• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı yeşil akıntı

Bende yeşil akıntı şikayetiyle gittim bir tozlu ilaç yazdı üriner sistem için. Tek doz.
Bide 10 günlük antibiyotik tedavisi ilaç yazdı. Son günümdeyim. Akıntı geçti.
Ben fitili kullandigimdan beri akıntım daha da çok sordum forumda içini temizlediği için akıntın çoğalmış dediler bilmiyorum

Ben fitili kullandigimdan beri akıntım daha da çok sordum forumda içini temizlediği için akıntın çoğalmış dediler bilmiyorum
Monurol değil, c…ks diye bir ilaç. Yazmak yasak, fitil kullanmadım. Akıntım yoğun ve yeşilimsiydi geçti. Birde feci kasık ağrılarım oluyordu. Sizin oluyor muydu?

Merhaba kızlar bende de sarı koyu kokusuz akıntı var doktora randevu bulamadığım için gidemiyorum bazen akıntı gelmiyor ama kaşıntı ve yanma var. forumu okudum herkeste tekrarlamış hayatım doktorlarda geçti bide bunun için de gitmek istemiyorum çok can sıkıcı bir durum siz de yaşadıklarınızı yazarsanız bir nebze içim rahatlar 🙏

Merhaba kızlar bende de sarı koyu kokusuz akıntı var doktora randevu bulamadığım için gidemiyorum bazen akıntı gelmiyor ama kaşıntı ve yanma var. forumu okudum herkeste tekrarlamış hayatım doktorlarda geçti bide bunun için de gitmek istemiyorum çok can sıkıcı bir durum siz de yaşadıklarınızı yazarsanız bir nebze içim rahatlar 🙏
Gitmeniz gerek doktora

Back