Sarıgül iddialı: AK Parti oylarının yüzde 18'ini alırım

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
CHP ’ye katılması ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması beklenen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, hafta sonu kendisi hakkında karar alacak olan CHP Parti Meclisi üyelerine, 1974’ten beri CHP’li olduğunu anımsatarak, “Ben Partinin her kademesinde görev yapan bir arkadaşınızım” mesajı gönderdi. Sarıgül, aday yapılması halinde İstanbul’da Ak Parti seçmenlerinin yüzde 18’inin oyunu alacağını ifade ederken, bütün cemaatlerle olduğu gibi Gülen Cemaati ile de diyalogunun ‘iyi’ olduğunu söyledi.

CNN Türk’te yayınlanan ‘Aykırı Sorulara’ katılan Sarıgül, CHP’ye katılımı, belediye başkan adaylığı ve gündemdeki konulara ilişkin şu açıklamaları yaptı:

“PM üyelerinin iyi değerlendireceğine inanıyorum: Türkiye’de sosyal demokraside bir arkadaşınız, CHP’de her kademede görev yapan bir arkadaşınızım. Şu anda bütün Genel Merkez dahil Adnan Abi (Adnan Keskin) hariç 1974 yılından beri Gençlik Kolu Sekreteri, Gençlik Kolu Başkanı, ilçe başkanlığı, il yönetimleri, milletvekilliği, TBMM Başkanlık Divanı üyeliği, üç dönemdir belediye başkanlığı yapan kimse yok. Ben her kademede görev yapan bir arkadaşınızın, Parti Meclisi üyelerinin konuyu en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum.

-Gülen Cemaati diyalogum iyi: Belediye Başkanlığım sırasında benim hiçbir zaman ötekim olmadı, cemaatlerle de diyalogum son derece iyi oldu. Şişli’de cemaatteki yurttaşlarımızın büyük bölümünün oyunu aldım hepsini Allahım yüz bin defa razı olsun. Biliyorlar ki Sarıgül sosyal demokrat bir çizgisi var ama göreve geldiği zaman kesinlikle ve kesinlikle ayrım yapmaz.

-Gezi’nin tam ortasındaydım, rol çalmadım: Gezi Olayı gençlerin özellikle benim oğlum Ömer’in yaşındaki 20 yaş kuşağının bir uyanışıdır, müthiş bir haykırıştır, Gezi’yi çok iyi bir şekilde anlamak lazım. Ben ilk gün Gezi olaylarında vardım; Gezi olaylarının ne başı ne sonu tam ortasındaydım. Belediye Başkanı olarak da lojistik bir görev yaptım. Ben çok daha fazla içinde olsaydım o gençlerin emeğine sevgisizlik yapmış olurdum; gençler de ‘Sarıgül burada siyaset yapıyor, şov yapıyor, emeğimizin üzerine geliyor’ derlerdi. Gezi’de biz vardık ama ben rol çalmadım.

-Ak Parti’den yüzde 18 oy alırım: Ben herkesten oy alacağıma inanıyorum. Ak Parti seçmenin yüzde 18’i, BDP seçmenin yüzde 65’i, Milliyetçi Hareket Partisi seçmenin büyük bir bölümü ‘Sarıgül’e oy veririz’ diyor.

-Başörtülü de olsun pantolonlu da: Başı açık olan da başı kapalı olan da bizim olmalı. Biz inançlarından, giyimlerinden, kuşamlarından dolayı kimseyi yargılamamız lazım ama bunu yaparken İktidar da sadece kendi düşüncelerinin özgürlüğünü savunmamalı. Örneğin, cemevlerinin ibadethane olması konusu, Diyanet’ten Alevi yurttaşlarımızın pay alması konusunu da aynı ölçüler içerisinde planlaması lazım. Örneğin, CHP Milletvekili Sayın Şafak Hanımefendi Meclis’e pantolonla girdiği zaman ona da hayır dememek lazım.

Radikal

Benim anlamadigim, Sarigül yaptigi yolsuzluklar ve aldigi rüsvetler bir rapor halinde belgeleri ile yayimlanarak ihrac edildi.
Eee simdi "bu adam yolsuzluk yapti, rüsvet aldi, iste buda belgeleri" diyerek ihrac ettikleri adami, nasil oluyorda IBB ye aday göstermeyi planliyor bu CHP:)

CHP genel başkanıyla sicili ortak olduğu için sanırım (bakınız;skk)

tabiki yaptığı işler ortada adamda mavi boncuk çook, obaması gelse tııııııssssssssssss......

