Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç yardım!

ne demek canım önemli değil kaydirigubbakcemile5
aslında kuaföre götürsen resmi daha iyi olmaz mıCADIARZU
boyatırsan sonuçları bekliyorum amazemuszemus
opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Denemiştim eskiden tatlım ama hem radikal bir sonuç çıkmıyor yani boya gibi bi sarı elde etmek imkansız hem de saçı uzun vadede çok yıpratıyor yerimseniben

haklısın canım aslında bu saçlarını hiç yıpratma derim ama insan değişiklik istiyor işte :)

saçlarımızın resimlerini paylaşalım mı öyle bi konu var ya oraya resmini koymuşsun canım bence saçların çok güzel ya her kadının elde etmek isteyeceği bi renk ben olsam kıyamazdım saçlarıma ayrıca çok bakımlı görünüyorlar,kararlı mısın hala saç rengini değiştirmekte?:)

Öyle dersen cayarım ama bak :dance: Yolumdan döndürme beni,kanıma girme şekercim :jeyyar:

Öyle dersen cayarım ama bak :dance: Yolumdan döndürme beni,kanıma girme şekercim :jeyyar:

benim saçlarım seninkinden biraz daha koyu canım ve saçımı siyaha boyatmak istiyorum.kurtuluşu çok zor bi renk yani.ama herkes saçlarımın doğal rengini çok beğeniyor, bana bunun zorluklarını anlattılar ne kadar yıprandığını falan..ben de vazgeçtim biraz daha doğal kullanacağım.ama nereye kadar? kaydirigubbakcemile3 dünyaya bi kere geliyoruz istediğimiz şeylerden hevesimizi alalım istiyorum, dünyaya bi kere daha gelecek olsak 'bu dünyada doğal yaşayalım diğer hakkımızda istediğimizi yaparız' deriz ama öyle değil ki kaydirigubbakcemile3 hem o kadar çok zararlı olsa kimse boyatmazdı dimi. ama gel de anneme anlat 'her ay kuaföre gidip bununla mı uğraşacaksın' diyo:1no2: ben de daha fazla uzatmadım ama üni. mezuniyetinde kesin boyanacak zaten bu saçlar.kaydirigubbakcemile2

He ya doğallık da nereye kadar gamyoncuiremsu

Artık doğal tatlı kız değil seksi bi hatun olmak istiyorum hehe :jeyyar::)))
Boyat tabi tatlışım :dilcikar:

o zaman ilk adımı senden bekliyorum canım sen benden daha büyüksün :ecrin_bebek:
hem yüzün falan da güzel ne yapsan yakışır bana yakışmazsa cadı gibi kalırım -tatlicadiarzu-
şaka maka çok merak ediyorum boyatırsan nasıl olursun valla altyapı müthiş sende :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…