• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı yakışırmııı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gisseemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iste bende oyuzden bukadar dusunuyorum..dırek sıyah degıl saclarım koyu kahve ama acılması zor tabı..

kesin denemek istiorum bu rengi elbet bi gün deniicem diosan yaptır ama eğer çok kararsızsanda yaptırma yakışma konusunda sorun yaşıııcanı zannetmem ne biliim seni sarı hayal edebiliorum yani yakışır bence. Ama kesin karar al çünk sarı büyük deişikliktir hele siyah saçtan sora garipseyebilirsin biraz yüzü soldurur çünkü.

makyajı severım bol bol allık surebılırım:D tek korkum saclarımın asırı yıpranması ıstee:( bıde duyuyorum yananları kopanları falan :(

hımm bak şimdi o konuya gelince çok iyi kuaförler zaten yakmaz ama bazen yıllardır gittiiim kuafördü saçımı yaktı diende vardır. ama bu senin kendi saçın dimi işlem yok iyi de bi kuaföre gidersen yakmazlar emin ol. Bide o yakma olayı genel deil istisnai yani bazen bayanlar çok ısrarcı oluo üst üste üst üste açtırıolar ya da boyuyolar 1 ay sonra yaptırsa saçına zarar vermiicek bi işlemi dayanamayıp hemen yaptırıolar saçları ölüo tabi okadar işlemden sora. ama sen öle yapmııcaksın ki dediiim gibi istediiini iyi ifade et mesela altın tonlarında yaparlarsa ve beenmedim diip tekrar açtırmaya kalkarsan tabiki saçın zorlanır 1 seferde hallet yani. Ama şunu da söliim saç yıpranıo kesinlikle ama dıştan belli olmuo yani dıştan kötü durmuo ama anlıosun sen. Birde fönsüz bazı bayanlarda çok kötü duruo çünkü röfle ya fönsüzken sarılar sönük kalıo ondan. Ama fön çekilince sarılar tam bi bütünlük ve pürüzsüzlük kazanıo.

Bence güzelim saçlarını mahvetme. Çok pişman olursun. Bence de çıtçıt al tak değişiklik olsun ama boya saçını yıprattığına değmiyor. Bunu neredeyse bukalemun kadar renk değiştirmiş bi zat olarak söylüyorum.

çok güzel çok doğalsın canım ya.şimdi o kadar modaki doğallık farkındaysan herkez senin gibi kahküllü ve doğal saç rengindeler.boyuda çok güzel saçlarının millet ya kaynak yapıyo yada çıtçıtlı saç takıyo.yani sen moda bi saçı berbat etmeye çalışıyosun.tabi bu beniim fikrim.saygı duyarsan.ben çok beğendim seni pırıl pırılsın

sanırım bıkerede ıstedıgımı elde edrsem sorun olmcak..cok tesekkur ederım layyza..ıyıce dusunup karar verıyım sonra degıstrmek zorunda kalmıyım..

çok güzel çok doğalsın canım ya.şimdi o kadar modaki doğallık farkındaysan herkez senin gibi kahküllü ve doğal saç rengindeler.boyuda çok güzel saçlarının millet ya kaynak yapıyo yada çıtçıtlı saç takıyo.yani sen moda bi saçı berbat etmeye çalışıyosun.tabi bu beniim fikrim.saygı duyarsan.ben çok beğendim seni pırıl pırılsın
tesekkur ederım ama sarı hevesı ıste smdı ertelesem sonra yıne denemek ıstıcemm(:

tatlım bi sarışın olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum
evet çok hoş gözüküyor çok alımlı gözüküyor ama yalnızca bakımlı olduğu zaman
fönsüzken çalı süpürgesi gibi gözüküyor resmen çünkü sarı çok fena saçı yıpratıyor
bebekler kadar güzelsin sakın yıpratma o güzelim saçlarını
eğer seninkide bizler gibi sarıya meraksa sarı postişler alıp takabilirsin saçını
hem hevesini alırsın hemde sıkılınca çıkarır atarsın
ama baktın çok beğendin yok illa ki sarışın olacağım dersen o zaman boyatırsın
ufacık bir abla tavsiyesi sana yerimseniben

hımmmmmmsenağlama tesekur ederım..

Son düzenleyen: Moderatör:
sarıdan vazgectim küllü kumral nasıl olurki?
images
cok hosuma gıttı bu renk ne dusunuyosunuz?sımdıden tesekkurler

Bence saç rengin çok güzel gözlerini de ortaya çıkarmış
sarı daha büyük ve soluk gösterecektir
sürekli makyaj yapabilirim diyorsan saç rengini açtır
ama saçların yıpranacak ve kendi rengine dönmek için uğraşacaksın fakat merak ediyorsan eğer önce loreal amonyaksız casting colour ile boya
hem ona göre karar verirsin rengine
röfle yaptırırsan saçların yıpranır beğenmezsen boyatırsın daha kötü olur o yüzden çok istiyorsan dediğim boya ile boyamanı tavsiye ederim

tesekkur ederım bende küllü kumralı dusunuorum sımdı acaba onu dogal boyayla yapabılırlermı orialsiz?

Cnm ne yaparsan yap ama sakın evde kendin kalkışma sora oturur aaaalrsın. Oralarda kaliteli olduu konusunda emin olduun bi kuaföre git yaptır. O tip tonları çok zevkli kuaförler tutturabiliolar yoksa ne sarı ne kumral garip bişii olur. Aynı resmi 1 den fazla kuaföre göster ve sor bunu yapmak için naapıcaksınız hepsi ayrı bişii atıp tutucaktır

canım casting colorun renkleri küllü ton çıkarmıo, sakın deneme bile, ayrıca saç rengini peroksitle açtığı için buzağı sarısı oluo dipleri, gerçekten felaket. sonunda böyle kızıla dönük, ışık altında bakır, normalde kim bilir ne renk olacak bi saçın olur. deneme bile! nasıl bu kadar emin olabileceğimi düşünürsen söliim, casting color'un 700 numarasını denedim, sonuç tam tarif ettiğim gibi, Allahtan benim saç rengime yakın bi ton,sende nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. o rengi ancak kuaförler yapabilir, evde asla olmaz çünkü tek renk değil, gölgeli. ha diyelim yaptırdın, ama1 ay sonra dipten kara kara çıkcak kendi saçların, sürekli dipboya yaptırabilcek misin? emin ol çoook pişman olursun. ille de saçınla oynamak istiosan bakım yap, rahatlarsın hem de saçın için daha yararlı bişey yapmış olursun

yok kendım denemeyı dusunmuyorum zaten ıyı bı kuafor bulcam renge karar verebılrsem tabı

Back