Beni tekrar Chp'ye alın mı diyor:44:
%18'lik oy, yüksek bir oran.
Bu kadar iddialı konuşması, bilemedim şimdi, bizde siyaset kıran kırana, o oyları alamazsa hatırlatıp hatırlatıp tiye alırlar.
Hele ki önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde kesinlikle tüm Avrupa, Dünya ülkelerinin gözü kulağı bizde olacakken, bu sefer ki seçimler kıyasıya geçecek gözüküyor çünkü.

Ya birde anlamadığım birşey var, madem bu kadar kendinden emin ve oy konusunda iddialı, Sayın Sarıgül niye bir parti kurmadı:26:
Chp'ye kabul edilirse ki Sayın Gürsel Tekin'in beyanatları kabul edilmeyeceği yönünde, hadi kabul edildi diyelim, misal önümüzdeki seçimlerde Chp'nin oyu %20 artsa, bunun %18'inin Sayın Sarıgül'e ait olduğunu nerden bileceğiz biz, oy pusulasına Sayın Sarıgül için oy verdim diye not mu düşecekler

sarıgülün arkasında akp varmışmış, amaç chp yi tamamen bitirmekmişmiş, gezide hiç sesi çıkmadı ne şişi yaktı ne kebabı

kaynak: arkadaş toplantısı, kahve eşliğinde

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül arasındaki görüşme gerçekleşti. Keskin, "CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, "Siyasetin ufkunda siyaset gibi parlayan Mustafa Sarıgül'ün yuvasına, CHP'ye dönme kararını kutluyoruz" dedi.Sarıgül gözyaşlarını tutamadı.

Şişli Belediyesi'nin önü özellikle TDH'lilerle dolup taştı. Mustafa Sarıgül bu kalabalığa hitaben yaptığı kısa konuşmada 'Tarihi bir gün yaşıyoruz' dedi. Bu konuşmadan kısa süre sonra saat tam 12.00'de Keskin ve İl başkanı Oğuz Salıcı Şişli Belediyesi'ne geldi. İkiliyi Sarıgül çiçeklerle karşıladı. Sarıgül ve Keskin elele tutuşup gazetecilere poz verdi. Ziyaretin ardından Adnan Keskin belediye binası önünde bir konuşma yaptı. İşte o konuşmadan önemli bölümler:

'AKP cumhuriyetin tüm kazanımlarını yaralamak, yok etmek için harekete geçti. Yargı mekanizması AKP'nin şubesine dönüştürüldü.Eskiden karakollarda yapılan işkenceler sokaklara, parklarda yapılır oldu. Demokratik tepkilerini göstermek isteyenler korku çemberi içine alınmak istendi.Cumhuriyet hak etmediği saldırılarla karşı karşıya.

BÖYLE BİR SÜREÇTE BİRLİK OLMAK KAÇINILMAZ

Böyle bir süreçte birlik olmak kaçınılmazdır.Bir sivil ihtilali başlatma zorunluluğu vardır.Türkiye'nin demokratik depreme ihtiyacı var.Bu ancak sivil başkaldırıyla, demokratik isyanla gerçekleşir. Bu demokratik isyanı, sivil silkinişi gerçekleştirmek sosyal tabakaların görevidir. Emekçilerin birleşmesinin zamanı gelmiştir.Sol ve sağ arasında fark kalmadı diyen ideolojik çarpıtmaya karşın bugün sola çok daha fazla ihtiyaç vardır.Bunun örgütlü bütününün adı CHP'dir.

SARIGÜL'ÜN DIŞTA KALMASI

Gençliğinden beri CHP'nin içinde mücadele eden Mustafa Sarıgül'ün dışta kalması böl-parçala-yönet sloganının amacıdır.Bu oyunu bozmanın zamanıdır. Sosyal demokratlar olarak geçmişteki korkuları yaşamak ve yaşatmak bize yakışmaz.Hiç bir kimsenin bir diğerimize dudak bükerek bakma hakkına, öteleştirme hakkına sahip değiliz.Birbirimizi sevmeye, saymaya mecburuz.CHP'ye yuvasına, kendisini yetiştiren, güzel hizmetler veren partisine dönme kararı veren Mustafa Sarıgül'ü kutlamaya geldim. Hoş geldin Mustafa Sarıgül, yolun açık olsun...

