- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
Gelmesi hataydı be tatlım
Zamaninda "ellerinde yolsuzluk belgeleri ile" bunun üzerini iyice bir vurgulayayimda insanlar belliki anlamamak icin yan duvara tirmanacak:) Ellerinde ki yolsuzluk belgelerini kamoyu ile paylasarak " bu adam yolsuzluk yapti" dediler mi? dediler.
O halde demek ki yolsuzluk yapmis ki belgeleri ile ispat etmisler!
Sayfanin ilk basinda söyle bir soru sordum!
Asagidaki, " elimizde rüsvetin belgeleri var sadece bizim elimizde degil icisleri bakanliginin elindede var" sözlerine istinaden öyle bir soru sormustum.
Ama sayenizde konu kac sayfadir bosunu uzuyor!
" umudunuz Sarigül" ise acikca deyin ki " ne yaparsa yapsin biz onu desketliyoruz" ama kalkipta burada, yok efendim karalama kampanyasi, yok efendim, Baykal yapti yok efendim, daha kimlerin ne yolsuzlugu var demeyin.
Zira hem komik oluyor hemde gayet agresif ve sucluluk psikolojisi dolu oluyor her yazilan yazi:)))
" umudunuz Sarigül" ise, buyrun istediginiz kadar "aklama" kampanyasi yapin ama lütfen insanlarin yorumlarinda ki fikirlerine saldirmadan, Tamam:))
Sayfanin ilk basinda söyle bir soru sordum!
Asagidaki, " elimizde rüsvetin belgeleri var sadece bizim elimizde degil icisleri bakanliginin elindede var" sözlerine istinaden öyle bir soru sormustum.
Bu iddiaya istinaden bu soruyu sormussunuz madem, bu sefer de ben size bir soru sorayim:
Icisleri Bakanliginin elinde var dediginiz rusvetin belgesi (ispati)! ile 8 senedir Icisleri Bakanligi ne yapiyormus? Yatagini mi isitiyormus? Yoksa AKP li bir bakanlik olarak bunca zaman bir tehlike olarak gormedigi Sarigul'u ilerde sivrilmeye basladiginda sindirmek uzere kullanmak icin mi sakliyormus? Devletin asayisten sorumlu bir kurumunun bu sekilde yanli davranma luksu var midir? Adaleti kendi cikarlarina gore geciktirmeye yetkisi var midir?
biliyoz değil biliyoruz
çırpınıyonuz değil çırpınıyorsunuz
Egelilerin şivesi biraz değişiktir, kusurama bakmayın noluuuurr. Şimdi IDDEA ediyorum demek isterdim ama anlamı ne bilmiyom!!!!!! :44: Onun yerine İDDİA ediyorum , zehir hafiye gibisiniz, hemen yakalamışsınız valla sizdende bişey kacmıyoo....
Nasrettin Hoca, karpuzun içini yemiş, kabuklarını işe yaramaz diye atmış. Biraz sonra tekrar hararet olunca attığı kabukları alıp yemeye başlamış. Partiden ihraç edilen birine cankurtaran simidi gibi sarılmak, bu partinin içine düştüğü acziyeti göstermez mi?
CHP'li Savcı Sayan, Chp'ye geri dönen Mustafa Sarıgül'le ilgili tepkilerine devam ediyor.
"KIL PAYI KUTRULMUŞ"
Twitter'dan paylaştığı bir fotoğrafla Sarıgül ve Kılıçdaroğlu'na göndermelerde bulunan Sayan, "Sarıgül Kemal Bey'in elinden kıl payı kurtulmuş" yazdı.
YOLSUZLUK RAFINDA SARIGÜL İSMİ
Savcı Sayan'ın paylaştığı fotoğrafta, Kılıçdaroğlu'nun önündeki dosyalar görünüyor. Yolsuzluk dosyalarının olduğu rafta Mustafa Sarıgül dosyası da göze çarpıyor.
"BARONLARIN EMRİYLE GELDİ"
Geçtiğimiz günlerde, "Erdoğan'ın elini öperim, Sarıgül'ün elini öpmem" diyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Savcı Sayan, Sarıgül'ün Chp'ye "baronların emriyle" geldiğini iddia ediyor.
Eki Görüntüle 848424
Sarıgül'ün Adı Yolsuzluk Dosyalarının Arasında haberi - TIKLA İZLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?