Sarıgül Başbakan Erdoğan'ı eleştirince yuhalandı

• Konu Sahibi Konu Sahibi weiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
Mustafa Sarıgül, konuşma yapmak için çıktığı kürsüde Erdoğan'ı eleştirince beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Feshane'de 'Trabzon Günleri'ne katılan Mustafa Sarıgül, AK Parti ve Başbakan Erdoğan'ı eleştirmeye başlayınca salonda bulunan dinleyiciler tarafından sözü kesilerek protesto edildi.

[h=4]SARIGÜL FESHANE'Yİ TERK ETTİ[/h] Salon "Recep Tayyip Erdoğan" sloganlarıyla inlerken, yuhalama sesleri yükseldi. Konuşmasına devam edemeyen Sarıgül, Feshane’yi terk etmek zorunda kaldı.

Haberin videosu..

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/sarigul-basbakan-erdogan-i-elestirince-yuhalandi

Acik ve net söyleyeyim, Muhalefet projelerini anlatip, halka, daha umutlu, güvenli, istikrarli, hizmet dolu bir gelecek saglayacaklarini söz ve projeleri ile ortaya koymadigi sürece hep darbelerle, komplolarla, kasetlerle iktidara getirilmeyi bekleyecek, secilen degil kirli oyunlarla iktidara getirilmeye calisilan parti olmaktan kurtulamayacak..
Bugünlerde en cok sarildiklari sey yayinlanan kasetler sunlar bunlar..
Yahu madem 17 aralikta dinlemisler bunu, neden 3 aya yakin süredir beklemislerde yayinlamamislar:))
Yakinda Türkiye de ki komplo kurucularini ve yardakcilarini kasip kavuracak firtinanin ugultusu duyulmaya baslayinca mi akillarina gelmis bu kasetler?
Ayrica baya da bir saf adammis bu basbakan:))
Konusmaya bak
Basbakan: oglum dinleniyoruz..
Oglu: ne yapayim baba..
Basbakan: caldigimiz paralari sifirla:))))

Dinleniyoruz, caldiklarimizi sifirla :))))
Saka gibi ya.
Ciner in sahibi " tehditlere boyun egmeyecegim" dedi diye adamin özel hayatini yayinliyorlar akillarinca kücük düsürüp sindireceklerini saniyorlar.
Iste hep bu yüzden kaybetmeye mahkumsunuz, bu yaptiklariniz yüzünden asla muktedir olamiyorsunuz...
Bu halkin kumpaslara, komplolara, tuzaklara karni doydu..

Hani Menderes i asacaklari zamanda " 12 ucak dolusu altin ve mücevherle kacarken yakalandi" demislermisya:))))
Oysaki oy verdikleri parti yüzünden halki asagilamayi biraksalar, iktidari düsürmek icin " saldiracagiz düsürecegiz" misali, tuzak komplo islerini biraksalar, halka deger verip, hizmet vaadetseler, belki sanslari olurdu..

Halkin en ufak elestirisine saldiriyla karsilik veren bi hukumetimiz varken ona oy veren insanlarinda elestiriye bu sekilde karsilik vermelerine hic sasirmadim. Soyuyosa beni soyuyor diyen bir zihniyetten baska turlusu beklenmezdi. Bir siyasetci gelir bir siyasrtci gider Sultan Suleymana kalmamis kimseye kalmaz ancak biz bu memlekette yasayanlar olarak birilerini pohpohlamaya devam ettigimiz muddetce bir adim ileri gidemeyiz.

Belkide insanlarin sinirlendikleri sey, Basbakanin elestirilmesi degil, Basbakani yolsuzlukla suclayarak elestiren kisinin hakkinda hazirlanmis, yolsuzluk ve rüsvet dosyasi olmasidir:))

Ayrica ben su andaki ortama gercek manada gülüyorum..
Cemaatin yargi ve polisin icine cöreklendigi herkes tarafindan kabul edilen bir gercek..
Yani yargida kendilerinden olmayani dislamislar adamlar yargiyi ele gecirmis..
Ama nasil oluyorsa ne idügü belirsiz bir internet hesabindan hergün yeni bir kaset yayinlaniyor, sonra muhalefet bu kasetlere sarilip, bagiriyorda bagiriyor, arkasindan bu paralel yapinin TV ve gazeteleri sanki bütün bu olanlarla kendilerinin alakasi yokmusta, bütün bu kasetleri ortaya atan muhalefetmis gibi haber yapiyor:))

