Sarıgül iddialı: AK Parti oylarının yüzde 18'ini alırım

Sizin sorunuzu aslinda cevapladim, ama anlasilan tatmin olmadiniz. Daha acikca yazayim oyle ise...
Mustafa Sarigul zamanin parti baskani Deniz Baykal tarafindan, 2005 kongresinde Sarigul Baykal'a karsi baskanlik adayligini koydugu zaman yolsuzlukla suclanmistir. Danistayda aklanmis, ancak parti baskani Deniz Baykal'in israrli tutumu sonucu partiden sonunda ihrac edilerek parti baskani olmasinin onune gecilmistir.

Hangi ispattan bahsediyorsunuz? RUSVETIN BELGESI OLMAZ! Hic kimse "ben falancadan su kadar para aldim" deyip bir belgenin altina imza atmaz.. Biraz mantik lutfen.. Ne zaman yazilarinizi ve iddialarinizi okusam aklima hemen her nedense ayni atasozu geliyor, "Bir kuyuya biri bir tas atmis, kirk akilli cikaramamis.."

Tabi siz de haklisiniz.. Demin okudugum bir yaziya gore, AKP belediye baskanligi secimlerinde Sarigul'le ilgili yolsuzluk iddialari ile propoganda yapmaya karar vermis... Ayni tarafta olan biri olarak siz de ustunuze dusen gorevi yapiyorsunuz..

Ancak sunu da akilda tutmak lazim. Mustafa Sarigul hali hazirda milletvekili degil, dolayisi ile dokunulmazlik gibi bir zirhi yok!... Ama ne hikmetse hala da gorevinin basinda ve belediye baskani, ustelik bugun adaletin kimler elinde oldugu dusunulurse bu durum kendi basina cok sey anlatiyor zaten...
Basbakana gelince; onunla ilgili yolsuzluk dosyalari hala adliyenin tozlu raflarini isgal ediyor, birgun yargilanmayi bekliyor... Bilmem anlatabildim mi? Simdi gene baska bir atasozu geldi aklima, "dinime kufreden bari musluman olsa..."

Bu arada, sarigul hayrani filan degilim, ilk defa bugun sayenizde hakkinda biraz arastirma yapip tanimaya calistim. Gordugum kadari ile yolsuzluk iddialari laftan oteye gecememis...

Sayfanin ilk basinda söyle bir soru sordum!

Asagidaki, " elimizde rüsvetin belgeleri var sadece bizim elimizde degil icisleri bakanliginin elindede var" sözlerine istinaden öyle bir soru sormustum.

Bu iddiaya istinaden bu soruyu sormussunuz madem, bu sefer de ben size bir soru sorayim:

Icisleri Bakanliginin elinde var dediginiz rusvetin belgesi (ispati)! ile 8 senedir Icisleri Bakanligi ne yapiyormus? Yatagini mi isitiyormus? Yoksa AKP li bir bakanlik olarak bunca zaman bir tehlike olarak gormedigi Sarigul'u ilerde sivrilmeye basladiginda sindirmek uzere kullanmak icin mi sakliyormus? Devletin asayisten sorumlu bir kurumunun bu sekilde yanli davranma luksu var midir? Adaleti kendi cikarlarina gore geciktirmeye yetkisi var midir?

Son düzenleme:
Neden bilmem(!) Sarıgül den hiç hazetmem. Kendisinin de söylediği gibi AKP nin oylarının büyük çoğunluğunu alacaktır ama aynı oran da CHP den de oy kaybına uğrayabilir.
Ben mesela İstanbul'da olsaydım Sarıgül'e asla oy vermezdim.
Tüm olumsuzluklarına rağmen yolsuzluk konusunda "dinime küfreden müslüman olsa bari" diyorum başka bir söze gerek duymuyorum.

Son düzenleme:

bu çok zor bir soru oldu..........diğer cevabı verilmeyen sorular gibi bunu da beklemedeyiz

biliyoz değil biliyoruz

çırpınıyonuz değil çırpınıyorsunuz

Egelilerin şivesi biraz değişiktir, kusurama bakmayın noluuuurr. Şimdi IDDEA ediyorum demek isterdim ama anlamı ne bilmiyom!!!!!! :44: Onun yerine İDDİA ediyorum , zehir hafiye gibisiniz, hemen yakalamışsınız valla sizdende bişey kacmıyoo....

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, memleketimde terör, işsizlik, eğitim, insan hak ve özgürlükleri, gelişmişlik, demokrasi, yolsuzluk, sağlık gibi önemli sorunları çözmüşsünüz, şimdi sıra detaylara gelmiş, yazım hataları ülkemizin en mühim gündem maddelerinden biri, öncelikle bunun çözülmesi gerekiyordu.

