• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarıgül Başbakan Erdoğan'ı eleştirince yuhalandı

• Konu Sahibi Konu Sahibi weiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi bunların konuyla ne ilgisi var?

alakası yok gerçektan böylemi düşünüyorsunuz
chp çıkıp miting yapmadı mı arkadaşım baş örtüsü serbest kalmasın diye. senelerce onlar yüzünden
anayasadan geçmedi kanun ne diyosun siz neden bahsediyosunuz yaa.......

bu işte iyice çevir kazı yanmasına döndü haa..

ayrıca kimsenin bu ülkeden çaldığı bişey yok!!

Benim yazdıklarımın da türbanla alakası yoktu ama siz o alakayı kurdunuz :31:

Hee canım o yüzden 12 sene bekledi sonra serbest bıraktı......hu konuda madursan eğer maduriyetini iktidardakilereen soracaksın........sol parti hiçbirzaman iktidar olmsdı
.........

ama serbest bırakmaya çalıştıklarında bi sürü kapatma davası vs olayları olmuştu pepe
muhalefet partisi de elinden geleni yaptı yasak kalkmasın diye o yüzden bu kadar uzun sürdü
sonradan halkın tepkisini çekmemek için çarşaflı insanlarla reklam yapmıştı ve bu da çok itici gelmişti bana
demek istediğim akpyi eleştiriyoruz ama yeri gelince de diğer partileri de eleştirmeliyiz eğer yanlış yaptıkları birşeyler varsa

ama serbest bırakmaya çalıştıklarında bi sürü kapatma davası vs olayları olmuştu pepe
muhalefet partisi de elinden geleni yaptı yasak kalkmasın diye o yüzden bu kadar uzun sürdü
sonradan halkın tepkisini çekmemek için çarşaflı insanlarla reklam yapmıştı ve bu da çok itici gelmişti bana
demek istediğim akpyi eleştiriyoruz ama yeri gelince de diğer partileri de eleştirmeliyiz eğer yanlış yaptıkları birşeyler varsa

Kapatma davalarını pek bilemeyeceğim.......her seçilmiş parti doğru olduğu anlamına gelmiyor dünyada örnekleri var...........başòrtùsünün muhalefet partisiyle ne ilgisi var........iktidar olarak hemen hemen her sene anayasayı değiştiriyorsun başörtüsü için hiç bir düzenleme yapmıyorsun.........sürekli yasalar deği§iyor farkında değilmisiniz......benim mesleğimle ilgili her hafta yasa deği§ir.......başörtüsü için yasaları değiştirmezsen birileri bunu kullanır ve toplumda gerilimi arttırır
İyi niyet göremiyorum ben
İşin içine tarikat mensubu olmaları giriyor......tehlikeli olan buydu.........şimdi adam kayırma hırsızlık konularında al gülüm ver gülüm........

Son düzenleme:
Kapatma davalarını pek bilemeyeceğim.......her seçilmiş parti doğru olduğu anlamına gelmiyor dünyada örnekleri var...........başòrtùsünün muhalefet partisiyle ne ilgisi var........iktidar olarak hemen hemen her sene anayasayı değiştiriyorsun başörtüsü için hiç bir düzenleme yapmıyorsun.........sürekli yasalar deği§iyor farkında değilmisiniz......benim mesleğimle ilgili her hafta yasa deği§ir.......başörtüsü için yasaları değiştirmezsen birileri bunu kullanır ve toplumda gerilimi arttırır
İyi niyet göremiyorum ben

seçilmiş iktidar vs yi olaya karıştırmanın manası yok ki ben ona yönelik birşey yazmadım çünkü
zaten akpli değilim görüşlerimi de bilen biliyodur en sert şekilde eleştiriyorum
ama yanlış görüyorsam kim olursa olsun söylerim o ayrı