Yani adamlar internet üzerinden bir yalan atiyor, muhalefet bu yalani aliyor ele düsüyor yola, sonrada adamlar muhafet üzerinden bu montaj kasetleri haber yapiyor:))

Birileri birilerini fena kullaniyor:))
Zira bu kasetler montaj, bu yüzdende bu kasetlerin montaj oldugu ortaya cikinca kendileri suclanmamak icin, birilerini kullaniyorlar:))

Aydinlik gazetesi yazarlarindan olan ve Ak partiye ve hükümete sonuna adar karsi olan Mehmet Farac bile söyle diyor " Bu ses kaydı farklı ortamlarda elde edilmiş, taklitle de desteklenmiş bir kurgu, Anlı şanlı gazeteciler atom bombası diye ses kaydının üzerine atladılar. Erdogan kasette hem dinleniyoruz diyor hemde oglum paralari sifirla diyor, bu düpedüz tiyatro, Ak parti karsitligina sonuna kadar tamam ama bu kasetlerin inandiriciligi yok. AKP ile demokrasi icerisinde mücadele edilmeli, kara propaganda ile degil"

AKP ye sonuna kadar karsi olan ama mantik cercevesinde düsünen kisilerin bile inanmadigi bir olaya muhalefetin SIKI SIKIYA sarilmasi cok komik..

http://www.egemetropolgazetesi.com/haber/aydinlik-kose-yazari-bile-montaj-dedi-12467.html

Son düzenleme:
bu kaset montaj veya değil tek bir sorum var sizce çalmıyorlar mı ??

Demokratik ülkeyiz isteyen istediğini yuhalayabilir:))))

Yıllarca ticaretle veya siyasetle uğraşıp şu villalardan bir tanesine bile sahip olamayan
insanlar varken gören gözün şunu bir sorgulaması lazım.Görünen 1000/1 bu örnek.

1950 leri ısıtıp ısıtıp önümüze koyma.Hepsinin açıklamaları daha önce yapıldı günümüze gel.

Not.Başka yazılarında nazikçe yaptığın buradaki paylaşımlara,yazdıklarınıza dikkat edin
hepsi suç minvalinde uyarın için teşekkürler.Yalnız dikkat edin aynı şeyler sizin içinde geçerli.
Haa benim arkamda yargı elinde olan güç var dersen keser döner sap döner.

Son düzenleme:
Sorun akp chp mhp değil weiss sen bunu hala anlayamadın.
Başbakanın üslubuna bir bak bakalım hoşuna gidiyor mu ?
"Bunlar ateist bunlar solcu" deyip milleti ayrıştırmaya çalışması hoşuna gidiyor mu senin ?
Peki çocuğu olmayan birine "Onun çocuğu yok aileden ne anlar o" demesine ne dersin?
Körü körüne bağlanmak yerine sorğulayıcı bir bakış açısıyla olaylara yaklaşmak daha mantıklı
olacaktır

Mustafa Sarıgülü kınıyorum. Insan bi ananizi da alin gidin der. Çok büyük terbiyesizlik ! Yapmış deneyerek.

Bir de Su cemaat emniyet ve yargıya çöreklenmiş demiyorlar mi insan hayret ediyor. O çöreklenmeyi bizzat başbakan saglamisken bir de. Hayret etmemek elde değil ki.

Şimdi bunlara montaj dublaj diyenler ergenekon ve balyozda düzmece olduğu kanıtlanmis delillere rağmen hakka hukuka uygun davalar diyerek adalet yerini buldu diyorlardı. Işte bu kadar da iki yüzlüler.

