Saç Rengi ve Saç Boyama sarı yakışırmııı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gisseemm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gisseemm

Ziyaretçi
sarıdan vazgectım küllü kumralı dusunuyorum...?

Son düzenleyen: Moderatör:
yazını görmeden uçlarına attırsan daha iyi olur diye içimden geçirdim
sende zaten öyle düşünüyomuşsun kaydirigubbakcemile3
bence gayet yakışır ama kendi saç renginde çok yakışmıs çok güzel
bir mahsuru yoksa yaşını öğrenebilirmiyim

bence hiç elleme cnm saçın rengi çok hoş amma bi değişiklik olsun diyosan uçlarına saçının 1-2 ton açığını attırabilirsin

18 yasındayım..sarıya merak sardım ıste gercı degısıklık ıstıyorum golge falanda dusunuyorum ama tekrar tekrar boyatmak ıstemıyorum

tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım aralara attırsam cok renk farkı olmazmı baya koyu cunku saclarım

evet bencede kahkül ve saç uçları olabilir ama iyi bi kuaföre git mahvetmesinler saçı

bence sarı cıt cıt al arkalara aralara tak bırkaç tane daha. saçını yıpratmamış olursun. kendi saç rengimde koyu dıyorsun ama koyu durmuyor fotoda.

kullumangocuum sana bı soru sormak ıstıorum sacımla ılgılı

koyu kahverengı ıste cnm ..cıt cıtıda dusundum ama dogal olsun ıstıyorum

bende sarı evenlerdenım evde yapmak ıstıorum sole koyu sarı tonları sacım acık kahve tonları ama aralarda kızıllık var nasıl kapatırım bunu ıkı uc renk olmasından korkuorum

sakın dokunma..... o kadar güzel ki ,saçının rengi ve yüzünle uyumu.saçının koyuluğuyla ,gözlerinin açık rengi arasındaki kontrastlık ,çok hoş durmuş...

Son düzenleyen: Moderatör:
oylemı dıyosun sımdı gercekten karıstı kafam

evet okudum cvbını beklıorum buna cok ıhtıyacım var 1 nısanda evlılık yıldonumumuz suprız yapmak ıstıorum

Yavyum mannak mısın :1shok: Bu süper saçları ucuna,önüne,arkasına sarı atarak harcama sakın!!! Çok özeniyorsan sen bilirsin.Ama sarıya dönen biri olarak konuşuyorum; sarı saçları yıpratıyor.Fönsüz hiçbirşeye benzemiyor sarı saç.4 sene kullandım.Ama şimdi siyah saçlarım ve hem bakımı kolay,hem de boyası uzun süre dayanıyor şakkıdı
Saçların çok güsel, sakın elleme emi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…