Kapatma davalarını pek bilemeyeceğim.......her seçilmiş parti doğru olduğu anlamına gelmiyor dünyada örnekleri var...........başòrtùsünün muhalefet partisiyle ne ilgisi var........iktidar olarak hemen hemen her sene anayasayı değiştiriyorsun başörtüsü için hiç bir düzenleme yapmıyorsun.........sürekli yasalar deği§iyor farkında değilmisiniz......benim mesleğimle ilgili her hafta yasa deği§ir.......başörtüsü için yasaları değiştirmezsen birileri bunu kullanır ve toplumda gerilimi arttırır
İyi niyet göremiyorum ben
seçilmiş iktidar vs yi olaya karıştırmanın manası yok ki ben ona yönelik birşey yazmadım çünkü
zaten akpli değilim görüşlerimi de bilen biliyodur en sert şekilde eleştiriyorum
ama yanlış görüyorsam kim olursa olsun söylerim o ayrı
peki sizce bilerek çözmedilerse neden bu kadar uzun tuttular
sonuçta bu işi uzatmak onlara ne yarar sağladı ne kadar çabuk çözseler o kadar iyi değil miydi onlar için
yani ne açıdan iyi niyetli değillerdi diye düşündünüz onu da söyleyin ki belki cidden mantıklı bulabilirim sebeplerinizi yazarsanız
ayrıca o zaman bu tarz şeyler bu kolay değişmiyordu yani şimdiki gibi canları her istediklerini yapamıyolardı ilk geldiklerin %34 gibi bi oranla geldiler
hatırlarsanız tezkereyi bile geçirememişlerdi o zamanlar
zaten sonra ellilere kadar yükseldi ama benim söylemek istediğim bu değil
siz muhalefetle ne ilgisi var demişsiniz
ben de yasak olarak kalması için ellerinden geleni artlarına koymadılar sonra da sempati kazanmak için gösteriş yaptılar dedim
kapatma davalarını bilmiyosanız araştırabilirsiniz
laikliğe aykırı eylemler gerekçesiyle dava açıldı 5 yıl gibi bi süre erdoğan ve pek çok kişinin siyasetten uzaklaştırılması istenmişti hatırlıyorum
o yüzden bi kesimin muhalefetten hoşlanmamasını da normal karşılıyorum
sonuçta o zaman başörtüsü yasağı kalkmasın diye uğraştılar mı uğraştılar
bunu bilen insanlar da bunu eleştirebilir mi evet eleştirebilir
insanlar bunu dile getirince siz de direk savunmaya geçmişsiniz
ben o yüzden yazma gereği duydum
ben bunu anlayamıyorum çünkü
insanlar neden tuttukları partiye laf gelince direk savunmaya geçiyolar
eğer yanlış birşeyler varsa o tarafı da eleştirmek gerekir bence
bunu sizin için değil genel yazıyorum
çünkü diğer konuda da gördüm sarıgülün yumruk olayını bile hiç kınamadan ama başbakan da bunu dedi diye savunanlar var
o zaman şu anda körü körüne parti tutmakla herşeye inanmakla eleştirdiğimiz kesimden bi farkımız kalmıyo
bunu demeye çalışıyorum