Valla kayitlarin montaj olup olmamasi gercekleri degistirmiyor kanimca ayakkabi kutulari var mi var, kasalar var mi var, gemicikler varmi var villaciklarda var elbet sarigulun yolsuzluk dosyalarida var hepsi yargilansin ve cezasini bulsun o vakit. Adalet savcilarin yerlerini degistirerek, emniyet mensuplarini gorev yerlerini degistirerek gelmez malesef. Ne iktidari ne muhalefeti nede sesini cikartmayan halki alkislaysmiyorum ne yazikki..

peki Mustafa Sarıgül o adamı yumruklamasının savunmasını nasıl yapacaksınız bakalım...
kaç gündür mitingleri iziyorum Erdoğan çıkıyor yaptıklarını anlatıyor şimdi de soruyorum sizlere chp bu ülkeye naptı diyor...
ama kıvırdaroğlu çıkıyor yok kaset yok çaldı kendi attığı yalana kendi inanıyor..

ve gelelim maziyee kılıçdaroğlu chp nin başına da bir kasetle gelmedi mi.. başbakanın demesiyle kaset başkanı..
ama unuttuğu bişey var karşısındaki baykal değil bu sefer ERDOĞAN asla öyle şeyler yapmayan, halkı ve ülkesi için çalışan
kolay lokma olmayacak ERDOĞAN var.. Arkasında da halkı var..

bu ülkede bi dikili ağacı olmayanlar bile olur olmaz laflar söylüyorsa bu ülke için saçını ağartan istediği lafı söyleyebilir!!

peki ben de size bişey sormak istiyorum yıllarca örtülü insanları öcü gibi gösterip
bu ülkede onları 2. sınıf vatandaş muamelesi yapanların uslupları sizin hoşunuza gidiyormuydu?
hemde kapalılar onlara bişey yapmamışken..
çocuğunun askerde yanına giden kapalı teyzeyi tribünden kovan zihniyet için ne düşünüyorsunuz yada?

Önce cevap yazacaktim yazilanlara, sonra insanlarin baktigi pencereyi kendilerinden baska kimsenin genisletemeyecegini düsündüm..

Daha cok kisa zaman önce de Ukrayna halki, ülkelerinde cikarilan kaosa canak tutarak kendi hükümetlerini düsürdüler..

Simdi ise sirtlanlar Ukrayna nin basina toplandi ve topraklarini aralarinda pay etme kavgasi veriyor, hatta neredeyse savas cikacak..

Ne yazik ki küresel gücler Ukrayna halkini bir kukla gibi kullandi!

Simdi ise büyeklere yem olmaktan kurtulamayacaklar..

Asagida ki yaziyi okuyun, daha büyük pencereden bakmaya calisin..

Son düzenleme:
Ananın da al git dememiş direk tekme tokat girişmiş di mi

Ananın da al git dememiş direk tekme tokat girişmiş di mi

aaa olurmu iyi yapmış diyen bi zihniyet bile var burada
başbakan yapsaydı bu hadiseyi yer yerinden oynardı
yıllardır ağızlarından düşmedi ananıda al git lafı
bakalım buna ne tepki verecekler
ananıda al git demiş,sarıgül gibi vurmamış ya

Çok afedersiniz ama aynı şeyin laciverti diye bi laf var...RTE çalıyosa Sarıgül çalmıyo mu sanki? adam 98 de kredi çekip ödememiş tüm mal varlığına el konmuş.Sarıgül'ün RTE den farklı bi adam olduğunu düşünmüyorum açıkçası...Daha tehlikeli de denebilir...

Klavye azizliği midir? Yoksa ?

Her iki siyasinin de yaptığı hoş değildir, sizce ananı da al git lafı vurmaktan daha hafif bir hareket midir
Başbakan değil, eşiniz size ananı da al git deseydi veya vursaydı tepki gösterirdiniz, siyasiler eşlerinizden daha mı tolere edilir kişiler?

Siyasilere kızıyordum ama yok kızmayacağım artık, onlara bu hakkı, bize böyle sözler söyleyip üstümüze yürümelerine zemini hazırlayan biziz yahu

iyide ben başbakanın söylediği sözü evet iyi yapmış demedimki
şiddet çokmu güzel peki,bence iki harekette güzel değil
yazımda başbakan bu konuda iyi yapmış demişmiyimki,eşleri karıştırdınız konuya?
ama burada birisi iyi yapmış diye bir yorumda bulundu
demekki gözünüzden kaçmış

Yorumunuzdaki son cümlenizi okursanız, farkındaysanız ben her iki durumu da tasvip etmeyenlerdenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…