peki sizce bilerek çözmedilerse neden bu kadar uzun tuttular
sonuçta bu işi uzatmak onlara ne yarar sağladı ne kadar çabuk çözseler o kadar iyi değil miydi onlar için
yani ne açıdan iyi niyetli değillerdi diye düşündünüz onu da söyleyin ki belki cidden mantıklı bulabilirim sebeplerinizi yazarsanız
ayrıca o zaman bu tarz şeyler bu kolay değişmiyordu yani şimdiki gibi canları her istediklerini yapamıyolardı ilk geldiklerin %34 gibi bi oranla geldiler
hatırlarsanız tezkereyi bile geçirememişlerdi o zamanlar
zaten sonra ellilere kadar yükseldi ama benim söylemek istediğim bu değil

siz muhalefetle ne ilgisi var demişsiniz
ben de yasak olarak kalması için ellerinden geleni artlarına koymadılar sonra da sempati kazanmak için gösteriş yaptılar dedim
kapatma davalarını bilmiyosanız araştırabilirsiniz
laikliğe aykırı eylemler gerekçesiyle dava açıldı 5 yıl gibi bi süre erdoğan ve pek çok kişinin siyasetten uzaklaştırılması istenmişti hatırlıyorum
o yüzden bi kesimin muhalefetten hoşlanmamasını da normal karşılıyorum
sonuçta o zaman başörtüsü yasağı kalkmasın diye uğraştılar mı uğraştılar
bunu bilen insanlar da bunu eleştirebilir mi evet eleştirebilir
insanlar bunu dile getirince siz de direk savunmaya geçmişsiniz
ben o yüzden yazma gereği duydum

ben bunu anlayamıyorum çünkü
insanlar neden tuttukları partiye laf gelince direk savunmaya geçiyolar
eğer yanlış birşeyler varsa o tarafı da eleştirmek gerekir bence
bunu sizin için değil genel yazıyorum
çünkü diğer konuda da gördüm sarıgülün yumruk olayını bile hiç kınamadan ama başbakan da bunu dedi diye savunanlar var
o zaman şu anda körü körüne parti tutmakla herşeye inanmakla eleştirdiğimiz kesimden bi farkımız kalmıyo
bunu demeye çalışıyorum

İlginç olan birşey yok.......başbakanımızın sert tavırlarını gòrüp bundan hoşlanan bir kesim var.......bu kesim sonra buralara gelip sarıgül yumruk attı uhuuu diyebiliyorlar............iki parti arasındaki calma çırpma mevzularınî karşılaştırmaksa sığ bir düşünce yapısîna sahip olmayı gerektiriyor

Belki başbakanın tavırlarını eleştirilerin Sarıgüle aynı objektiflikle bakıp bakmayacaklarını görmek için uhuuu diye konu açıyorlardır .Kendileri yanlıdır , yanlılıkla suçlanıyordur ve suçlayan kişilere bakalım siz yansız mısınız ? diye sormak için uhuuu diye yorum yapıyorlardır .

Tamamem gözleme dayalı kişisel fikrim bu , gerçekle alakası olmayabilir...

Kiyaslama yapilirken gozden kacirilan bir ayrinti var:Hangi protestocu bir yumruk mesafesi kadar yaklasabildi basbakana?

Ananı da al git denilen çifti ile kıyaslanıyor bu olay ... Ve o çiftçi bırak yumruk mesafesini , dudak payı kadar dip dipeydi Başbakanla diye anımsıyorum ben .

Sarigul yumruk mu atmis? Goruntu aradim, bir tane var, adam yan tarafinda kalmis gorunmuyor ancak Sarigulun elinin yumruk halinde sikilmis bir vaziyette adami itekledigini gorebiliyorum. Yandan yumruk mu atmis (zor is ama), itelemis mi belli degil. Kendisi itisme kakisma oldugunu soylemis. Yumruk yedigini iddia eden adam bir anlik olayi dakikalarca uzatarak anlatmis, yok once elini tutmus, elini sikmis, sonra gozlerini kisip bakmis, adam elini zor kurtarmis, derken yumruk atmis... Oha dedim. Goruntu defalarca basa sarildigi halde 26 saniye, Sarigul'un adama yaklasmasi ve donup gitmesi dahil hem de, adamin dediklerinin gerceklesebilmesi en az bir dakika ister... Gene AKPnin bir yalan dolani mi bu haber? Ne de olsa yalan beyanlarina, sahtekarliklarina alistik, artik yadirgamiyoruz, gulup geciyoruz. Binali Yildirim da gecenlerde Izmir'den bir resim diyerek Cin'den bir resmi yutturmaya kalkmis.. Acizliklerine gulsem mi, kizsam mi sasirdim. Bir de hala bu kadar savunanlari oldugunu gordukce hepten ne diyecegini sasiriyor insan...