SARIGÜL'ÜN KONUŞMASI

Barış için, demokrasi için, özgürlük için, Türkiye'nin geleceği için bizi onurlandıran CHP'nin temel direği Adnan Keskin'i bir kez daha selamlıyoruz.Buradan, Şişli'den şunu söylemek istiyorum. Hiç bir siyasi parkı gözetmeden rabbım izin verirse Adnan Başkan ve Kemal Kılıçdaroğlu başkanımızla birlikte yüzde yüzü kucaklayacağız.Başı açık olan, başı kapalı olan, Ramazan'da, Muharrem ayı da bizim diyenlerle birlikte şunu söylemek istiyorum. Artık İstanbul'da kin, öfke, kavga dönemi bitecek hizmet ve barış dönemi başlayacak. Işığımız bol, yolumuz açık olsun.Allahım hepimizi korusun.

Sarıgül konuşmaların ardından gözyaşlarını tutamadı.

AngryPenguin,

bu çok taze bir haber mi, ben hiç denk gelmemiştim ve şok oldum
Sayın Gürsel Tekin'in beyanatları çokta eski tarihli değil çünkü olsun olsun birkaç haftalık olsun

AngryPenguin,

bu çok taze bir haber mi, ben hiç denk gelmemiştim ve şok oldum
Sayın Gürsel Tekin'in beyanatları çokta eski tarihli değil çünkü olsun olsun birkaç haftalık olsun

31 Ekim haberi Mune dikkat çekmedi heralde bende twitterdan duymuştum

haberi dün izledm ben tv de. Gürsel Tekin'i de bu akşam izledim. Adaylık sürecinden sonra Chp de kızılca kıyamet kopacak galiba

Siyaset böyle kirli bişey işte Weis. Bi bakıyosun adam yıllarca hizmet ettiği partiden ayrılıyor ve yıllarca muhalfet ettiği partiye geçiyor. normalde ben olsam yani yeni partimde kimsenin yüzüne bakamam neler dediydim haklarında diye

Kendi ic barışını sağlayamamış bir partiden, millete ne fayda olabilirki?
Gürsel Tekini ve musatafa sarıgülu toplasan Kadir Topbaş' ın tırnağı edmez.Bir mimar olarak estetik algisi yuksek baskanin Topbasin...

Sarigul yolsuzluktan ihraç edilmiş, Gursel Tekin'se mahkemedeki yolsuzluk dosyasını bertaraf ettirmiş fakat yinede Istanbul icin kurtarıcı olacaklarmış:))
Chp yolsuzluk nedeniyle ihrac ettigi Sarigul'u nasil tekrar aralarina alabiliyor, sasilacak is ama bu Chp olunca degisir.Kendi kararlariyla bu kadar celisen baska parti yok turkiyede galiba.Bdp liler bile daha istikrarli, en azindan soyledikleriyle cok fazla celismiyorlar.

Istanbulun cozulecek cok buyuk sorunu kalmadi sukur, batirdiklari yerden birileri sagolsun guzel toparladilar.Copluk aldilar modern bir sehre donusturduler.Aman eksik olsun.Yaptiklari yapacaklarinin teminatidir:))

Chp sevdalılarına Allah sabır ve feraset versin.Buyuk kavgalar bekliyor Chp yi, Baykalla-Sarigul tokatli kavgasini aratacak cinsten olaylar yasanacak, yasarsak gorecegiz bakalim.

Bilgi için teşekkür ederim, hala şoktayım, siyaseti anlamıyorum doğrusu
DatluCadu,
sana katılıyorum, benden de siyasetçi olmaz, yapamam ben

DatluCadu'nun dediği gibi politika çirkin birşeydir, bir nevi çok yüzlülüktür Mune herkese göre değildir gerçekten.

Son düzenleme:
Sarıgül yolsuzluk yüzünden ihraç edilmemiştir...hakkındaki yolsuzluk iddialarından sonra Baykal tarafından partiden uzaklaştırılmış daha sonra mahkemede akladıktan sonra partiye geri dönmüş ve sonra çıkan olaylar yüzünden "kavga, arbede çıkarmak huzuru bozmak" vsvs gibi sebeplerden dolayı 2005 yılında partiden ihraç edilmiştir...