öyleyimdir huyum kurusun beni rahatsız etmedi estağfurullah,başka bir üyenin bu konuda hassasiyeti var sanırım ona yardım amaçlı yazdım gözünden kaçıvermiş sanırım ee yazılacaksa üye ayrımı yapılmamalı değilmi aksi halde hoş olmaz
bu arada "iddea ne bilmiyom,onun yerine iddia ediyorum..." demişsiniz.anlamı bilinmeyen bir kelimenin yerine nasıl başka bi kelime kullanılır enteresan

Nasrettin Hoca, karpuzun içini yemiş, kabuklarını işe yaramaz diye atmış. Biraz sonra tekrar hararet olunca attığı kabukları alıp yemeye başlamış. Partiden ihraç edilen birine cankurtaran simidi gibi sarılmak, bu partinin içine düştüğü acziyeti göstermez mi?

CHP'li Savcı Sayan, Chp'ye geri dönen Mustafa Sarıgül'le ilgili tepkilerine devam ediyor.

"KIL PAYI KUTRULMUŞ"

Twitter'dan paylaştığı bir fotoğrafla Sarıgül ve Kılıçdaroğlu'na göndermelerde bulunan Sayan, "Sarıgül Kemal Bey'in elinden kıl payı kurtulmuş" yazdı.

YOLSUZLUK RAFINDA SARIGÜL İSMİ

Savcı Sayan'ın paylaştığı fotoğrafta, Kılıçdaroğlu'nun önündeki dosyalar görünüyor. Yolsuzluk dosyalarının olduğu rafta Mustafa Sarıgül dosyası da göze çarpıyor.
"BARONLARIN EMRİYLE GELDİ"

Geçtiğimiz günlerde, "Erdoğan'ın elini öperim, Sarıgül'ün elini öpmem" diyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Savcı Sayan, Sarıgül'ün Chp'ye "baronların emriyle" geldiğini iddia ediyor.

Sarıgül'ün Adı Yolsuzluk Dosyalarının Arasında haberi - TIKLA İZLE

Son düzenleme:

Resim bayagi komik bir fotomontaj olmus, iyi guldum. Iyice bakarsaniz orada sadece Sarigul'un dosyasi yok, hemen yaninda Abdullah Gul, ve onun yaninda da Kemal Unakitan'in iki adet dosyasi duruyor...

CHP'liden Sarıgül'le İlgili Bomba İddia

[video]http://www.habervaktim.com/video-galeri/sarigulle-ilgili-rusvet-iddiasi-3913.htm[/video]

Eski CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ergün Aydoğan: Sarıgül ihraç edilmemek için para teklif etti..

Star'da yer alan habere göre; Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 2004’te CHP'den ihraç edilmişti. Dönemin CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve eski Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan 24 TV'nin canlı yayınında Sarıgül'ün kendisine partiden ihraç edilmemek için rüşvet gönderdiğini ileri sürdü.

İŞTE AYDOĞAN'IN O AÇIKLAMALARI:

Bizim herhangi bir kişiye engel olmak gibi bir niyetimiz yok. Biz hayatımızı Cumhuriyet Halk Partisi'ne vermişiz. Ben o süreci bizatihi yaşamış biri olarak buradayım. 2004 yerel seçimlerinde partimize katılan Mustafa Bey, Türkiye çapında çalışmalara başladı. Üç parti yöneticisi arkadaşımızın İsmet Atalay, Mehmet Ali Özpolat ve Sırrı Özbek'in hazırladığı yolsuzluk iddialarıyla ilgili bir dosya bizim önümüze geldi. Kesin ihraç istemiyle geldi. Dosyanın temelinde yolsuzluk iddiaları vardı. Bize bu dönemde Mustafa Sarıgül'ün lehinde karar vermemiz konusunda teklifler geldi. Bize bu teklifin yapıldığını ortaya koyduk ve bu arkadaş bize dava açtı. Bu dava da reddedildi. Yüksek Disiplin Kurulu'ndaki oylamada o dönemde 7-8 şeklinde Sarıgül'ün lehine bir oyçıktı ve daha sonra olağanüstü kurultaya gidildi. Orada bir belediye başkanımızın gözü patlatıldı. Hem kurultayda yaşanan olaylar nedeniyle hem de bu yolsuzluk dosyalarıyla ilgili tekrar disipline sevk edildi. Mustafa Sarıgül bu sefer ihraç edildi.

Bana yüksek disiplin kurulunda Sarıgül'le ilgili teklif yapan arkadaşlar daha önceden bu şahıs aleyhine konuşuyorlardı. Fakat ne olduysa birden fikirleri değişip Sarıgül'ü savunmaya başladılar. Sarıgül'den bana gönderildiği söylenen parayı iade ettim.

Bizim önümüze yolsuzluk dosyaları gelince hemen ihracı yönünde karar verdik. Önümüze gelen belgelerin altında imzalar vardı, bunu kamuoyu da biliyor.

Sarıgül partiye dönmek için verdiği af dilekçesinde 'Partiden haksız şekilde ihraç edilmeme ilişkin kararın kaldırılmasını istiyorum' diyor. Ortada haksız bir ihraç yok o nedenle böyle bir af dilekçesi verilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…