- 18 Ocak 2022
- 4
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi ayseeee779
-
Bol bol su iç en güel ilaç en az 3 litere içKızlar selam benim uzun süredir yeşil sarı akıntım var ama kaşıntı, yanma yok. Muayene oldum doktor enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük antibiyotik verdi kullandım fakat geçmedi. Şimdi de randevu bulamıyorum kaldım böyleneden böyle sizce?
Soğan kürü yapmaya başladımBol bol su iç en güel ilaç en az 3 litere iç
İnşallah geçer canımSoğan kürü yapmaya başladım
doktorunuza danısın bazı eczaneler gecmeyen akıntılar ıcın doktor bılgısı dahılınde boraks diye bır sey hazırlıyor fıtıl gıbı kullanıyorsunuzKızlar selam benim uzun süredir yeşil sarı akıntım var ama kaşıntı, yanma yok. Muayene oldum doktor enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük antibiyotik verdi kullandım fakat geçmedi. Şimdi de randevu bulamıyorum kaldım böyleneden böyle sizce?
Reçetesiz alabiliyor muyum acaba yada bildiginiz recetesiz antibiyotikler var mıdoktorunuza danısın bazı eczaneler gecmeyen akıntılar ıcın doktor bılgısı dahılınde boraks diye bır sey hazırlıyor fıtıl gıbı kullanıyorsunuz
Reçetesiz alabiliyor muyum acaba yada bildiginiz recetesiz antibiyotikler var mı
Yeşil sarı akıntı trichomonas vaginalis belirtilerinden biri. Siz randevu bulana kadar bol su için. Kefir, yoğurt gibi probiyotik içeren besinler tüketin. Her gün iç çamaşırınızı değiştirin. Pamuklu iç çamaşırı tercih edin ve yüksek ısıda ütüleyin. Randevu bulur bulmaz da tekrar doktora gidin. Geçmiş olsun.Kızlar selam benim uzun süredir yeşil sarı akıntım var ama kaşıntı, yanma yok. Muayene oldum doktor enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük antibiyotik verdi kullandım fakat geçmedi. Şimdi de randevu bulamıyorum kaldım böyleneden böyle sizce?
Cok teşekkür ederimmmYeşil sarı akıntı trichomonas vaginalis belirtilerinden biri. Siz randevu bulana kadar bol su için. Kefir, yoğurt gibi probiyotik içeren besinler tüketin. Her gün iç çamaşırınızı değiştirin. Pamuklu iç çamaşırı tercih edin ve yüksek ısıda ütüleyin. Randevu bulur bulmaz da tekrar doktora gidin. Geçmiş olsun.
Rica ederimCok teşekkür ederimmm
Merhaba ben de ayni dertten muzdaribim. Iki kere antibiyotik ictim gecmedi. Son tedavide gecer gibi oldu yine basladi. Acaba sizde son durum nedir?Kızlar selam benim uzun süredir yeşil sarı akıntım var ama kaşıntı, yanma yok. Muayene oldum doktor enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük antibiyotik verdi kullandım fakat geçmedi. Şimdi de randevu bulamıyorum kaldım böyleneden böyle sizce?
Merhaba bende ayni durumdayim siz cozum bulabildiniz mi ben esimle beraber tedavi gordum ama fitil kullanmaya basladim adet gordum adetim bitince basladim bugun sonuncuyu koydum ama gecmedi yesil akintimvar aylardirKızlar selam benim uzun süredir yeşil sarı akıntım var ama kaşıntı, yanma yok. Muayene oldum doktor enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük antibiyotik verdi kullandım fakat geçmedi. Şimdi de randevu bulamıyorum kaldım böyleneden böyle sizce?
Merhaba bende geçen hafta gittim akıntı şikayetiyle size ne tür enfeksiyon var denildi bende de kaşıntı yok sadece akıntım var sarı renginde ve çok yoğun hangi ilaçları yazdı size bana. Flagy ve mixovulKızlar selam benim uzun süredir yeşil sarı akıntım var ama kaşıntı, yanma yok. Muayene oldum doktor enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük antibiyotik verdi kullandım fakat geçmedi. Şimdi de randevu bulamıyorum kaldım böyleneden böyle sizce?
Akıntı dışında herhangi bir belirtiniz var mıydı?Merhaba bende geçen hafta gittim akıntı şikayetiyle size ne tür enfeksiyon var denildi bende de kaşıntı yok sadece akıntım var sarı renginde ve çok yoğun hangi ilaçları yazdı size bana. Flagy ve mixovul
Hayır zaten akıntının rengi sarıya döndüğü için gittim doktoraAkıntı dışında herhangi bir belirtiniz var mıydı?
Bende yeşil akıntı şikayetiyle gittim bir tozlu ilaç yazdı üriner sistem için. Tek doz.Hayır zaten akıntının rengi sarıya döndüğü için gittim doktora
Monurol muBende yeşil akıntı şikayetiyle gittim bir tozlu ilaç yazdı üriner sistem için. Tek doz.
Bide 10 günlük antibiyotik tedavisi ilaç yazdı. Son günümdeyim. Akıntı geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?