Evet buna laf da ederim itiraz da. Benim yeşil uzun elbisem var. Hatta annemin de var.peki kişiyi tanımlamak için ne denir . mesela kırmızı ceket ve siyah pantalon vardı da denmesin mi, yada siyah kasket takmıştı,yeşil parkalıydı..
neyse gördükleri onu demiş tanıklar.
kaçan sarı saçlı yeşil uzun elbise giymiş bir kadın dense bunada laf edermisin
Hee yaaKadın isidi mi savunuyor bana mi öyle geldi ?
püff. siyah saçlı ve mavi elbiseli desem oluuuğğğ mu:)Evet buna laf da ederim itiraz da. Benim yeşil uzun elbisem var. Hatta annemin de var.
Saçları sarı tanıdıklarımız da var.
Hem bizi hem kendini zan altında bırakıyorsun.
Buna müsade edemem.
tam üstüne bastın ayağını kaldır:)Kadın isidi mi savunuyor bana mi öyle geldi ?
Hayyal hep alay et senden baskasini bekleyemezdim.Anlayis bolgeniz bile tarafli.O yuzden sen devam alayaaaEvet buna laf da ederim itiraz da. Benim yeşil uzun elbisem var. Hatta annemin de var.
Saçları sarı tanıdıklarımız da var.
Hem bizi hem kendini zan altında bırakıyorsun.
Buna müsade edemem.
Valla sende baya can sıkıcı oluyorsunHee yaa
Harbiden sıkıcı oluyorsunuz bazen.
Ama kuzenim siyah saçlı. Hem de mavi elbisesi var.püff. siyah saçlı ve mavi elbiseli desewm oluuuğğğ mu:)
Isine gelirse ...Valla sende baya can sıkıcı oluyorsun
e.t ye benziyordu. uzaylıydı sanırım desem peki:)Ama kuzenim siyah saçlı. Hem de mavi elbisesi var.
Buna asla tahammül edemem.
Başka tanımlamalar bulman lazım.
Kuzu gerçekten giciksinAma kuzenim siyah saçlı. Hem de mavi elbisesi var.
Buna asla tahammül edemem.
Başka tanımlamalar bulman lazım.
ha o zaman dini simgeyse görsekte söylemeyeceğiz.Dini bir simgeyle normal bir kiyafetin arasindaki farki anlamayacaksaniz saptiracaksaniz yorumlarinizi kale bile almiyrm.
He işit dinci dini simgeliyor o yapmazDini bir simgeyle normal bir kiyafetin arasindaki farki anlamayacaksaniz saptiracaksaniz yorumlarinizi kale bile almiyrm.
Of oky hep yalan haber hep yalanha o zaman dini simgeyse görsekte söylemeyeceğiz.
hatta yalan diyelim..
peki emrin olur
Tamam kesinlessin haber netlesince yorumumu yazicam aksi olursada senin yorumunuda cankulagiyla bekliyor olacgim.ha o zaman dini simgeyse görsekte söylemeyeceğiz.
hatta yalan diyelim..bunlar varsada yok diyelim
peki emrin olur
e.t ye benziyordu. uzaylıydı sanırım desem peki:)
Eki Görüntüle 1655718
belki o değil. yapan. tanıklar bunu görmüş. bu haber. şimdi deseler başında kasket vardı,yeşil parka giymiş bir erkekti kaçt.Tamam kesinlessin haber netlesince yorumumu yazicam aksi olursada senin yorumunuda cankulagiyla bekliyor olacgim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?