- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Yorumunuzdaki son cümlenizi okursanız, farkındaysanız ben her iki durumu da tasvip etmeyenlerdenim.
bana göre vurmak,o laftan daha kötüdür
kıyaslama yaparsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumunuzdaki son cümlenizi okursanız, farkındaysanız ben her iki durumu da tasvip etmeyenlerdenim.
bana göre vurmak,o laftan daha kötüdür
kıyaslama yaparsak
peki ben de size bişey sormak istiyorum yıllarca örtülü insanları öcü gibi gösterip
bu ülkede onları 2. sınıf vatandaş muamelesi yapanların uslupları sizin hoşunuza gidiyormuydu?
hemde kapalılar onlara bişey yapmamışken..
çocuğunun askerde yanına giden kapalı teyzeyi tribünden kovan zihniyet için ne düşünüyorsunuz yada?
tamam tesettürlü insanlara öyle yapılması başlı başına bir hata
ama kusura bakmayın da tesettürlü insanları o zamanlar dışladılar diye şimdi intikam mı alınıyor yani
bu mudur?
resmen halkı etiketliyorlar şu bu diye, milletin din duygularını sömürüyorlar siz de ne güzel alet oluyorsunuz
Klavye azizliği midir? Yoksa ?
Önce cevap yazacaktim yazilanlara, sonra insanlarin baktigi pencereyi kendilerinden baska kimsenin genisletemeyecegini düsündüm..
Daha cok kisa zaman önce de Ukrayna halki, ülkelerinde cikarilan kaosa canak tutarak kendi hükümetlerini düsürdüler..
Simdi ise sirtlanlar Ukrayna nin basina toplandi ve topraklarini aralarinda pay etme kavgasi veriyor, hatta neredeyse savas cikacak..
Ne yazik ki küresel gücler Ukrayna halkini bir kukla gibi kullandi!
Simdi ise büyeklere yem olmaktan kurtulamayacaklar..
Asagida ki yaziyi okuyun, daha büyük pencereden bakmaya calisin..
peki ben de size bişey sormak istiyorum yıllarca örtülü insanları öcü gibi gösterip
bu ülkede onları 2. sınıf vatandaş muamelesi yapanların uslupları sizin hoşunuza gidiyormuydu?
hemde kapalılar onlara bişey yapmamışken..
çocuğunun askerde yanına giden kapalı teyzeyi tribünden kovan zihniyet için ne düşünüyorsunuz yada?
Yani başımızdakilerin bize her yaptığı müstehak öyle mi?
Geçmişte yapılanlar bugün yapılanların gerekçesi olamaz.
Erdoğan sempatinizi bir köşeye koyarak aklı selim düşünmek
çok faydalı olacaktır
kusura bakmayın ama o zaman çekilen zorlukları biz biliriz
ve bunları unutmayacağız!!
ben erdoğan sempatizanlığı yapmıyorum..
bu noktaya getiren chp oldu
en başında hiç karşı çıkmasaydı bu ihaleyide erdoğan almasaydı ozaman..
Her iki siyasinin de yaptığı hoş değildir, sizce ananı da al git lafı vurmaktan daha hafif bir hareket midir
Başbakan değil, eşiniz size ananı da al git deseydi veya vursaydı tepki gösterirdiniz, siyasiler eşlerinizden daha mı tolere edilir kişiler?
Siyasilere kızıyordum ama yok kızmayacağım artık, onlara bu hakkı, bize böyle sözler söyleyip üstümüze yürümelerine zemini hazırlayan biziz yahu
kusura bakmayın ama o zaman çekilen zorlukları biz biliriz
ve bunları unutmayacağız!!
ben erdoğan sempatizanlığı yapmıyorum..
bu noktaya getiren chp oldu
en başında hiç karşı çıkmasaydı bu ihaleyide erdoğan almasaydı ozaman..
Bence olayları kıyaslamak yanlış bu konuda mune. Olayları değil makamları karşılaştırırsak daha doğru bence.
Artislik yapma ananı da al git demekle fiziksel olarak öfkeye hakim olamamak ve dönüp vurmak / itmek her neyse aynı şey değil bence . İkisi de doğru değil , ikisi de çirkin ama aynı değil.Eyleme dönüşen şiddet her zaman bir tık öndedir bence.
Ama , asıl mevzu şu ;
Erdoğan o sözü sarfettiğinde o çiftçinin Başbakanı . İster provakatör olduğunu düşünsün , ister birileri tarafından yollandığını , Başbakan olarak daha sağ duyulu dinlemek zorunda . Görev başında sonuçta değil mi ?
