kale bile almiyrm.

Sarık ve cübbe benim gözümde dini bir simge olamaz evla..
Benki askeri hastanede bile gördüğüm zaman direk şikayet eden birisiyim..

Oturan bizden değildir dreamy.
Hiçbirşeyi beğenmiyoruz ki bunu da beğenelim.
O da doğru, vallahi siyaseti hic Sevmezdim oy bile kullanmazdım, ama son zamanlarda değiştim. Buna tepkisiz kalamıyorum. Tepkisiz kalkınmamalı zaten, kalınırsa insan değiliz.

allaalla . onu gördük ama söylemeyelim kışkırtma olmasın.
bir sürü yeşil parkalı insan var diye onuda demeyelim, nede olsa anlamı yok. herkes giyiyor.. mantığına hayran kaldım

Of evla Allah aşkına uyan artik, Allah aşkına körü körüne inanma. Din bu değil cübbe sarık giydim elimde kuran bu değil kuzu. Bi düşün offf. Anlayamıyorum ya aklım almıyor senin dediklerini.

ölmüş galiba canım dün iki canlı bombanın kemiklerinden dna larına ulaşıldı diye bi haber okudum, paylaşayım diyordum kaybettim sonra haberi

dna dedikleri işide kaçtığı düşünülen çocukların ailelerinden alınan örnekler ve hiçbiri uyuşmamış ..o yüzden haber kaybolmuştur ortadan.. yani sıfıra sıfır elde var sıfır durumundalar şu anda..

Ne olduğunu bilmiyorsun ki sonuçta..
Orada şikayetçi olan bir kesim var diyeyim..

Tercih ettiğim birşey değilki..
Abla dini yoruma girmesin ama cubbe sarik takke sakal salvar bunlar sunnet sayilir muslumanlar icin.Sunnetde peygamberi ornek almadir.Ki ayrintiya girmiyrum dini yoruma giricek.Yani dinj simge oluyor Nasil bir yahudinin gorunumunden yahudi oldugu kanisina vardigin gibi.

Haber var mi kuzu bubla ilgili O okypete bak boyleymis yorumun nedir.?

valla bilemiyorum, yakında kesin haberler çıkar bakalım beraber okuruz halk olarak

O da doğru, vallahi siyaseti hic Sevmezdim oy bile kullanmazdım, ama son zamanlarda değiştim. Buna tepkisiz kalamıyorum. Tepkisiz kalkınmamalı zaten, kalınırsa insan değiliz.

oy kullanmamazlık etmeyelim.
O bizim siyasilere sesimizi duyurabildiğimiz tek hakkımız hele ki bu ülkede.
Tepki vermediğimiz sürece bir gün ok bizi işaret edebilir.
Nedret tohumları hızlı yayılır çünkü.

Of evla Allah aşkına uyan artik, Allah aşkına körü körüne inanma. Din bu değil cübbe sarık giydim elimde kuran bu değil kuzu. Bi düşün offf. Anlayamıyorum ya aklım almıyor senin dediklerini.
Bakis acilarimiz farkli bu yuzden anlamiyor olabilir misin?

isteyen cübbe giyer sarık takar isteyen fötr şapka giyer. beni zerre rahatsız etmez.herkesin özgür iradesi seçimi.
bana ne milletin giyiminden. benim olayım o değil.
olay anında bazı tanıklar bunu görmüş söylemiş.
ha o kaçan değildir belki. çıkar oortaya ama bu dendi diye taraflı ,yanlı değil her yazılan yada söylenen
. onu anlatmaya çalışıyorum.

Yahudinin kılık kıyafeti tamamda,günümüz modern yaşamında bunları giymeyen müslüman olmuyormu şimdi.
Simge diyorsun ama,sokakta gördümmü ne olduğunu bilmediğin adamları görüyorum..

Sarık ve cübbeden girip ışid'i savunma moduna bile geçecek bir hale gelmişken sen, ben mi taraflı oluyorum acaba?
Neyse...
Kiz isidin savunulacak neyi var hepsi gebersin pislikler.Benim cevremde cok cubbeli ve sarikli onsan var rahatsiz edici haber kendimce yorumumu yazdim.Isidi savunuyor diye tipleme alaylari yapiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…