lar mutluluk cikmazi Kayıtlı Üye 1 Mart 2011 473 0 46 İstanbul 28 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lola13 #21 tenin koyu her sarı olmaz ama her tene uyucak bir sarı tonunun varoldugunu düşünüyorum..sarının koyuya kacan tonlarını,bal rengini deneyebilirsin
tenin koyu her sarı olmaz ama her tene uyucak bir sarı tonunun varoldugunu düşünüyorum..sarının koyuya kacan tonlarını,bal rengini deneyebilirsin
Beetlee Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 3.466 15 0 İzmir 28 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lola13 #22 altın sarısı tonları hoş durabilir
tu_met Guru Kayıtlı Üye 27 Mart 2012 1.306 96 358 Diğer 28 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lola13 #23 hiçbişekilde denemeden bilemezsin esmer olup yakışan olduğu gibi açık tenli olup yakışmayanda war bence uçlarına ışıltı attır bi süre öle kullan hem yakışıp yakışmıcanı daha fazla anlarsın hemde sarı saça da gözünü alıştırmış olursun...
hiçbişekilde denemeden bilemezsin esmer olup yakışan olduğu gibi açık tenli olup yakışmayanda war bence uçlarına ışıltı attır bi süre öle kullan hem yakışıp yakışmıcanı daha fazla anlarsın hemde sarı saça da gözünü alıştırmış olursun...
tu_met Guru Kayıtlı Üye 27 Mart 2012 1.306 96 358 Diğer 28 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lola13 #24 bu arada benm tenim açık bende çok istiom sarı ama bi türlü karar wremiom o yüzden ışıltı attırcam sanırım
bu arada benm tenim açık bende çok istiom sarı ama bi türlü karar wremiom o yüzden ışıltı attırcam sanırım
pamuk_33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 8 0 36 İçel Mersin 28 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi lola13 #25 lola13 .!.: bende bunu diyordum ama dipleri kumral,açık kahve olabilir aslındA. Siyahta akmıyoki akıtmak filan gerek Genişletmek için tıkla... kesinlikle yakışır ama bence diplerde kestane tonu olursa daha iyi olur :)
lola13 .!.: bende bunu diyordum ama dipleri kumral,açık kahve olabilir aslındA. Siyahta akmıyoki akıtmak filan gerek Genişletmek için tıkla... kesinlikle yakışır ama bence diplerde kestane tonu olursa daha iyi olur :)