• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saç yakışır mı (resimli) önerilerinizi bekliyorum

lola13

29.10.2010 :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
680
10
68
İzmir
fotoğrafı yükleyebildimmi bilmiyorum yanlışlık varsa k.bakmayın kızlar. şuan saçım siyah ama hayalim sarı olması gidermi sizce:S

Son düzenleme:
platin cok istiyorum işte:D bende o yüzden dedimki kumral yapıyım uçlarına platin nasıl olur kızlar? buarada fotoğrafı kaldırcam konusmamız bitince teşekkür ederim yorumlarınız içiiiiin

Birden röfleye geçme gölgeler attır aralara platin. Eğer hoşuna giderse devamını yaptırırsın :)

cesaret veren biri olsa yaptırcam ama korkuyorum dökülcek yıprancak diye:D siyah hiç göstermiyo çünkü yıpranmış olsa bile o yönden cok iyi bakalım teşekkürler:)

$drewbarrymorehair240do082710_d.jpg

Benim bahsettiğim böyle birşey. hoşuına giderse diplerinede yaptırırsın

bence kaşların açık renk olduğu için güzel durur..yani doğal görünür. teninde sanki yanmış gibi olur

lolacım tenin koyu değil ki,üstelik de yüzün çok güzel,her tonu kaldırır gibime geliyo valla :32:

sari saci hic tavsiye etmem,
saci yok yipratiyor ne guzel saclarin var,
bosu bosuna yipratma onun yerine karamel tonlarini dene bence:16:

çok tesekkür ederim arkadaşlar,karameldi 2 sene önce ama fotoğrafımı gören siyah diyo benim aklım sarıda ama, sanki saç acıldıkca ten koyulaşıyo ya ben siyah yaptıktan sonra tenim cok acık gözükmeye başladı açık renkken daha koyuydum bugün bi kız gördüm koyu tenli sacıda küllü sarı gibi o kadar hoştu kiiii:/

Anladığım kadarıyla uçlara kadar açılan bir balyaj istiyorsun.
Bence çok yakışır ama bir sarı tonu düşünüceksen eğer canlı olsun.
altın papatya gibi.

sari sac, tatli kiz imaji yaratabilir ama siyah sac kesinlikle vamp duruyor.. siyahtan sasma arkadasim, herkes sarisin olmak icin cildiriyor forumda .. bence guzel bir esmer sirin bir sarisindan daha vurucu..

Back