Sarıgül'le ilgili bir hissim yok, kendisine karşı nötr'üm ne desteklerim ne karşısındayım ama gerçeklerin sadece işine gelen kısmının alınmasından artık sıkıldım....

Bilmiyorsaniz yazmayin ama bilerek yazanada " gercekleri saptiriyor " diye iftira atmayin.

Ben gayet iyi biliyorum Sarigül ün ihrac olayini.

Sarigül hakkinda hazirlanan 57 sayfalik yolsuzluk raporu ile YDK ya sevkedilmis, YDK da 7 oya karsi 8 oyla sucsuz bulunmasina ragmen, o dönem CHP genel baskaligi yapan Deniz Baykal, Sarigül ün yine rüsvet vererek kendini akladigini su sözlerle dile getirmistir.

- İki YDK üyesi ellerinde para dolu torbayla bir başka YDK üyesine gidecekler, 'artık sen gereğini yapıver' diyecekler, 'bunu alıver' diyecekler.
- Bundan önce kim bilir kaç defa bu yöntemleri kullanmışlarsa belki de ilk kez karşılarında 'böyle bir şeyi kabul edemem' diyen bir CHP'li bulmuşlar.
- Rüşvet veren mi, reddeden öbür arkadaşımız mı CHP'lidir? Hangisi CHP'li?
- İstanbul'dan Şişli'den giren rüşvet virüsü, Balıkesir'e gitmiş, oradan Ankara'ya canevine kadar girmiş. Onu oradan söküp çıkaracağız, CHP'yi arındıracağız.
- Tuz kokarsa kurultay devreye girer; sizler de onun için buradasınız. Bu yolsuzluklara izin vermemek için buradasınız.
- Bu çok açık; 300 bin dolar rüşvet alınıp karşılığında o ruhsat verildi mi? verildi.

Bu konusmadan ve cikan olaylardan sonra tekrar YDK ya sevkedilen Sarigül ihrac edilmistir.

Benim bu konuda yazdigim ilk mesajda gayet aciktir.

Tekrar edeyim:)
Hakkinda 57 sayfalik yolsuzluk raporu hazirlayarak YDK ya sevkettikleri sonrasinda yine rüsvet vererek YDK üyelerini satin alip, kendisini temize cikardigini iddea ettikleri adami, nasil oluyorda simdi IBB ye aday gösteriyorlar:)))

Son düzenleme:
Yolsuzluklari bilmeyen yok ama saf ayagina yatiyorlar cunku tek umutlarini Sarigul efsanesine bagladilar.O nedenle temize cikariyorlar malum hedef iktidar olmak :))

Sarıgül’ün halkla problemi olmadığı anlaşılıyor, yani halk memnun. O yükseklerde uçtuğu için tıpkı kartallar gibi yükseklerde avlanıyor. Karşımızda Şişli ilçesinde sabahın 6’sında cami cemaati ile buluşan ve 18 saat elini sıkmadığı, gönlünü almadığı bir Şişlili bırakmayan bir belediye başkanı profili var. Robin Hood gibi halka gitmesini de biliyor. Bütün AK Partili belediyeler Çanakkale’ye ziyaretçi taşırken bu yarışta Sarıgül de aynı hizmeti onları bir adım öne geçerek yapıyor. Onlar yemek olarak birer sandviç verirken Şişli’den gelenlere yemek olarak kebap ikram ediliyor ve mola yerlerinde de ihtiyaçları ücretsiz karşılanıyor. Van’da deprem olduğunda da Mustafa Sarıgül ön saflarda karşımızda duruyor. Tam “Helal olsun bu adama” diyecekken Baykal zamanında Mustafa Sarıgül’ün CHP’den atılışının gerekçeleri önümüze çıkıyor ve sesimiz kısılıyor. 57 sayfalık raporun özünde Sarıgül’ü şu suçlamalar yapılıyor:

• Belgeli rüşvet çarkı oluşturmak.

• Kaçak inşaat yapımına göz yummak.

• İnşaat mafyası ile işbirliği.

• İnşaat sahiplerine olağanüstü rant sağlamak.