Insanlar bir turlu anlamak istemiyorlar... Biz aylardir yolsuzluktan dem vuruyorduk zaten, aylardir heryerde, ve dahi bu sitede bunu anlatiyorduk... Kasetleri birileri siz duymadan, gormeden inanmiyorsunuz diye yayinlamis, sizler icin yayinlamis, yoksa bizim bilmedigimiz birsey degil ki... Kasetler yuzunden biz bu olaylarin varligina inanmis degiliz, biz zaten biliyorduk. Ortada bunca milyarlik yatirimlar var... Hastaneler, market zincirleri, gemicikler, villalar varken... Belediye baskani oldugunda, yani daha 15-16 yil once malvarligi Kiskli'da bir evden ibaret olan birinin harci degil bunca mal varligi... Siz hic bir ulkede 15 senede belediye baskanligi veya basbakanliktan dunyanin en zengin 8. liderligine yukselmis birini duydunuz, gordunuz mu bugune kadar? Sanslisiniz, bu seref sizlere ve bizlere nail oldu, dunyada ilk defa BIZIM BASBAKANIMIZ bu basariya imza atti. Dunya ilk defa Turkiye sayesinde boyle birsey gordu. Turkiye de ilk multimilyarder basbakanini uretti, hayirli ugurlu olsun mu desek? :37: Buyuk paralarin altinda buyuk gunahlar yatar... Haaa... Ama bunlar muslumandi dimi, cuma namazini kacirmazlar, ustelik esleri de turbanlidir... O yuzden onlar aslaaaa yapmaz. Ses kayitlari komplo, montaj, dublaj...:52:

Gorunen koy kilavuz istemez bayanlar... Siz istediginize inanabilirsiniz... Ama sadece kendinizi kandirin olur mu? Lutfen yani.. Cocuk muyuz biz?:27:

KKnin Erdogancilari bu baslikta toplanmis gene... Bayanlar... Hic ugrasmayin... Laf anlatmaya calistiginiz kesim iste boyle bir kesim...

$Basbakana ibadet.jpg

Dün siyasilere artık kızmıyorum, sözde bir, yumrukta demiştim, bakın bu da aynı şey.
Ha sözü savunan yumruğu atanı küçük düşürmek için laf etmiş, ha yumruk atanı savunmak için böyle girişimlerde bulunulmuş.
Ha Mune kel, ha kel Mune:ssz:

Siyaset denen şey zaten iyice rayından çıktı, birde sizler birbirine gol atma peşindesiniz, ne kadar kişiselleştirdiniz, haklı çıkmak için nerdeyse bir süreliğine siyasi bile olursunuz siz, bırakın birilerini savunmayı, aklınızdan isim geçirmeden(dualarınızda isim verirseniz nerden biliyorsun hayırlı mı değil mi derler adama:34: ) ülkem için hayırlısı nasip olsun deyin.

Ama siz illede senaryolarınızı paylaşacaksınız değil mi:60:
Eh siz bilirsiniz:9:

Ananı da al git denilen çifti ile kıyaslanıyor bu olay ... Ve o çiftçi bırak yumruk mesafesini , dudak payı kadar dip dipeydi Başbakanla diye anımsıyorum ben .

Evet sanırım tarihinde ilk ve tek yaklaşan protestocu olabilmiş.Yalnız şimdi videoyu izlediğimde orada da hafiften bir el kaldırma durumu var.Hani adam ileri geri konuşsa ağzına vuracak gibi.Zaten 30 saniye içinde korumalar adamı uzaklaştırıp itip kakmaya başlıyor.

