Kuzu gerçekten giciksin)))))) bak başka tanımlama bana uyarsa ben ayağa kalkarım bu sefer ))))
Tabiki yapmazdim genelleme ayri kiskirtma ayti yesil ceketli 5 adam var ama bu ulkede cubbeli sarikli bir cok insan var.Sadece cubbe ve sarik takiyor diye onlara uzayli gibi bakan dar zihniyetler doluyken etrafta elbette kiskirtici bulurum.Olayin iside cevirilir saptirildigini ve pkk nin yaptigini dusunuyrm.Kendi ayaklarina sıkîyorlar.Cenazelere pkk bayraklari serildi dun.Bir cenazenin oglj kaldirdi bayragi onlar yuzunden oldu diye.belki o değil. yapan. tanıklar bunu görmüş. bu haber. şimdi deseler başında kasket vardı,yeşil parka giymiş bir erkekti kaçt.
ı. çıka çıka bir kadın çıktı terörist.tersine..
nolacak. yanlı diyecekmisiin yine o habere. bazı tanıklar böyle bir şey görmüşler ve yazılmış. birşşeyin iddiasında değil kimse. ama sen haber böyle olmasaydı yeşil parkalı bir şahıs denseydi gelip bunu yapmazdın
Dini bir simgeyle normal bir kiyafetin arasindaki farki anlamayacaksaniz saptiracaksaniz yorumlarinizi kale bile almiyrm.
Niye...Sarık ve cübbe benim gözümde dini bir simge olamaz evla..
Benki askeri hastanede bile gördüğüm zaman direk şikayet eden birisiyim..
O da doğru, vallahi siyaseti hic Sevmezdim oy bile kullanmazdım, ama son zamanlarda değiştim. Buna tepkisiz kalamıyorum. Tepkisiz kalkınmamalı zaten, kalınırsa insan değiliz.Oturan bizden değildir dreamy.
Hiçbirşeyi beğenmiyoruz ki bunu da beğenelim.
Onun secmine saygisizlik olmuyor mu.Sarık ve cübbe benim gözümde dini bir simge olamaz evla..
Benki askeri hastanede bile gördüğüm zaman direk şikayet eden birisiyim..
allaalla . onu gördük ama söylemeyelim kışkırtma olmasın.Tabiki yapmazdim genelleme ayri kiskirtma ayti yesil ceketli 5 adam var ama bu ulkede cubbeli sarikli bir cok insan var.Sadece cubbe ve sarik takiyor diye onlara uzayli gibi bakan dar zihniyetler doluyken etrafta elbette kiskirtici bulurum.Olayin iside cevirilir saptirildigini ve pkk nin yaptigini dusunuyrm.Kendi ayaklarina sıkîyorlar.Cenazelere pkk bayraklari serildi dun.Bir cenazenin oglj kaldirdi bayragi onlar yuzunden oldu diye.
Niye...
Onun secmine saygisizlik olmuyor mu.
Hayyal hep alay et senden baskasini bekleyemezdim.Anlayis bolgeniz bile tarafli.O yuzden sen devam alayaaa
ölmüş galiba canım dün iki canlı bombanın kemiklerinden dna larına ulaşıldı diye bi haber okudum, paylaşayım diyordum kaybettim sonra haberi
Abla dini yoruma girmesin ama cubbe sarik takke sakal salvar bunlar sunnet sayilir muslumanlar icin.Sunnetde peygamberi ornek almadir.Ki ayrintiya girmiyrum dini yoruma giricek.Yani dinj simge oluyor Nasil bir yahudinin gorunumunden yahudi oldugu kanisina vardigin gibi.Ne olduğunu bilmiyorsun ki sonuçta..
Orada şikayetçi olan bir kesim var diyeyim..
Tercih ettiğim birşey değilki..
dna dedikleri işide kaçtığı düşünülen çocukların ailelerinden alınan örnekler ve hiçbiri uyuşmamış ..o yüzden haber kaybolmuştur ortadan.. yani sıfıra sıfır elde var sıfır durumundalar şu anda..
O da doğru, vallahi siyaseti hic Sevmezdim oy bile kullanmazdım, ama son zamanlarda değiştim. Buna tepkisiz kalamıyorum. Tepkisiz kalkınmamalı zaten, kalınırsa insan değiliz.
Bakis acilarimiz farkli bu yuzden anlamiyor olabilir misin?Of evla Allah aşkına uyan artik, Allah aşkına körü körüne inanma. Din bu değil cübbe sarık giydim elimde kuran bu değil kuzu. Bi düşün offf. Anlayamıyorum ya aklım almıyor senin dediklerini.
Abla dini yoruma girmesin ama cubbe sarik takke sakal salvar bunlar sunnet sayilir muslumanlar icin.Sunnetde peygamberi ornek almadir.Ki ayrintiya girmiyrum dini yoruma giricek.Yani dinj simge oluyor Nasil bir yahudinin gorunumunden yahudi oldugu kanisina vardigin gibi.
Kiz isidin savunulacak neyi var hepsi gebersin pislikler.Benim cevremde cok cubbeli ve sarikli onsan var rahatsiz edici haber kendimce yorumumu yazdim.Isidi savunuyor diye tipleme alaylari yapiyorsunuz.Sarık ve cübbeden girip ışid'i savunma moduna bile geçecek bir hale gelmişken sen, ben mi taraflı oluyorum acaba?
Neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?