- Konu Sahibi Pamuk Sekeri
kızlar boyadan sonra 2 defa yıkadım, turunculuklar baya bi gitti, saç da açıldı biraz enteresan bi şekilde ve hakikaten tam istediğim gibi bir sarı elde ettim. yarın gündüz gözüyle bir fotoğraf çekip koyarım, fikir edinirsiniz.
bir de şunu söyleyeyim bu natural colours benim saçlarımı kuruttu, ilk defa bi boyadan böyle bi sonuç aldım, hem de doğal olması nedeniyle tam tersini beklerken.
renge ok veriyorum ama boyayı sevmedim.
açıcı konusuna gelince; 4 ayda 2 defa uyguladım. saçım önceden platin röfleliydi. üzerine kahverengi boyayıp 1-2 ay sonra açtım. ondan 2 ay sonra bir daha açtım. evet, saçı kurutuyor biraz fakat hemen önlem alırsanız 1 haftada toparlıyor. asla ve asla korkulacak gibi olmuyor sonuç. bir de benim saçım ince telli yani düşünün.
john frieda'nın yoğun nemlendirici saç bakım maskesini kullandım her gün banyo yaparken ve 1 haftada yumuşacık ve bakımlı saçlarım oldu. şimdi 2. kutuyu aldım, çok memnunun yani hayatımda ilk defa bi saç ürününden. gözüm kapalı tavsiye ediyorum herkese. ayrıca aklınızda olsun, 2 alana 1 bedava kampanyası başlıyormuş çok yakında. kuaförüm tlfonumu aldı, başlayınca haberdar edecekler. isterseniz buraya da yazarım.
saç rengi güzel olmuş.natural colours boyayı nereden aldınız.birde kaç numara