Sarıgül'ün yumruk attığı(itti mi vurdu mu o da tam görünmüyor da) adamın ne söylediğini de duymadık bu arada.Belki küfür filan etti.Çünkü gülümseyerek yürürken bir anda dönüp adama yöneliyor.Hani normal bir cümle olsa durmaz geçer giderdi diye düşünüyorum.Çünkü şu aşamada tüm gözler üzerindeyken kendisini eleştiren birine saldırıp itibarını zedeleyecek kadar düşüncesiz değildir heralde diye düşünüyorum.Hani burada açılan bir çok konuya "komplo,sabotaj" filan deniliyor ya belli bir kesim tarafından.Belki bu da komplo,belki o adam Sarıgül'ü kışkırtmak için bilerek gitti oraya.

Ha bu arada ben bunları Sarıgül'ü savunmak için yazmıyorum.Dünyanın hiçbir yerinde bizimki kadar seviyesiz bir siyaset yoktur heralde.Fakat insanların aynı görüşte oldukları liderin kaba saba hareketlerine hayran olup,karşıt görüşteki bir lider benzerini yapınca üzerine çullanmalarını mantıksız ve samimiyetsiz buluyorum.Bunun içindir ki "oh olsun,iyi yapmış" diyorum Sarıgül için.Bizim millet kabadayı sever çünkü.

Son düzenleme:
Ağzı olan konuşuyor işte, aynen sarıgül gibi..
Öyle yuhlanırsın işteee :46:

seçilmiş iktidar vs yi olaya karıştırmanın manası yok ki ben ona yönelik birşey yazmadım çünkü
zaten akpli değilim görüşlerimi de bilen biliyodur en sert şekilde eleştiriyorum
ama yanlış görüyorsam kim olursa olsun söylerim o ayrı

peki sizce bilerek çözmedilerse neden bu kadar uzun tuttular
sonuçta bu işi uzatmak onlara ne yarar sağladı ne kadar çabuk çözseler o kadar iyi değil miydi onlar için
yani ne açıdan iyi niyetli değillerdi diye düşündünüz onu da söyleyin ki belki cidden mantıklı bulabilirim sebeplerinizi yazarsanız
ayrıca o zaman bu tarz şeyler bu kolay değişmiyordu yani şimdiki gibi canları her istediklerini yapamıyolardı ilk geldiklerin %34 gibi bi oranla geldiler
hatırlarsanız tezkereyi bile geçirememişlerdi o zamanlar
zaten sonra ellilere kadar yükseldi ama benim söylemek istediğim bu değil

siz muhalefetle ne ilgisi var demişsiniz
ben de yasak olarak kalması için ellerinden geleni artlarına koymadılar sonra da sempati kazanmak için gösteriş yaptılar dedim
kapatma davalarını bilmiyosanız araştırabilirsiniz
laikliğe aykırı eylemler gerekçesiyle dava açıldı 5 yıl gibi bi süre erdoğan ve pek çok kişinin siyasetten uzaklaştırılması istenmişti hatırlıyorum
o yüzden bi kesimin muhalefetten hoşlanmamasını da normal karşılıyorum
sonuçta o zaman başörtüsü yasağı kalkmasın diye uğraştılar mı uğraştılar
bunu bilen insanlar da bunu eleştirebilir mi evet eleştirebilir
insanlar bunu dile getirince siz de direk savunmaya geçmişsiniz
ben o yüzden yazma gereği duydum

ben bunu anlayamıyorum çünkü
insanlar neden tuttukları partiye laf gelince direk savunmaya geçiyolar
eğer yanlış birşeyler varsa o tarafı da eleştirmek gerekir bence
bunu sizin için değil genel yazıyorum
çünkü diğer konuda da gördüm sarıgülün yumruk olayını bile hiç kınamadan ama başbakan da bunu dedi diye savunanlar var
o zaman şu anda körü körüne parti tutmakla herşeye inanmakla eleştirdiğimiz kesimden bi farkımız kalmıyo
bunu demeye çalışıyorum