• 40 binada imar yolsuzluğu.

Tüm medya önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına yığılarak sorulacak ilk soru:

- Sayın Kılıçdaroğlu, daha önceki parti meclisiniz mi yanıldı, şimdiki parti meclisiniz mi yanılıyor? Deniz Baykal, kendi partisinin bir ilçe belediye başkanına bu kadar ağır suçlamaları nasıl yaptı? Baykal müfteri ve alçak bir adam mı?

Merak etmeyin, aynı soru Deniz Baykal’a da sorulacak. Kılıçdaroğlu ve Baykal’ın cevabını kamuoyu gibi ben de merak ediyorum. Herkes Mustafa Sarıgül aday olursa “Kadir Topbaş’ı yenebilir mi, yenerse oradan aldığı rüzgarla CHP genel başkanlığına fırlayabilir mi?” bunu konuşuyor. Oysa konuşmamız gereken Sarıgül’ün kumaşı daha önceki CHP parti meclisinin iddia ettiği gibi defolu mu? Bu sorunun cevabını vermeden Sarıgül’ün kumaşından elbise dikmek yanlış olur.

''Uçan Tabut'lar'', Uçuşan Dolarlar Ve Mustafa Sarıgül...

Efendim İspanya’nın CASA adı ile üretilen askeri nakliye uçakları, nam-ı diğer UÇAN TABUT’lar bir dönem Türkiye’ye de pazarlanmış. Komisyoncusu Erdem Holding’in sahibi Zeynel Abidin Erdem. Bu uçaklar tüm dünyada kaza yapma rekorları kırarken her ne hikmetse Türk ordusu tarafından takdire şayan görülüp alınmak istenmiş. O dönemin SHP’li vekillerinden Tevfik Koçak, Meclis’e bir önerge vererek bu uçakların sakatlığına dikkat çekmiş. Ve hemen ticaretin inceliklerini bilen Zeynel Abidin Erdem, bir diğer SHP milletvekili Mustafa Sarıgül’ü devreye sokmuş. Sarıgül de el çabukluğu ile Tevfik Koçak ile Zeynel Abidin Erdem’i bir kahvaltıda buluşturmuş. Koçak, CASA’lar konusunda ikna edilmesini istemiş. Bu arada da ne hikmetse Meclis’e verdiği soru önergesinin akıbetini hiç sormamış ve zaman içinde ufak tefek uyarılar almış, mesela Milli Savunma Bakanı Sefa Giray, bu uçakları askerlerin istediğini, daha fazla karıştırmamasını istemiş Koçak’tan. O da üç ay sustuktan sonra yeni kurulan hükümetin Meclis Başkanı Kaya Erdem’e önergesinin akıbetini sormuş, şu şaşırtan cevabı almış:

- Siz önergenizi geri çekmişsiniz.

- Nasıl olur, ben böyle bir şey yapmadım.

Anlaşılmış ki önerge sahte bir imza ile çekilmiş. O gün Kaya Erdem’in hemşehrilik damarı kabarmış, ne de olsa o da Erdem, Zeynel Abidin de Erdem.

- Sayın Koçak demiş, bu işi fazla kurcalarsan Meclis’in itibarı zedelenir. Ben gereğini yaparım.

Tevfik Kocak da Kaya Erdem’e:

- Asıl yapılan bu sahtekarlık Meclis’in itibarını zedeler, ben mesullerin ortaya çıkarılmasını istiyorum diye bastırmış.

Ve dosya sizin anlayacağınız sümenaltı edilmiş. SHP Edirne Milletvekili Erol Kalkan, bu önergeyi sahte imza ile çekenin o dönem SHP Milletvekili olan Mustafa Sarıgül olduğunu söylüyor. Ve işin başka ilginç yanı da bu uçaklar Türkiye’de ard arda düşüp 38 vatan evladı şehit olunca devrin Milli Savunma Bakanı Selahattin Çakmak veciz bir ifade ile olayı şöyle yorumluyor.

- 3 kaza da tamamen kötü bir tesadüf.

