Saç Rengi ve Saç Boyama sarı yakışırmııı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gisseemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım degısıklık falan yapamıcam ben tesekkur ederım cnm cok kararsız kaldım ama

bencede saçların çok güzel sakın röfle yaptırıp yıpratma çünkü röfle koyu renk saçlarda sürekli dip boya ve cila gerektiriyor buda saçı yıpratıyor.ben 3 sene röfle yaptırdım saçlarımın yarısı gitti şimdi kendi rengine boyattım sürekli bakım yapıyorum.çok yaptırmak istiyorsan iyi bir kuaför şart bazı kuaförler oryali fazla koyup hemen açolsın derken saçı yakıyorlar.benim kuaförüm iyiydi ama yinede son röflede artık sürekli açılmaktan yandı koptu saçlarım saman gibi oldu resmen.ayrıca sana kızıl gölge aralara çok az 5-6 paket daha çok yakışır gibi geldi bana...

Kesinlikle dokunma sacları rengı ve doğallığı cok hoş..
bır ıkı sarıyla bıle bu guzelliği bozarsın tatlım... ı ıhh.. :1no2:

bencede böyle çok hoşsun,.çok doğal bi güzelliğin var,hiç boyama canım
sarıyı bende severim ama herkese gitmiyor işteyerimseniben

canım kendi saç rengin o kadar hoş ki, maşallah kendin de çok güzelsin. şimdi hevesle bişey yaparsın, sonra dönüşü çok zor olur. hele ki röfle, bi süre sonra dipleri gelcek, tekrar yaptırdıkça saçlar yıprancak, sonra gelsin pişmanlıklar. sen hele az daha bekle, bikaç sene daha geçsin gölge attırırsın hala değişiklik istiyosan, hem daha doğal olur hem de röfle gibi yıpratmaz ve yaşlı göstermez.

canım sımdıden sacını kımyasallara yem etme bence sacın guzel.ıllakı ıstersen de uclarına at.

bence de saçların güzel tabiiki de sende güzelsin, sarıya merakınıda uçlarına atarak giderebilirsin, en güzeli doğal halin,sevgiler..

hepinize cok tesekkur ederım en ıyısı bıkac sene daha boyayla tanıstırmıyım saclarımı

Saç rengin koyu sarı attırma bence daha kızıl ara ara balyaj atabilirsin.saç rengi koyu olanlarda sarı yakışmıyor.Sarı en çok çocukluğunda sarı olanlara yakışıyor.hemde sarı insanı daha oldun gösterdiğinden seni böyle genç gördüm çıtı pıtı biraz daha düşün bence.ama kızıl ada patlıcan moru balyaj düşünebilirsin.ama bu sarı olmasın benim düşüncem bu.

saçların çookk güzelll maşallah diyelimböle çok masum ve güzelsin bence hiç elleme
bende sarışınım muhakkakki yakışır ama bi iki sene daha bekle çok masum ve çok doğalsın yazık günah saçlarına ilerde dip boyadan bıktığında yeniden kendi rengine dönmek isticeksin:1rolleyes:emin ol ki bıkıcaksın dip boyadan
ama yakışıra.sbiraz daha sabret derim ben

tesekkur ederım..kızıl falan hıc dusunmuyorum boyatırsam sarı olur sadece

cnm ne kadar hoş ve durusun bence yakışır sarışınlık sana gözlerin de mavi. sarı saça mavi göz harika oluyor. ama bu şekilde çok doğal bi güzelliğin var. Canın istiosa yaptır bence içinde kalmasın nooolucak ki. Ama şuna dikkat et röflede kendi saç rengin az kalsın yani geniş geniş bırakmasınlar birde siyah saçlısın benim siyah saçlı arkadaşlarım saçlarını kırdırıolar yani saçlarının rengini açtıktan sora hepsini yine orielimsi bişey sürüp kırıolar rengini ve o siyah yerlerde açılıo bölece saçın siyah beyaz gibi ya da yaşilimsi durmuo. Ve yine açtırırken platine yakın bebek sarısına yakın açtır bence. Ben şahsen karemelimsi, altın rengi gibi tonlarda beğeniorum ve yakışır die düşünüorum. Buarada kuaförünü iyi araştır güzel röfle yapan kuaför pek yok mesela bende bu yaz yaptırmak istiorum ama kuaför bulamıorum. birinin saçını beğenip peşine takılıcam bu gidişle.

Aman offf ne saçmalamışım karemelimsi ya da altın tonlarda röfle beğenmiorum ve yakışıcağını da düşünmüorum öle yani.

bence sac rengın cok guzel gozlerınıde on plana cıkarmıs.

orielden cok korkuyorum yoksa hic dusunmezdım

orielsiz saç rengini açman mümkün diil birde siyah saçlısın sende bekletirler bayaaa. mesela ben kumralım hemen açılıodu saçımın rengi

iste bende oyuzden bukadar dusunuyorum..dırek sıyah degıl saclarım koyu kahve ama acılması zor tabı..

canım uçlara yaptır bişey kaybetmezsin hoş bu renkte çok güzel duruyo ama değişiklik istersen uçlar iyi fikiir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…