- Konu Sahibi Pamuk Sekeri
-
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting şuanki saç rengim bu ama ben daha açık platine yakın bir sarı istiyorrum. koleston 12 numara alıp boyasam rengi açılır mı yoksa çiğ bi sarımı olur kestiremiyorum. yada hiç ugraşmayıp kuaföremi gitsem?
cila yapmam canım onun ne denli berbat bişi oldugunu biliyorum teşekkr ederim yinede :)jıla yap sacına ıstegınbı marka boyayı al bence en kalıtelısı olsun senın sacına 2 tup gıder sacını ıslat ve 2 tup boyayı yanındakı sıvısını koymadan sur sacına ve 30 dkka bekle ozman acılıyo bende yıllarca sarı saclıydım artık tecrube sahıbı oldum
aa gerçekten mii? benim normalde kestane rengi saçlarım palette 10 numarayla boyayınca bu renk oluyor. rica etsem fotograf koyabilir misin çok merak ettim.saç rengimiz aynıymış ben de platin sarısı istiyorum.
az önce 2 kutu natural colours platin sarı boya sürdüm saçıma, bekliyorum. bakalım ne olacak :18:
sonucu yazarım.
aa gerçekten mii? benim normalde kestane rengi saçlarım palette 10 numarayla boyayınca bu renk oluyor. rica etsem fotograf koyabilir misin çok merak ettim.
aa gerçekten mii? benim normalde kestane rengi saçlarım palette 10 numarayla boyayınca bu renk oluyor. rica etsem fotograf koyabilir misin çok merak ettim.
benimki seninkinden daha turuncu duruyor. 8.0 numarayada çok benziyor ama senin rengin sadece biraz daha turuncu.
hehe evet, sanırım öyle.
eski halini koyayım, yıkayıp kurutunca yenisini koyarım.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Bu rengi nasıl yakaladın? çok hoşmuş...
canım fotograflı mesajıma alıntı yapmışsın onu silebilirmisin acaba :18:boyanın rengını solememısım platın sarısı olucak rengı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?