- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi pelinbusrayz
Gayet güzel olmuş, güle güle kullan. Fotoğrafa bakılırsa pek yıpranma var gibi de durmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdeyse hiç yok bakim da yapıldı çünkü kendine geldi yaaa çok teşekkür ederim güzelim :)Gayet güzel olmuş, güle güle kullan. Fotoğrafa bakılırsa pek yıpranma var gibi de durmuyor
Nerdeyse hiç yok bakim da yapıldı çünkü kendine geldi yaaa çok teşekkür ederim güzelim :)
Ben bide ilk defa gittim bu kuaföre bi arkadaşımın önerisiyle cidden aşırı mutlu oldum boyle olmasını hiç beklemezdim :)Önceki renge bakılırsa kendine geldiği kesin canım, bir daha da kafana göre bozma rengini. Kuaförü de tebrik ettim bu arada.
Yok canım ben kuaföre gittim direk yaptırdım hallettirdim bi önceki sayfaya bakarsan fotoğraf ekledim orda var :)Kahverengi yapma zaten birak biraz sacin dinlensin bende ust uste krepeli balyaj ustune komple renk acma acik sariya boyama ustune iki defada koyu kumrala boyadim saclarimin yarisi sizlere omur
Teşekkür ederim canım :) valla ben yanmasından çok kopmasindan korkuyordum düşün siyahtan döndü bu saç çünkü 3 sefer ama hiç bişey olmadı bakim yapıldı gayet sağlıklı duruyo şu an da:)Cok hos olmus gule gule kullan bende tam sari olmak istiyorumda iste sacimi cok yiprattim annecimden izin kopartamiyorum yanar diye korkuyo ,sac benim ahh ahh
Ben de çok şaşırdım çünkü kendi kuaforum değil kendi kuaforum sözleşme imzala öyle yapıcam yanarsa elimde kalırsa diye beni o kadar telaslandirdi ki. Bu konuda dava açılıyormuş çünkü bi kez gelmiş başına. Düşün yani. O yüzden kendim yapmayı denemestim. Ama şimdi bu gittiğim kuaför hayatımı kurtardı resmen :) çok teşekkür ederim canım benim güzel sözlerin için :) bundan sonra bidaha asla oynamam rengiyle :)Canim cok guzel olmus hem de istedigin gibi olmus tebrikler o kuafore, ama onceki mesajlarimda da dedigim gibi her rengi kaldirir senin yuzun masallah :)
Şükürler olsun çok teşekkür ederim canım :)gözün aydın canım ikimizde kurtulduk sonunda turunculardan =)
Merhaba bu bahsettiğiniz şampuan Nerede satılıyor bilginiz varmı ben külli yapıyorum ama bi iki hafta sonra küllülük kalmıyor çok sinir bozucu bi durumDüzelir canım, yukarıda yazdım. Rengi mosmor olan bir şampuan var, onu kullandığında o kızıl olan renk ortadan kaybolup daha küllü bir renk çıkıyor ortaya, tam bir nimet.
Saçlarım platin değil , doğal saç rengim kışın 9 numara, yazın 10 numara civarı dore bir sarı. Bu saçın üzerine 6-8 ayda bir güneş balyajı atıyorum bir kaç paket. Şimdiye kadar anlamamış olmana şaşırdım.
Biliyorum gerçekten sinir bozucuMerhaba bu bahsettiğiniz şampuan Nerede satılıyor bilginiz varmı ben külli yapıyorum ama bi iki hafta sonra küllülük kalmıyor çok sinir bozucu bi durum
PİGMENTASYON NASIL UYGULANIYOR NASIL YAPILIYOR BUN KONUDA DETAYLI BİLGİLENDİRİRSENIZ COK SEVINIRIMbu nasıl sence..ama pigmentasyon yapmadan açıcıdan sonra uyguladın sanırım..birde saçlarının üst kısmı fazla açık alt kısımları..9..yada 10 numara gibi..
KIZLAR NASIL KURTULDUNUZ ANLATIRMISNIZŞükürler olsun çok teşekkür ederim canım :)