Sarıgül ise bir belediye başkan adayı . Henüz sadece aday . Bu öfke kontrolsüzlüğü (ki sadece bu olay değildir , mitinglerinde azar , kıyamet gırla gidiyor) olsa olsa ona seçilmeme olarak geri döner .Olsa olsa kişi tarafından dava edilir falan falan ...
Bu konuda bir de şunu eklemek istiyorum . Forumda bazı konuları daha uzaktan takip ederim . Misal son zamanlardaki yolsuzluk konuları , savunma doğrudan muhalefette yaptı ama , onlarsa çaldı çırptı diye gelince ... Yanlış örnekten örnek olmaz . Eeee onlarda yaptı diyerek sen bu yolsuzluğu kapatamazsın deniyor.
Ama Sarıgül bu hareketi yapınca , eee Başbakan da bunu dedi ya deniyor . İlginç.
Yanlış gerçekten yanlıştır .Kim yapmış olursa olsun . Hem birine burada yanlış yapmış demek onu tercih etmemek anlamına da gelmez . Orası tercih meselesidir ama yanlışa yanlış demek tercih meselesi olmasa keşke .
Dini kullanarak siyaset yapanların,ülkeyi soyup soğana çevirenlerin karşısında değil
de yanındaysanız size söyleyecek hiç bir şey kalmadı zaten
Hee canım o yüzden 12 sene bekledi sonra serbest bıraktı......hu konuda madursan eğer maduriyetini iktidardakilereen soracaksın........sol parti hiçbirzaman iktidar olmsdı
Yoksa sen de çalıyorsa benim paramı çalıyor size ne cilerden misiniz.........
Tamam............şimdi bunların konuyla ne ilgisi var?
alakası yok gerçektan böylemi düşünüyorsunuz
chp çıkıp miting yapmadı mı arkadaşım baş örtüsü serbest kalmasın diye. senelerce onlar yüzünden
anayasadan geçmedi kanun ne diyosun siz neden bahsediyosunuz yaa.......
bu işte iyice çevir kazı yanmasına döndü haa..
ayrıca kimsenin bu ülkeden çaldığı bişey yok!!
Görünmeyecek gibi değil........sakın bu zihniyet çalıyorlar ama biriki kırıntı da bize düşecek zihniyeti olmasınyahu montaj dublaj.. iftira bilmem ne...
hakim değişirip içeriden adam alıyor diyorum! en ufak soygun olayaları bile bu kadar çabuk kapanmaz. Adam dedi tabi konuşurum anında çıkardılar.
oğlunun 7 bin tl ile kurduğu vakfın değeri kaç milyon dolar oldu şu an itibariyle tam bilmiyorum. İşi olsun diye rüşvet vermeyenler gayet güzel bağış yapmışlar. evet rüşveti bitirdiler böyle böyle. Herşey açık açık yapılıyor çünkü bağış adı altında. Listede kimler yok ki....
O sahte bu sahte ergenekon olayında herkes ne kadar da emindi oysaki:)
bu ne aşktır anlamadım. Başbakan halkının kölesi olmalı. Yurt dışında adamın suratına halktan biri pasta atıyor adam bir şey demeden arabasına biniyor. bizde hoşuna gitmese bile bir yol bulup tıkıyor yada korumalarına dövdürüyor. yahu adam size hizmet için gelmiş ülke başına neden padişah muamelesi yapıp ne yapsa doğrudur yolundasınız. Azıcık düşünmez misiniz...
Pkk olaylarına falan girmeyeceğim çok yaram var çok! Açsın bakalım açabildiği kadar.. açılım mış. ah ne güzel kimse ölmüyor. birşey mi istiyorsun? çık daha askerlerini öldür istediğini versinler. oh... ölenlere acıyorum.... Allah rahmet eylesin
topladıkları deprem vergileriyle duble yol yapmış mış :) van depremi oldu da çıktı ortaya.
gişeler için direk geçiş sistemi başından yapılamazmıydı sanıyorsunuz? yokk ama yaparlarmı kaç milyar dolarlar kazandı birileri o ihalelerden. Bizim sokağın kaldırımları bile 1 yılda 3 kere bozulup tekrar yapılmışsa buna şaşırmamak lazım. milleti maffetti zam zam vergi vergi.
Ayrıca bu gülen cemaatiyle çok çok iyilerdi yolları birdi öyleydi böyleydi... şimdi çıkmış onlar öyle böyle diyor başbakan.. eeee önceden böyle değilmiydi bu adam? öküz öldü ortaklık bozuldu tabi.
daha da yazmıcam ama kendimi tutamıyorum.. nasıl göremezsiniz bazı şeyleri.... nasıl...
Allah herkese akıl fikir versin... Hakkımızı yiyenler ne bu dünyada ne öbür dünyada huzura ermesin inşallah.