Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçla ilgili yardım!

Pamuk Sekeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
61
0
0
35
İstanbul
şuanki saç rengim bu ama ben daha açık platine yakın bir sarı istiyorrum. koleston 12 numara alıp boyasam rengi açılır mı yoksa çiğ bi sarımı olur kestiremiyorum. yada hiç ugraşmayıp kuaföremi gitsem?

Son düzenleme:

jıla yap sacına ıstegınbı marka boyayı al bence en kalıtelısı olsun senın sacına 2 tup gıder sacını ıslat ve 2 tup boyayı yanındakı sıvısını koymadan sur sacına ve 30 dkka bekle ozman acılıyo bende yıllarca sarı saclıydım artık tecrube sahıbı oldum

saç rengimiz aynıymış ben de platin sarısı istiyorum.
az önce 2 kutu natural colours platin sarı boya sürdüm saçıma, bekliyorum. bakalım ne olacak :18:

sonucu yazarım.

cila yapmam canım onun ne denli berbat bişi oldugunu biliyorum teşekkr ederim yinede :)

Son düzenleme:
saç rengimiz aynıymış ben de platin sarısı istiyorum.
az önce 2 kutu natural colours platin sarı boya sürdüm saçıma, bekliyorum. bakalım ne olacak :18:

sonucu yazarım.
aa gerçekten mii? benim normalde kestane rengi saçlarım palette 10 numarayla boyayınca bu renk oluyor. rica etsem fotograf koyabilir misin çok merak ettim.

aa gerçekten mii? benim normalde kestane rengi saçlarım palette 10 numarayla boyayınca bu renk oluyor. rica etsem fotograf koyabilir misin çok merak ettim.

ben de kestane yapmıştım. sonra yoğun renk açıcıyla açtım 4 ayda 2 defa. şu turunculuklardan kurtulamadım. küllü sarıya boya dediler, boyadım da hikaye yani. almadı bir türlü şu turuncuları huff...

benimki seninkinden daha turuncu duruyor. 8.0 numarayada çok benziyor ama senin rengin sadece biraz daha turuncu.

yoğun renk açıcı mı kullansan acaba biraz daha açmak için... üstüne de platin mi boyasan 1 hafta kadar sonra... bilemedim.

boyadıktan sonra:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

biraz koyu çıktı ışıktan aslında ama fikir verir sanırım biraz.
bu arada ben rengi sevdim, hakikaten açtı saçımın rengini, platinleştirdi de. turunculukları da aldı hatta biraz ama bu boyanın uygulaması birazcık külfetli. ısı falan tutuyorsun. bir de amonyak falan içermiyor ama benim saçlarımı kuruttu nedense, yıprattı biraz.
yine günlerce bakım yolları göründü bana huff...

Bu rengi nasıl yakaladın? çok hoşmuş...

teşekkür ederim krometerapicim.
aslında o saçın öyküsü uzun biraz. platin röfleli saçları alıyosun, önce kahverengiye boyuyosun. 2 ay sonra o kahverengi saçları alıyosun, yoğun renk açıcıyla açıyosun. 1 hafta sonra da loreal sarısıyla boyuyosun. tamamen tesadüfle elde etmiştim o rengi.
saçların ne renk bilmiyorum ama açıcıyla rengini açabileceğin ve bu şekilde yer yer sarı, yer yer hafif turunculuk elde edebileceğin bir saç rengin varsa önce açıp 1-2 hafta sonra da sarıya boyarsan olur bence.

canım benım saclarım acıktı bır hafta once
kullu kumrala boyadım ve asırı koyu oldu senın gıbı yanı acıcıyla acsam cok kırılacaklar korkuyorum ama cok koyu saca da alısamadım bır turlu

istediğin renge yaklaşmşsın gibi. ama ben boyamadan önceki rengini beğendim onu nasıl elde ettin sarıya boyayarak mı, hangi markanın?

saçının rengi platin deil turunculuk var yine bundan kurtulmak için küllü bi renge boya saçını sen galiba daha önce siytahtan ya da kızıldan dönmüşsn o zaman turunncu oluyo

kızlar boyadan sonra 2 defa yıkadım, turunculuklar baya bi gitti, saç da açıldı biraz enteresan bi şekilde ve hakikaten tam istediğim gibi bir sarı elde ettim. yarın gündüz gözüyle bir fotoğraf çekip koyarım, fikir edinirsiniz.
bir de şunu söyleyeyim bu natural colours benim saçlarımı kuruttu, ilk defa bi boyadan böyle bi sonuç aldım, hem de doğal olması nedeniyle tam tersini beklerken.
renge ok veriyorum ama boyayı sevmedim.
açıcı konusuna gelince; 4 ayda 2 defa uyguladım. saçım önceden platin röfleliydi. üzerine kahverengi boyayıp 1-2 ay sonra açtım. ondan 2 ay sonra bir daha açtım. evet, saçı kurutuyor biraz fakat hemen önlem alırsanız 1 haftada toparlıyor. asla ve asla korkulacak gibi olmuyor sonuç. bir de benim saçım ince telli yani düşünün.
john frieda'nın yoğun nemlendirici saç bakım maskesini kullandım her gün banyo yaparken ve 1 haftada yumuşacık ve bakımlı saçlarım oldu. şimdi 2. kutuyu aldım, çok memnunun yani hayatımda ilk defa bi saç ürününden. gözüm kapalı tavsiye ediyorum herkese. ayrıca aklınızda olsun, 2 alana 1 bedava kampanyası başlıyormuş çok yakında. kuaförüm tlfonumu aldı, başlayınca haberdar edecekler. isterseniz buraya da yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…