Sarı saça dönüş

Rezzene

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1.486
2.348
Merhaba kızlar
Saç rengim koyu kahve. Ben uzun yıllardır sarı saç kullanıyorum. Artık uçlar çok yıprandığı için son 4-5 aydır 7.0 ile boyadım. Son olarak da kısacık kestirdim. Saçlarım kendimi toparlasın diye dayanıyorum. Ancak yaza tekrar sarışın olmak istiyorum. Yani önümde 7 ay falan var. Bu süre zarfında saçlarımın kuvvetlenmesi için bana neler önerirsiniz. Saç dökülmem normal seviyede. B12, demir, d3k2, magnezyum kullanıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba, bence saç bakımında tek bir üründen mucizevi bir etki beklemek çok ütopik. Onun yerine düzenli kullanım önemli. Düzenli bir bakımla saçlarınızı toparlayabileceğinize inanıyorum. Bunun için özellikle bağ koruyucu ürünler deneyebilirsiniz. Haftada 1-2 kez yağ maskeleri yapabilirsiniz. Ben genelde makadamya, badem ve biberiye kullanıyorum. Etkili yağ kompleksleri de var. Tek tek yağ almaktansa direkt karışım olarak satılan ürünleri de tercih edebilirsiniz

+ saçlarınızı ısıdan mümkün olduğunca koruyun. Saçlarınızı sık şekillendiriyorsanız ısı koruyucu ürünlerden mutlaka edinin. Saçlarınız ıslakken uyumak kırılmalara yol açabilir. Son olarak uyurken saçlarınızı korumak adına saten bone tarzı ürünler kullanabilirsiniz ya da saçlarınızı örebilirsiniz. Ben annemin çeyize koyduğu saten eşarplar ya da standart yazmalar kullanıyorum 🤭 elektriklenmeyi alıyor ve kırılmayı önlüyor bence. Umarım söylediklerim işinize yarar. Sevgiler 🌸

+ saçlarınızı ısıdan mümkün olduğunca koruyun. Saçlarınızı sık şekillendiriyorsanız ısı koruyucu ürünlerden mutlaka edinin. Saçlarınız ıslakken uyumak kırılmalara yol açabilir. Son olarak uyurken saçlarınızı korumak adına saten bone tarzı ürünler kullanabilirsiniz ya da saçlarınızı örebilirsiniz. Ben annemin çeyize koyduğu saten eşarplar ya da standart yazmalar kullanıyorum 🤭 elektriklenmeyi alıyor ve kırılmayı önlüyor bence. Umarım söylediklerim işinize yarar. Sevgiler 🌸
Size özelden konuyla ilgili birkaç şey sorabilir miyim?

X