‘Sarıklı ve cübbeliydi’

Evet buna laf da ederim itiraz da. Benim yeşil uzun elbisem var. Hatta annemin de var.
Saçları sarı tanıdıklarımız da var.
Hem bizi hem kendini zan altında bırakıyorsun.
Buna müsade edemem.

ben hükümetin açıklamarına inanmıyorum artık ne kadar güvensiz hale getirdiler.bayrağı indiren yakalandı haberi 1 ay sonra yapıldı,aylar sonra yakalandı aslında.

Dini bir simgeyle normal bir kiyafetin arasindaki farki anlamayacaksaniz saptiracaksaniz yorumlarinizi kale bile almiyrm.

ha o zaman dini simgeyse görsekte söylemeyeceğiz.
hatta yalan diyelim..bunlar varsada yok diyelim
peki emrin olur
Tamam kesinlessin haber netlesince yorumumu yazicam aksi olursada senin yorumunuda cankulagiyla bekliyor olacgim.

Tamam kesinlessin haber netlesince yorumumu yazicam aksi olursada senin yorumunuda cankulagiyla bekliyor olacgim.
belki o değil. yapan. tanıklar bunu görmüş. bu haber. şimdi deseler başında kasket vardı,yeşil parka giymiş bir erkekti kaçt.
ı. çıka çıka bir kadın çıktı terörist.tersine..
nolacak. yanlı diyecekmisiin yine o habere. bazı tanıklar böyle bir şey görmüşler ve yazılmış. birşşeyin iddiasında değil kimse. ama sen haber böyle olmasaydı yeşil parkalı bir şahıs denseydi gelip bunu yapmazdın

Ben artik haber izlemiyorum çünkü güvenmiyorum inanmıyorum. Herşeyi Allah görüyor biliyor. Hele bazı kanallari sildim tv den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…