Analar bir yandan nasıl olsa doğuruyor ya... Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir. Bu satıştan Erdem Holding’in sahibi Zeynel Abidin Erdem’in 50 milyon dolar komisyon aldığı da iddialar arasında. Şimdi Erdem susuyor, Sarıgül susuyor. Susmanın bizim literatürümüzde ne anlama geldiğini bilirsiniz. Bence “Dut yemiş bülbül gibi” susacaklarına konuşmalılar. Hiçbir şey her hesabın en adilce görüleceği o güne kalmamalı. Bu dünyanın hesabı burada görülmeli. Ki, Sarıgül de yüz akı ile Topbaş’ın karşısına geçebilsin. O önerge Meclis arşivlerinden çıkarılıp imzanın kime ait olduğu kriminal incelemeye de tabi tutulabilir. Tahminim Meclis Başkanı da bu hususta müdahil olabilir. Ayrıca o CANLI TABUT’larda şehit olanların aileleri devlet karşısında nasıl bir muameleye tabi tutuldular? Ölenler geri gelmiyor, ama hiç olmazsa maddi ve manevi tazminat alabilirler mi, bence bunlar da açıklığa kavuşmalıdır. Kimbilir, gerçek suçlular ortaya çıkarsa belki de onlara bile tazminat davaları açılabilir. Adaletin taze bir kan olarak damarlarımızda dolaştığı bugünlerde UÇAN TABUT’ların hesabının geç de olsa sorulmasını bekliyoruz.

Çok şey mi istiyoruz?

Son düzenleme:
KURULTAY MESAJI: TUZ KOKMUŞTUR

Baykal, 30 Ocak 2005'teki kurultayda Sarıgül için şunları söylemişti:
- İki YDK üyesi ellerinde para dolu torbayla bir başka YDK üyesine gidecekler, ‘artık sen gereğini yapıver' diyecekler, ‘bunu alıver' diyecekler.
- Bundan önce kim bilir kaç defa bu yöntemleri kullanmışlarsa belki de ilk kez karşılarında ‘böyle bir şeyi kabul edemem' diyen bir CHP'li bulmuşlar.
- Rüşvet veren mi, reddeden öbür arkadaşımız mı CHP'lidir? Hangisi CHP'li?
- İstanbul'dan Şişli'den giren rüşvet virüsü, Balıkesir'e gitmiş, oradan Ankara'ya canevine kadar girmiş. Onu oradan söküp çıkaracağız, CHP'yi arındıracağız.
- Tuz kokarsa kurultay devreye girer; sizler de onun için buradasınız. Bu yolsuzluklara izin vermemek için buradasınız.
- Bu çok açık; 300 bin dolar rüşvet alındı mı alınmadı mı, onun karşılığında o ruhsat verildi mi verilmedi mi?

bunlar Baykal'ın iddialarıdır parti kararı iddiası vsvs değil...

yine aynı şeyi yapıp işinize gelen kısmını alıntılıyorsunuz....

baykalın bu sözlerine karşılık Sarıgül;

Sarıgül'den de yanıt geldi. Sarıgül'ün açıklaması şöyle: "Suçlamalar o dönemde Baykal tarafından özel görevlendirilmiş üç milletvekilinin iftiralarından ibarettir. İncelemeler sonucunda dava konusu hiçbir bulguya rastlanmamıştır. Bir tek dava açılmadı. Belgeler elimizde."

ya da şöyle yapalım haberi merak edenler için link;

Mustafa Sarıgül CHP'yi karıştırdı - Partiler Haberleri

link silinirse haber 7 "mustafa sarıgül chp yi karıştırdı" başlığıyla ararrsanız tam habere ulaşabilirsiniz....

benim dikkatimi çeken 9 yıl sonra Sarıgülün ihracı ile ilgili yolsuzluk iddiaları ön planda, yani yukarudaki bu haber 2013 yılına ait ama buyrun 2005 yılındaki bir manşete bakalım hem de yeni şafak gazetesi.... (yani Sarıgül'ün ihraç edildiği yıl)

[ Yeni Safak Online - Politika - Haber : Sargl, CHP'den ihra edildi - 26.3.2005 ]

ihraç sebebi olarak yolsuzlukla ilgili tek bir satır göremedim ben,??? ne kadar manidar değil mi ???? 9 yıl sonra ihraç sebebi olarak yolsuzluklar ortaya çıktı...

ben birşey bilmiyorum, sadece okuyup değerlendirdiğimi, değerlendirdiğim şekilde söylerim, zira çokça yanılmaktan korkarım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…