Sorun akp chp mhp değil weiss sen bunu hala anlayamadın.
Başbakanın üslubuna bir bak bakalım hoşuna gidiyor mu ?
"Bunlar ateist bunlar solcu" deyip milleti ayrıştırmaya çalışması hoşuna gidiyor mu senin ?
Peki çocuğu olmayan birine "Onun çocuğu yok aileden ne anlar o" demesine ne dersin?
Körü körüne bağlanmak yerine sorğulayıcı bir bakış açısıyla olaylara yaklaşmak daha mantıklı
olacaktır
Rusya nin, Suriye deki ic savas nedeni ile akdeniz de bulunan iki savas gemisi Canakkale bogazindan gecerek Karadenize ilerliyor.
Bu arada ABD nin akdenizde bulunan savas gemiside Karadenize dogru yol almaya basladi.
Putin asla KIRIM i birakmayacak.
ABD, Ingiltere ve Almanya ise KIRIM i Rusya ya birakmak istemiyor.
Ya her iki tarafida memnun edecek bir anlasma yapilacak yada hemen burnumuzun dibinde büyük bir savas baslayacak..
Türkiye bu isin neresinde yar alacak peki?
Su an icin Türkiye yi basina sardiklari sorun ile mesgul ediyorlar.
Eger Türkiye secim ve kurulan komplolardan kurtulabilirse bu pastadan payini almayi basaracak.
Zira onlar ne kadar tepinirse tepinsin, Türikiye kilit noktada ve hükümet " siz pastayi aranizda pay edin ben bakarim" demeyecek...
Peki bunca olan olayda olan kime oldu?
Aklini kullanmayan ve küresel güclerin oyuncagi olarak, cikailan kaosu destekleyen Ukraynalilara oldu..
Koas cikarip ülkeyi karistiran Avrupa, Ukrayna hükümetini düsürmeyi basardi, simdi ise Ukrayna nin topraklarini pay etme pesindeler..
Ne yazik!!
Ülkemizde de yapilmak istenenin bu olmasi ve insanlarimizin bunu görememesi ne yazik!! Ne kadar yazik!!!!
peki Mustafa Sarıgül o adamı yumruklamasının savunmasını nasıl yapacaksınız bakalım...
kaç gündür mitingleri iziyorum Erdoğan çıkıyor yaptıklarını anlatıyor şimdi de soruyorum sizlere chp bu ülkeye naptı diyor...
ama kıvırdaroğlu çıkıyor yok kaset yok çaldı kendi attığı yalana kendi inanıyor..
ve gelelim maziyee kılıçdaroğlu chp nin başına da bir kasetle gelmedi mi.. başbakanın demesiyle kaset başkanı..
ama unuttuğu bişey var karşısındaki baykal değil bu sefer ERDOĞAN asla öyle şeyler yapmayan, halkı ve ülkesi için çalışan
kolay lokma olmayacak ERDOĞAN var.. Arkasında da halkı var..
bu ülkede bi dikili ağacı olmayanlar bile olur olmaz laflar söylüyorsa bu ülke için saçını ağartan istediği lafı söyleyebilir!!
Ananın da al git dememiş direk tekme tokat girişmiş di mi
peki Mustafa Sarıgül o adamı yumruklamasının savunmasını nasıl yapacaksınız bakalım...
kaç gündür mitingleri iziyorum Erdoğan çıkıyor yaptıklarını anlatıyor şimdi de soruyorum sizlere chp bu ülkeye naptı diyor...
ama kıvırdaroğlu çıkıyor yok kaset yok çaldı kendi attığı yalana kendi inanıyor..
ve gelelim maziyee kılıçdaroğlu chp nin başına da bir kasetle gelmedi mi.. başbakanın demesiyle kaset başkanı..
ama unuttuğu bişey var karşısındaki baykal değil bu sefer ERDOĞAN asla öyle şeyler yapmayan, halkı ve ülkesi için çalışan
kolay lokma olmayacak ERDOĞAN var.. Arkasında da halkı var..
bu ülkede bi dikili ağacı olmayanlar bile olur olmaz laflar söylüyorsa bu ülke için saçını ağartan istediği lafı söyleyebilir!!
aaa olurmu iyi yapmış diyen bi zihniyet bile var burada
başbakan yapsaydı bu hadiseyi yer yerinden oynardı
yıllardır ağızlarından düşmedi ananıda al git lafı
bakalım buna ne tepki verecekler
ananıda al git demiş,sarıgül gibi vurmamış ya
Her iki siyasinin de yaptığı hoş değildir, sizce ananı da al git lafı vurmaktan daha hafif bir hareket midir
Başbakan değil, eşiniz size ananı da al git deseydi veya vursaydı tepki gösterirdiniz, siyasiler eşlerinizden daha mı tolere edilir kişiler?
Siyasilere kızıyordum ama yok kızmayacağım artık, onlara bu hakkı, bize böyle sözler söyleyip üstümüze yürümelerine zemini hazırlayan biziz yahu
iyide ben başbakanın söylediği sözü evet iyi yapmış demedimki
şiddet çokmu güzel peki,bence iki harekette güzel değil
yazımda başbakan bu konuda iyi yapmış demişmiyimki,eşleri karıştırdınız konuya?
ama burada birisi iyi yapmış diye bir yorumda bulundu
demekki gözünüzden kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?