Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç yardım!

Hehe bak bu gazla gider platine boyatırım maymuna dönersem yine çok güzel olmuş diceksin hiç karışmam lmaz::))))

demem mi canım ya her zaman yanındayım bak :1hug:
ama dememe gerek kalmayacak çünkü sana çok yakışacak :smiley-cool:
istersen direk platin yapma,ilk defa boyatacağın için gözün alışmayabilir,sarının tonlarını araştır,beğendiğin bi resmi telefona yükle,ilk başta arkadaşlarına sor bu renk bana yakışır mı diye,çünkü onlar senin yüzünü ve saçını sürekli gören insanlar,hatta deneyimli arkadaşlarına danış,sonra en çok beğendiğiniz resmi kuaföre götür ve yaptır,eğer sarının tenine yakıştığını düşünürsen yavaş yavaş açtırırsınyerimseniben

ben gözüme çarptıkça foto koyuyorum canım
avril lavigne ve hilary duff ın saç renklerine bakabilirsin benceyerimseniben

saçının yıpranmasınıda göz önüne alarak karar ver canım.açma işlemi olacak çünkü.
uzman ellerde olursun inşallah çünkü güzellik verdiği kadarda saçı yıpratan bir saç rengidir sarı renk

tatlım pilatin çok yakışır sana

defnecim daha karar veremdınmı tatlım platın görmek isteriz seni:)

Yıpranmasını göze aldım mafoldumben Platin birden çok sert kaçar diye korkuyorum :1no2:

O yüzden daha koyu sarı tonlarından önerilerinizi bekliyorum :1rolleyes:

Son düzenleme:
ben gözüme çarptıkça foto koyuyorum canım
avril lavigne ve hilary duff ın saç renklerine bakabilirsin benceyerimseniben

Emeğin çok sağol tatlım benim Şeniz

Avril'ın şu saç renklerinin sorulduğu foruma koyduğumuz saç rengi çok güzeldi ama bulamadım hangi ton olduğunu :çok üzgünüm:

bence yeni bi konu daha aç canım sırf o saç rengini sormak için
konuyu aç ve resmi koy öyle cevap alabilirsin ancak
saç renklerinin konulduğu yere herkes sorusunu soruyor cevap veren yok
ama buraya açacağın başlık değişik olsun ki klasik bi başlık olarak düşünüp görmezden gelmesinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…