• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçn ustune sıyah tutarmı evde boyuyacam

sultang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
310
11
118
turuncuya donuk sarı saçlarımı sıyah yada kestane yapmak ıstıyorum bugun sarıya boyadım ama turuncu gıbı oldu kac gun sonra tekrar boyayabılırım bılen varmı bıde sıyah tutarmı yada kahverengı

evde boyanan boyalarla boyamanın saçı yıpratma gibi bişeyi yoktur..renk açıcı kullanıp, saç rengini açmadıktan sonra..
2-3 gün sonra boya istersen 2-3 saat sonra boya farketmez..
dediğin saç rengindeki turunculuğu kapatmak istersen küllü kahve filan boyamalısın..

siyah her renge tutar helede sarıysa. ama siyahsa sarı tutmaz öyle bişey işte :)
ister şimdi boya ister 1 ay sonra boya bişey değişcegini sanmıyorum... ben 1 ay içinde 4kere saçımı boyamıştım bayağı yıpranmıştı. ama ciddi renk değişimi değildi hep kahvenin tonlarıydı işte... ama çok koyu saç fazla yıpratmıyor bildiğim kadarıyla.

benimde saçım dipler turuncu gibiydi uçlarda sarıydı platine yakın evde siyaha boyadık çok güzel tuttu simsiyah oldu ama sonra tekrar sarıya dönmek istedim saçlarım yandı tekrar dönmek istemeyeceksen yap sonra dönmek çok zor oluyor bence en az 20 gün falanda bekle

tutar, hem de nasıl tutar :14: akmak bilmez söyliyim...siyah çok inatçı bir renktir, 1 sene de geçse tonu biraz açılsa bile o koyuluk kalır

tutar tabiki..ama bence siyah yapma..vazgeçmek istersen çok zor olur,saçların mahvolur..kahve tonları yada küllü tonlar yapabilirsin turunculuğu kapatmak istiyorsan..

bncede kesinlikle siyah yapmaa :/ kahve falan yapp actrmk istersin actırmzsın yıpranr sacınn :20: hem siyah sac sert bi ifade katıyo insann yüzüne.. :50: :50:

turuncuya donuk sarı saçlarımı sıyah yada kestane yapmak ıstıyorum bugun sarıya boyadım ama turuncu gıbı oldu kac gun sonra tekrar boyayabılırım bılen varmı bıde sıyah tutarmı yada kahverengı

aşamalı olarak koyu tonlara geçseniz çok daha mantıklı olur...önce koyu küllü kumral veyahut koyu kestane yada kahve tonlarını deneyin..direkt siyaha geçerseniz gözünüze çok garip gelecektir ve pişman olma olasılığınız çok yüksek..... bu istatistiklerle kanıtlanmış bir kuaförler odası bulgusu:55:her boyama arası süresi ortalama 1,5 ay olmalıdır saç rutininde...

cnmmm siyah yapma pişman olursunnn küllü kumral yap turunculuk baya kapanır..ama 2-3 kez boyarsan daha iyi kapannır..ondan siyah yapıp pişman olacagına önce bunu denee begenmessen koyultursun:)

merak etme canım siyah herşeyin üzerine tutar :) ama sen emin misin siyah yapmak istediğine pişman olursan dönüşü çok zor çünkü

sagolun arkadaslar cevap yazmaya fırsatım olmadı kolestonun kestane rengıne boyadım kapandı guzel gorunuyor mecburen 1 gun arayla boyadım saclarım bıraz sertlestı ama o sekıldede kalamazdım yanı

Ben de kumral saçıma iki kutu siyah boyayı boca etmiştim, şimsi yer yer sarılıklar çıkıyor. Güneşte saçlarım kızıl-siyah oluyor. Ben memnunum pişman olmadım ama tekrar siyaha boyamayı da düşünmüyorum. Kendi rengime dönmek istediğim için komple siyaha boyadım şimdi diplerden küllü sarı saçım çıkıyor :66:

Ben de kumral saçıma iki kutu siyah boyayı boca etmiştim, şimsi yer yer sarılıklar çıkıyor. Güneşte saçlarım kızıl-siyah oluyor. Ben memnunum pişman olmadım ama tekrar siyaha boyamayı da düşünmüyorum. Kendi rengime dönmek istediğim için komple siyaha boyadım şimdi diplerden küllü sarı saçım çıkıyor :66:

benimde saçım kahverengi ama kızıllık var :S saçımı koyu kahveye boyasam o kızıllık gitmezmi ya alttan yine böle sarılar kızıllıklar mı çıkıcak ??? tek renk olsun istiyorum artık ya

Tutar fakat sıkıldığınızda siyahı akıtmak için saçlarınızın yıpranmasını ya da kestirmenizi göze almanız gerekecek.Sarıdan siyaha,siyahtan sarıya olan keskin dönüşlerde de saç ister istemez diğer renklerdeki boya işlemlerine göre daha fazla yıpranır.Yeni boyanan saçlarınıza nemini arttırmak için kürler,yağlar,kremler vs. uygulabilirsiniz birkaç gün toparlaması için.Naçizane:Koyu tonlar denemek istiyorsanız kahvenin tonlarını deneyebilirsiniz,böyle keskin dönüşler pişmanlık yaratır (:

Back