Herşeyden önce maalesef chp den de haz etmiyorum........türban olayını geciktirdi geciktirdi ki insanlar türban meselesini onurlarına kast edilmiş bir mesele olarak düşünsün......adamlar gerçekten çok zeki........ülkenin üçte biri alevi ve bu kesimin nefretini kazanmışken sünni kesime ayrıcalıklı davranmaya çalıştı......sivas olayından yırtan sanıklar için ne demişti hatırlayınız.......kendi elleriyle aklamışlardı.......bu ülkede bir kesime iş ekmek vermediler......diğer kesimden seçilmiş olanlara her türlü güzelligi yaptılar....şimdi açık açık yazdırma bana.......iyi niyet yok.........dini inançlarını da burada sorgulamak istemiyorum...........toplumda ayrımcılık yarattılar.........
Şimdi şu başörtülü bacılarımız çıkıpta niye yanlışa yanlış diyemiyor ben buna çok kızıyorum........şü forumda niçin başörtüsü maduriyetim giderildi ama işsiz adamdan sgk vergisi almak hangi dine kitaba sığıyor demiyor.....bu konu onun onuruna hiçbirşekilde kastetmiyor.........çünkü bazı tarikat mensupları gibi ayrıcalıklı olmak istiyor........kimse aptal degil.........konu hanfendinin dini inançları degil.....
Chp beni hićbirzaman ilgilendirmedi cunku iktidar degiller

Tezkereyi geçiremediler ama sonra bakanlar kurulu kararıyla jet hızıyla ne isterlerse yaptılar bu arada........herşeti yapmak konusunda kudretliler maşallah

Herşeyden önce maalesef chp den de haz etmiyorum........türban olayını geciktirdi geciktirdi ki insanlar türban meselesini onurlarına kast edilmiş bir mesele olarak düşünsün......adamlar gerçekten çok zeki........ülkenin üçte biri alevi ve bu kesimin nefretini kazanmışken sünni kesime ayrıcalıklı davranmaya çalıştı......sivas olayından yırtan sanıklar için ne demişti hatırlayınız.......kendi elleriyle aklamışlardı.......bu ülkede bir kesime iş ekmek vermediler......diğer kesimden seçilmiş olanlara her türlü güzelligi yaptılar....şimdi açık açık yazdırma bana.......iyi niyet yok.........dini inançlarını da burada sorgulamak istemiyorum...........toplumda ayrımcılık yarattılar.........
Şimdi şu başörtülü bacılarımız çıkıpta niye yanlışa yanlış diyemiyor ben buna çok kızıyorum........şü forumda niçin başörtüsü maduriyetim giderildi ama işsiz adamdan sgk vergisi almak hangi dine kitaba sığıyor demiyor.....bu konu onun onuruna hiçbirşekilde kastetmiyor.........çünkü bazı tarikat mensupları gibi ayrıcalıklı olmak istiyor........kimse aptal degil.........konu hanfendinin dini inançları degil.....
Chp beni hićbirzaman ilgilendirmedi cunku iktidar degiller

chpden ben de haz etmiyorum hatta hiçbir partiden haz etmiyorum seçimde de mecburen bi parti seçip içime sinmeyerek oy vericem
sen muhalefetle bi ilgisi yok yazmıştın ben ona yönelik cevap verdim
benim söylediğim şey eğer muhalefet zamanında bu karşı durmasa çok kolay bi şekilde çözülebilirdi
mhp destek vermişti mesela çözülmesine ama chp olayı uzattı da uzattı mahkemelere taşıdı
akp halkın gözünde iyice yükseldi bu durum sonrası
ne pahasına olursa olsun çözücez politikası izledi seçmeninin gözüne girdi
evet gerçekten zekice hareket ediyolar doğru
asıl niyetlerini ben bilemem gördüğümü söylüyorum sadece bana yansıyan bu
ama birlikte anlaşıp çözseler insanlarda bu kadar kin gütmezdi onlar da bu kadar kullanamzdı bu olayı
başörtüsü yasağı Atatürk zamanında değil çok sonradan geldi zaten

o yanlışa yanlış diyemeyenleri zaten ben yazımda da eleştirdim her kesim için geçerli eleştirim

Sarıgül kadar kendini bilmez bir adam tanımıyorum .Ne yaptığı belli olmayan birisi ..Yuhalanması çok normal ...

Back