Saç Bakım Ürünleri Sarıkız saç serumunu duyan kullanan var mı?

nemic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
5
0
Bana bu saç serumunu bi arkadaşım tavsiye etti. İnternette felan o kadar araştırdım ama pek bi şey bulamadım bu ürün hakkında. Kullanan varsa eğer deneyimlerini bize aktarırsa çok sevinirim:) a.s

sarıkız ın serumu dediğin şey eger mavi su-conditioner ise ben kullanıyorum canm bana kuaförm tavsiye etmşti.saclarına bakım yapar,nemlendirir ve kırılmasını azaltmıs olursun maden suyu var içinde ve mineral destekli diye.ben arada canım sıkıldıkca sıkıyorum saclarıma banyodan cıkınca ya da banyoya girmeden 1 saat önce filan.benim saclarım zaten cok ince ve düz 2 tutam bişey :)) yumusatma,nemlendirme ve cok güzel kokuyo bu konuda iyi geldi ama yine kırılıyo hemen saclarım.

mavi su değil şeffaf şişede serumda şeffaf zaten 15 tl falan geçen gün alayım dedim ama tam güvenemedim loraelin serumu daha etkiliymiş oda pahalı biraz

ay kuaför bana onu önerdi nasıl acaba..merak ettim şimdi saç dolaşmasına iyi olur dedi..o şiş e 1 yıl gider damla damla kullna dedi..20tl dedi..

bnde kuaförumden aldım serumunu ..1 aydır kullanıyorum ve acayip memnunum saclarımda boyalı,yıprandı ve uzun onarsın dıye aldım...gercektende faydasını gördum tavsiye ederimsengözlerimebaksanab

evet 1 sene rahat gidiyo,kuaföre tekrar sordum ben.fön çekerken sıkıyoruz biz hem nemlendiriyo hem kırılmasını azaltıyo dedi.ben de tekrar aldım banyodan sonra ara ara sıkıyorum

bende uzun zamandır kullanıyorum özellikle saçlarımın uç kısımları maşadan dolayı yanık hiçbişi sürmeden düzeltmeye kalktığımda kadayıf gibi oluyor fakat bu serum canlı canlı yapıyor tabi biraz yağlandırıyor özellikle dipleri çok aşırı yağlandırıyor o yüzden saç uçlarına kullanmanız şiddetle önerilir

Saç serumlarında sarıkız ve biocarin güzel bir markadır...

İlk kullanımda bile farkı bariz görürsünüz... Almakta tereddüt etmeyin :82:

Canım sadece ufacık bir damla al ve bunu ellerini birbirine sürerek tüm avucuna dağıt...

Saçlarını avucunda gezdirerek/ parmaklarınla şekiller vererek bunu saçlarına yedir.

O zaman yağlanma hiç hissetmezsin, zaten serumun doğru kullanılması bu şekildedir. Sadece 1 damlası yeterde artar bile...

Fönden sonra falanda (1 damladan bile çok ama çok az) saçlarına uygularsan, dax/sprey gibi ürünleri kullanmana gerek kalmadan saçlarına rahatlıkla şekil verebilirsin... Herşeyden önce ciddi anlamda yumuşaklık sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…